Corona - Welkom bij Jambo Safari Club
 
Home CoronaAanbiedingenOns reisaanbod & MaatwerkBrochureContact & medewerkersVacaturesPartnersReisvoorwaarden
  Home / Corona
zoek:
KeniaTanzaniaKenia & Tanzania combinatiereizenOegandaRwanda MozambiqueBotswanaZuid-AfrikaNamibiŽZambiaZimbabweMauritiusSeychellenMadagaskarVerrassende Combinatiereizen Golf & Safari TreinreizenVluchtenVervoer ter plaatseGame drives & wildlifeLodges, tented camps & strandhotelsReisbrochure

Corona

Laat Corona uw vakantieplannen niet bederven


Update Corona 03/04:
Indien u vertrekt t/m 30 juni dan zijn wij reeds met u in contact. U kunt bij vragen een e-mail sturen aan contact.team@jambo.nl. Wij proberen alle vragen en wijzigingen zo spoedig mogelijk te behandelen en nemen contact met u op, dit kan ongeveer een week in beslag nemen.

Indien u een reis geboekt heeft met een vertrek vanaf 1 t/m 31 juli en u wilt de reis nu wijzigen of annuleren, dan verzoeken wij u om contact op te nemen door een e-mail te sturen naar uw vaste contactpersoon. Op dit moment zijn wij zoals u zult begrijpen druk bezig met het omboeken van klanten die op kortere termijn vertrekken. Vertrouwt u er 100% op dat wij indien de situatie er aanleiding toe geeft, en er wijzigingen of aanpassingen aan uw reis noodzakelijk zijn direct contact met u opnemen. Indien u vertrekt ná 1 juli en u wilt uw reis nu annuleren dan gelden op dit moment de normale annuleringsvoorwaarden, zoals in uw offerte en boekingsbevestiging vermeld.

Indien u een reis geboekt heeft met een vertrek vanaf 1 augustus en u wilt de reis wijzigen, dan verzoeken wij u om ons nog niet te bellen of te mailen, en het even af te wachten. Indien u de reis wilt annuleren kunt u vanzelfsprekend gewoon contact met ons opnemen en een e-mail sturen, naar uw vaste contactpersoon. Indien u vertrekt ná 1 augustus en u wilt uw reis nu annuleren dan gelden op dit moment de normale annuleringsvoorwaarden, zoals in uw offerte en boekingsbevestiging vermeld.

Beste klanten,

Wij krijgen veel vragen van bezorgde reizigers over de mogelijkheden of onmogelijkheden aangaande de bij ons geboekte reizen. Wij begrijpen als geen ander dat u zich mogelijk zorgen maakt. Het nieuws volgt zich in een rap tempo op en niet alle informatie die verspreid wordt is altijd juist of compleet. Wij staan continu in contact met onze lokale partners om onze klanten van de juiste informatie en adviezen te voorzien. Wij kunnen uitsluitend handelen op basis van de actualiteiten, wij kunnen niet garanderen hoe de situatie over 1, 2 of 3 maanden is. Mogelijkerwijs is alles weer normaal, misschien zijn er voor landen inreisbeperkingen van toepassing. Op dit moment nemen landen en overheden in alle haast beslissingen en kunnen van het een op andere moment regels aangescherpt en soms enkele uren later ook weer versoepeld worden. Indien uw reis onverhoopt geen doorgang kan vinden nemen wij direct contact met u op. Op dit moment is er voor het merendeel van onze bestemmingen een inreisbeperking van kracht voor Nederlanders en Belgen. Wij concentreren ons op dit moment op alle vertrekken t/m april en nemen contact met u op. Indien u ons e-mails stuurt met vragen omtrent Corona kan het soms enkele dagen duren voor wij die kunnen beantwoorden. Onze excuses voor de vertraging, maar wij behandelen alles met grote precisie en willen graag de juiste informatie verstrekken, dat kan soms wat tijd kosten.

De landen in Afrika weten uit de recente geschiedenis met virussen als bijvoorbeeld Ebola vaak beter hoe te handelen dan Nederland waarvoor dit een nieuwe situatie is. Al onze bestemmingen hebben al sinds enkele weken strikte controle bij binnenkomst. Overal wordt lichaamstemperatuur gemeten en worden personen die verdacht zijn uitgebreid onderzocht en indien noodzakelijk in quarantaine gezet. 

Misschien dat u twijfelt of u wel een vakantie moet boeken en zich moet vastleggen met het oog op de onzekerheid omtrent Corona. Natuurlijk begrijpen wij dit en willen wij ervoor zorgen dat u zorgeloos uw reis kunt boeken.

Wij bieden u daarom de volgende zekerheden:

A) Wat gebeurt er als er een negatief reisadvies is voor de gebieden die u tijdens uw reis gaat bezoeken. Kleur rood, (niet reizen) op de website van het ministerie van buitenlandse zaken. www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen Als vanaf 3 weken voor aanvang van uw reis, in de door u te bezoeken gebieden een negatief reisadvies geldt, gaan wij met u in overleg en u kunt uw reis kosteloos annuleren of kosteloos omboeken naar een vertrek t/m 31 augustus 2021. Mocht u voor een andere reisperiode kiezen en die valt in een voordeliger of duurder reisseizoen, dan krijgt u het verschil terug of moet u dit bijbetalen.

B) Wat gebeurt er als wij uw reis niet kunnen uitvoeren. Indien wij uw reis niet kunnen uitvoeren doordat bijvoorbeeld lokale overheden delen van het land hebben afgesloten of geen reizigers uit Nederland meer toelaten gaan wij met u in overleg om uw reis te wijzigen. Wij kunnen uw reisdatum kosteloos wijzigen naar een latere datum t/m 31 augustus 2021. Mocht u voor een andere reisperiode kiezen en die valt in een voordeliger of duurder reisseizoen, dan krijgt u het verschil terug of moet u dit bijbetalen.

C) Wat gebeurt er als er een reisadvies (alleen noodzakelijk reizen) is voor de gebieden die u tijdens uw reis gaat bezoeken. Kleur oranje, (alleen noodzakelijk reizen) op de website van het ministerie van buitenlandse zaken. www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen Als vanaf 3 weken voor aanvang van uw reis, in de door u te bezoeken gebieden een advies is tot alleen noodzakelijk reizen, gaan wij met u in overleg om uw reis te wijzigen. Wij kunnen uw reisdatum kosteloos wijzigen naar elke gewenste datum t/m 31 augustus 2021. Als de nieuwe reisdatum in een voordeliger of duurder reisseizoen valt, krijgt u het verschil terug of moet u bijbetalen.

D) Wat gebeurt er in het onverhoopte geval dat uw accommodatie of bestemming in quarantaine wordt gezet tijdens uw reis. In dit geval staan wij u bij en zorgen ervoor dat u onderdak heeft. Wij betalen alle extra verblijfkosten indien deze niet door de reisverzekeraar gedekt worden.

Voorwaarden B, C of D zijn gegarandeerd bij alle reizen geboekt na 1 maart 2020. In het onverhoopte geval artikel B, C of D van toepassing worden - en u heeft voor 1 maart 2020 geboekt - bekijken wij dit vanzelfsprekend per boeking. Ook in dit soort buitengewone situaties leveren wij maatwerk om het beste voor al onze klanten te doen.

Mocht u andere vragen hebben beantwoorden wij die graag.

Aangesloten bij: Jambo Safari Club is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds