Corona - Welkom bij Jambo Safari Club
 
Home CoronaAanbiedingenOns reisaanbod & MaatwerkBrochureContact & medewerkersVacaturesPartnersReisvoorwaarden
  Home / Corona
zoek:
KeniaTanzaniaKenia & Tanzania combinatiereizenOegandaRwanda MozambiqueBotswanaZuid-AfrikaNamibiŽZambiaZimbabweMauritiusSeychellenMadagaskarVerrassende Combinatiereizen Golf & Safari TreinreizenVluchtenVervoer ter plaatseGame drives & wildlifeLodges, tented camps & strandhotelsReisbrochure

Corona

Update Corona 16/05:

Tot nader bericht hoeft geen van onze klanten een restantbetaling te doen. Zolang het niet bekend is wanneer het weer mogelijk is om te reizen, vinden wij het niet juist dat u als klant een restantbetaling moet doen voor een reis waarvan het niet zeker is dat deze door kan gaan. Let op: dit geldt ook indien u via een reisbureau of reisagent heeft geboekt. Pas wanneer wij definitief weten dat uw reis doorgaat, zullen wij u kort voor vertrek vragen om de restantbetaling te voldoen. Zodra er wijzigingen zijn in dit beleid zullen wij dat op onze website vermelden.

Vertrek t/m 31 augustus
Indien u vertrekt t/m 31 augustus dan zijn wij reeds met u in contact. U kunt bij vragen een e-mail sturen aan contact.team@jambo.nl. Wij proberen alle vragen en wijzigingen zo spoedig mogelijk te behandelen en nemen contact met u op. Dit kan ongeveer een week in beslag nemen.

Vertrek vanaf 1 september
Indien u een reis geboekt heeft met een vertrek vanaf 1 september en u bent ongerust, en/of u wilt de reis nu wijzigen of annuleren, dan verzoeken wij u om contact op te nemen door een e-mail te sturen naar uw vaste contactpersoon. Op dit moment zijn wij zoals u zult begrijpen druk bezig met het omboeken van klanten die op kortere termijn vertrekken. Vertrouwt u er 100% op dat wij indien de situatie er aanleiding toe geeft, en er wijzigingen of aanpassingen aan uw reis noodzakelijk zijn, direct contact met u opnemen. Indien u vertrekt ná 1 september en u wilt uw reis nu annuleren of wijzigen dan gelden op dit moment in basis de normale annuleringsvoorwaarden, zoals in uw offerte en boekingsbevestiging vermeld. Vanzelfsprekend willen wij in het geval u de reis wilt wijzigen inventariseren wat hiervoor de mogelijkheden zijn, neemt u dan gerust contact met ons op.

Laat Corona uw vakantieplannen niet bederven


Beste klanten,

Wij krijgen veel vragen van bezorgde reizigers over de mogelijkheden of onmogelijkheden aangaande de bij ons geboekte reizen. Wij begrijpen als geen ander dat u zich mogelijk zorgen maakt. Het nieuws volgt zich in een rap tempo op en niet alle informatie die verspreid wordt is altijd juist of compleet. Wij staan continu in contact met onze lokale partners om onze klanten van de juiste informatie en adviezen te voorzien. Wij kunnen uitsluitend handelen op basis van de actualiteiten, wij kunnen niet garanderen hoe de situatie over 1, 2 of 3 maanden is. Mogelijkerwijs is alles weer normaal, misschien zijn er voor landen inreisbeperkingen van toepassing. Op dit moment nemen landen en overheden in alle haast beslissingen en kunnen van het een op andere moment regels aangescherpt en soms enkele uren later ook weer versoepeld worden. Indien uw reis geen doorgang kan vinden nemen wij direct contact met u op. Op dit moment is er voor onze bestemmingen een inreisbeperking van kracht voor Nederlanders en Belgen. Wij concentreren ons op dit moment op alle vertrekken t/m augustus en nemen contact met u op. Indien u ons e-mails stuurt met vragen omtrent Corona kan het soms enkele dagen duren voor wij die kunnen beantwoorden. Onze excuses voor de vertraging, maar wij behandelen alles met grote precisie en willen graag de juiste informatie verstrekken, dat kan soms wat tijd kosten.

De landen in Afrika weten uit de recente geschiedenis met virussen als bijvoorbeeld Ebola vaak beter hoe te handelen dan Nederland waarvoor dit een nieuwe situatie is. Al onze bestemmingen hebben al sinds enkele weken strikte controle bij binnenkomst. Overal wordt lichaamstemperatuur gemeten en worden personen die verdacht zijn uitgebreid onderzocht en indien noodzakelijk in quarantaine gezet. 

Misschien dat u twijfelt of u wel een vakantie moet boeken en zich moet vastleggen met het oog op de onzekerheid omtrent Corona. Natuurlijk begrijpen wij dit en willen wij ervoor zorgen dat u zorgeloos uw reis kunt boeken.

Wij bieden u daarom de volgende zekerheden:

A) Wat gebeurt er als er een negatief reisadvies is voor de gebieden die u tijdens uw reis gaat bezoeken. Kleur rood, (niet reizen) op de website van het ministerie van buitenlandse zaken. www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen Als vanaf 3 weken voor aanvang van uw reis in de door u te bezoeken gebieden een negatief reisadvies geldt, gaan wij met u in overleg.  U kunt uw reis kosteloos annuleren of kosteloos omboeken naar een vertrek t/m 31 december 2021. Mocht u voor een andere reisdatum kiezen dan kunnen er voor die datum hogere of lagere prijzen van toepassing zijn. U krijgt het verschil terug of moet eventueel bijbetalen.

B) Wat gebeurt er als wij uw reis niet kunnen uitvoeren. Indien wij uw reis niet kunnen uitvoeren doordat bijvoorbeeld lokale overheden delen van het land hebben afgesloten of geen reizigers uit Nederland meer toelaten gaan wij met u in overleg om uw reis te wijzigen. Wij kunnen uw reisdatum kosteloos wijzigen naar een latere datum t/m 31 december 2021. Mocht u voor een andere reisdatum kiezen dan kunnen er voor die datum hogere of lagere prijzen van toepassing zijn. U krijgt het verschil terug of moet eventueel bijbetalen.

C) Wat gebeurt er als er een reisadvies (alleen noodzakelijk reizen) is voor de gebieden die u tijdens uw reis gaat bezoeken. Kleur oranje, (alleen noodzakelijk reizen) op de website van het ministerie van buitenlandse zaken. www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen Als vanaf 3 weken voor aanvang van uw reis, in de door u te bezoeken gebieden een advies is tot alleen noodzakelijk reizen, gaan wij met u in overleg om uw reis te wijzigen. Wij kunnen uw reisdatum kosteloos wijzigen naar elke gewenste datum t/m 31 december 2021. Mocht u voor een andere reisdatum kiezen dan kunnen er voor die datum hogere of lagere prijzen van toepassing zijn. U krijgt het verschil terug of moet eventueel bijbetalen.

Mocht u andere vragen hebben beantwoorden wij die graag.

Aangesloten bij: Jambo Safari Club is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds