Contact & medewerkers - Welkom bij Jambo Safari Club
 
Home AanbiedingenOns reisaanbod & MaatwerkBrochureContact & medewerkersVacaturesPartnersReisvoorwaarden
  Home / Contact & medewerkers
zoek:
KERST SPECIALS KeniaTanzaniaKenia & Tanzania combinatiereizenOegandaRwanda MozambiqueBotswanaZuid-AfrikaNamibiŽZambiaZimbabweMauritiusSeychellenMadagaskarVerrassende Combinatiereizen TreinreizenVluchtenVervoer ter plaatseGame drives & wildlifeLodges, tented camps & strandhotelsReisbrochure

Contact & medewerkers


Jambo Safari Club
Wisselwerking 50 - 56 (4e etage)
1112 XR Diemen

e-mail: info@jambo.nl
Telefoon: 020-2012740

Noodnummer: +31 (0)20-20.12.749

Openingstijden:
09:00 - 17:30 maandag
09:00 - 20:00 dinsdag
09:00 - 17:30 woensdag
09:00 - 20:00 donderdag
09:00 - 17:30 vrijdag
10:00 - 16:00 zaterdag 
 
ANVR lidmaatschapsnummer: 3203
SGR lidmaatschapsnummer: 3260

BTW nr: NL 00.49.54.701.B.01
K.v.K. Gardenia BV: 33158089
Bank nr: NL04 INGB 0669 6085 05
BIC  : INGBNL2A

Ons team
Wij, de mensen van Jambo Safari Club, zijn helemaal 'wild' van Afrika. We zijn zo gelukkig dat wij van onze passie ons beroep hebben kunnen maken: wij organiseren reizen naar Afrika. Wij hopen dat wij ons enthousiasme voor Afrika met u mogen delen en wij geven u graag een deskundig advies. Dit advies baseren wij zoveel mogelijk op onze eigen ervaringen. Ons beleid is daarom dat iedereen zoveel mogelijk van onze bestemmingen gezien moet hebben, zodat wij u vanuit eigen ervaring kunnen helpen bij de keuze van een bestemming of een bepaalde accommodatie! Graag stellen wij ons aan u voor:
 
Marloes Commandeur
Marloes is sinds 2005 lid van het Jambo team en heeft in de loop der jaren een zeer uitgebreide kennis van Afrika opgebouwd. Zij is werkzaam als senior product- & operations manager en houdt zich daarbij voornamelijk bezig met de aansturing van het team, ontwikkeling en inkoop van onze reizen, de brochureproductie, onze website en alle zaken aangaande vluchten. Zij stuurt ook onze verkoopafdeling aan en springt daar tevens bij, waar zij zich dan bezig houdt met het samenstellen van maatwerksafari’s. Uiteraard is Marloes zeer vertrouwd met alle bestemmingen, maar Kenia, Tanzania, Botswana, Zambia, Madagaskar en Seychellen hebben haar hart gestolen. Ook aan haar bezoek aan het ongerepte zuid-Tanzania heeft zij bijzondere herinneringen. In februari 2011 heeft zij onder meer alle camps in het Ndutu gebied bezocht en trof daar en om en nabij de Moru kopjes in de zuidpunt van de Serengeti gigantische hoeveelheden gnoes, zebra's en roofwild aan; één van de hoogtepunten van al haar reizen! In februari dit jaar besloot zij dan ook nog eens naar Ndutu af te reizen. In juni 2012 heeft Marloes een intensief bezoek aan de Masai Mara in Kenia gebracht en bijzondere locaties geselecteerd. In mei 2013 hebben wij ons productaanbod verder uitgebreid in Zimbabwe en Zambia, waar Marloes diverse parken en accommodaties heeft geinspecteerd; een zeer diverse bestemming! In februari 2014 heeft zij wederom een inspirerende reis naar Tanzania gemaakt. Aansluitend in mei een intensieve inspectiereis in Botswana samen met haar collega Katja de Snoo. In 2015 heeft Marloes noord-en het unieke zuiden van Tanzania bezocht; een wereld van verschil! U vindt bij Jambo dan ook veel reizen en locaties voor deze fascinerende bestemming! In mei en november 2016 reisde Marloes opnieuw af naar Botswana en nam een kijkje bij onder meer onze exclusief accommodaties; een bijzondere ervaring! De afgelopen jaren reisde zij veelvuldig af naar het noorden én zuiden van Tanzania, evenals Zanzibar en kent met recht iedere hoek en steen in dit prachtige safariland.


Berry Fuselier
Berry heeft zeer intensief kennis gemaakt met Tanzania en Kenia en in 2008 heeft hij het imposante Namibië bezocht. Het prachtige woestijnlandschap heeft een blijvende indruk achtergelaten en staat met stip bovenaan zijn lijstje met favoriete landen! Berry heeft een schat aan ervaring, want hij werkt al ruim twintig jaar in de toeristische branche. Zijn studiereis naar Zuid-Afrika heeft hem een schat aan kennis en reiservaring opgeleverd. In het voorjaar van 2010 heeft hij onze meest verkochte strandhotels in Mombasa & Zanzibar bezocht, dus vraag hem gerust om een uitgebreid advies! In het voorjaar van 2011 heeft hij opnieuw kennis gemaakt met de bijzondere parken en vele nieuwe tented camps in noord-Tanzania. Het verblijf in Ndutu tijdens de migratieperiode heeft hij als heel bijzonder ervaren! In mei 2012 heeft Berry een bezoek gebracht aan Botswana en heeft daar onder meer de Okavango delta, Linyanti area en de watervallen bezocht; graag stelt hij een passende fly in safari voor u samen! Zijn meest recente reis door Kenia in juni 2014 bracht hem ondere andere naar Samburu, Nakuru, Naivasha en de Masai Mara, waar hij veel van onze accommodaties persoonlijk heeft bezocht. In juni dit jaar bezocht hij Zuid-Tanzania, het landschappelijk inspirerende Ruaha staat met stip bovenaan zijn favoriete bestemmingen; een exclusief safarigebied! In november 2017 heeft Berry samen met collega Femke een bezoek gebracht aan de Kaap. Vanuit Kaapstad bezochten zij per huurauto Stellenbosch, Hermanus, Swellendam, Oudtshoorn, Knysna en maakten zij prachtige safari's in bijzondere privéwildparken in de Oostkaap. Daarnaast reist Berry in zijn vakanties veel met vrouw en kinderen naar verre landen en adviseert u graag de reis die bij u past! 

Katja de Snoo
Katja is in 2010 toegetreden tot het Jambo team. Afrika is ook haar in het bloed gekropen en onder andere Oeganda heeft haar hart gestolen. Oog in oog staan met de bedreigde berggorilla was een lang gekoesterde wens en bleek een onbeschrijfelijke ervaring. Meermalen heeft zij dit vriendelijke, groene land bezocht en deze 'gentle giants' in hun natuurlijke habitat in zowel Oeganda als Rwanda mogen aanschouwen. Haar passie voor primaten uitte zich ook in een gesponsorde hardloopwedstrijd, waarbij zij veel geld bij elkaar liep, dat zij persoonlijk heeft overhandigd aan Ngamba Island, het chimpansee-opvangeiland in Oeganda. Ook Kenia en Tanzania heeft zij meerdere keren bezocht, waarbij de nachtelijke ontmoeting met een olifant in het Samburu NP een blijvende indruk heeft achter gelaten. In mei 2013 bracht Katja een intensief bezoek aan Hwange en Mana Pools in Zimbabwe en Lower Zambezi, Kafue en South Luangwa in het bijzondere Zambia. Deze reis had zo'n indruk op haar gemaakt dat zij hetzelfde jaar wederom haar koffers pakte voor een vakantie in South Luangwa. Zij kan u uit eerste hand vertellen over de beste reisinvullingen! Tijdens haar reis in mei/juni 2014 heeft Katja ruim drie weken doorgebracht in Botswana en hier uitgebreid onderzoek gedaan in onder andere de Okavango Delta, Chobe, Linyanti, Savuti en Selinda. Ook haar recente reizen naar Zimbabwe, Oeganda en Rwanda hebben bijgedragen aan nieuwe reisinvullingen. In juli 2016 reisde zij voor intensief onderzoek naar Kafue NP in Zambia en zij kan u dan ook alle details vertellen. In december 2016 én het voorjaar van 2017 reisde zij opnieuw af naar Kenia en Botswana waar naast Amboseli, Samburu, Linyanti en de Okavango Delta de unieke ontmoetingen met giraffen in Giraffe Manor en stokstaartjes in Makgadikgadi indruk achterlieten! Voor alle nieuwe productontwikkelingen bent u bij Katja aan het juiste adres! Katja is sinds mei 2013 ook werkzaam als product manager en zij houdt zich daarbij bezig met de ontwikkeling en inkoop van onze reizen naar Oeganda, Rwanda, Botswana, Zambia en Zimbabwe. Katja werkt al ruim vijfentwintig jaar in de reisbranche en reist in haar vrije tijd graag naar Afrika en Fins Lapland. Zij hoopt haar passie voor Afrika met u te mogen delen en helpt u graag met het samenstellen van úw perfecte reis!

Bregina Broersma
Bregina is al ruim 30 jaar werkzaam in het toerisme. Zij heeft daarbij ervaring opgedaan in de luchtvaart en later als verkoopmedewerkster en productmanager bij bestemmingsspecialisten. In de loop der jaren heeft zij al verschillende
continenten bezocht. De liefde voor Afrika begon met een vakantie in 2002 waarbij zij voor het eerst Zuid-Afrika bezocht en kennismaakte met het begrip 'safari'. Het zou het begin zijn van vele, bijna jaarlijkse, reizen naar Zuid-Afrika, maar ook naar meerdere bestemmingen in Afrika, waaronder Namibië, Tanzania en Zanzibar. Tijdens de reizen naar Zuid-Afrika heeft zij ook verschillende regio's bezocht, zoals Madikwe, Welgevonden, diverse privéwildparken in Greater Kruger, het veelzijdige Kwazulu- Natal tot de uitgestrektheid van de Northern Cape en de prachtige kustlijn van de Western Cape. Met name de variatie in landschappen, de prachtige wildparken, de hartelijke bevolking én de culinaire hoogstandjes van de toonaangevende restaurants in de omgeving van Kaapstad zijn geweldige ingrediënten voor heerlijke vakanties. Ook het indrukwekkende landschap van Namibië met de rode zandduinen, de eindeloze zoutpan van Etosha met de enorme verscheidenheid aan wild tot de machtige Fish River Canyon heeft een diepe indruk achtergelaten. Bregina is verantwoordelijk voor de productontwikkeling naar Zuid-Afrika, Namibië, Mozambique en Mauritius. Met veel enthousiasme reist zij regelmatig af naar deze bestemmingen op zoek naar leuke, nieuwe adresjes, mooie locaties en nieuwe routes waarmee zij de Jambo klanten kan verrassen. En ondanks de vele bezoeken in de afgelopen jaren valt er nog altijd weer iets nieuws te ontdekken! Bregina deelt graag haar passie en ervaringen met u!

Christina Lurling
Vanaf ongeveer 1975 werkt Christina al in de reisbranche, waarvan ruim 30 jaar op een reisbureau. In 2002 heeft zij haar eerste reis naar Zuid-Afrika gemaakt en sindsdien heeft dit fascinerende land haar niet meer losgelaten. Inmiddels is zij diverse keren naar Zuid-Afrika teruggekeerd en heeft zij tevens Namibië bezocht. De diversiteit van beide landen hebben haar erg geboeid. De safari’s in het Krugerpark, de nijlpaarden in Lake St.Lucia en de afwisselde natuur hebben haar hart gestolen! In oktober 2012 is zij opnieuw naar Zuid-Afrika afgereisd in combinatie met een bezoek aan het vaste land van Mozambique. Tijdens haar meest recente studiereis naar Zuid-Afrika in december 2014 heeft Christina weer een schat aan nieuwe ervaringen beleefd. Het wild en de enorme verscheidenheid aan natuur hebben zoveel indruk gemaakt dat zij haar voorliefde voor deze bestemmingen graag met u wil delen. Vorig jaar heeft zij haar vakantie doorgebracht in Botswana, dus ook voor de combinatiereizen Namibie & Botswana kunt u bij haar terecht. In juli is zij samen met Joyce opnieuw afgereisd naar het prachtige Namibië en kan u uit eerste hand vertellen over alle ins en outs! In augustus 2017 bezocht Christina samen met collega Vera de noordelijke provincies van Zuid-Afrika. Tijdens deze reis hebben zij uiteenlopende, deels malariavrije, wildparken bezocht en maakten zij kennis met de kleurrijke cultuur van de lokale bevolking. Tenslotte hebben zij prachtige safari's beleefd vanuit lodges gelegen in verschillende privéconcessies grenzend aan Kruger. In 2018 reisde zij voor een bijzondere vakantie af naar Zimbabwe. Christina adviseert u graag over de bijzondere mogelijkheden in Zuid-Afrika, Namibië, Mozambique, Mauritius en Seychellen!

Inge van der Valk
Tijdens haar studie aan de NHTV heeft Inge stage gelopen in Kaapstad, waar ze uitgebreid kennis heeft gemaakt met het veelzijdige Zuid-Afrika. Na deze stage heeft ze een rondreis gemaakt door Namibië en Botswana en heeft ze prachtige duiken gemaakt in Mozambique. Het raften op de Zambezi River was één van haar meest avontuurlijke ervaringen ooit! Na het afronden van haar studie heeft ze 3 jaar ervaring opgedaan in de reisbranche. In die tijd heeft ze een mooie studiereis naar Kenia mogen maken. Naast de prachtige parken die Kenia te bieden heeft, was ze ook erg onder de indruk van het bezoek van de Masai stammen. Het was erg interessant om te zien hoe deze stam leeft, hoe zij hun kuddes hoeden en om met eigen ogen te zien hoe hoog zij kunnen springen. In het voorjaar van 2013 heeft zij nieuwe avonturen beleefd in Tanzania, waar zij vele tented camps en lodges in Lake Manyara, Tarangire, de Ngorongoro krater en de Serengeti heeft bezocht. Najaar 2016 heeft zij vakantie gevierd in Zuid-Afrika en is verliefd geraakt op de diversiteit van dit bijzondere land. In oktober 2017 heeft Inge een intensief bezoek gebracht aan Shaba/Samburu, Ol Pejeta/Sweewaters, Lake Nakuru, Lake Elementaita en de Masai Mara. Aansluitend reisde zij in november 2017 naar Botswana voor haar vakantie in de Okavango Delta. In juni dit jaar keerde zij terug naar het prachtige Tanzania om de recente ontwikkelingen te inspecteren. Inge heeft veel kennis en inspiratie opgedaan en informeert u graag met de meest recente informatie. Met veel enthousiasme stelt zij uw ideale reis naar Oost-Afrika of het bijzonder Madagaskar samen!

Lizet Burghouts
Lizet heeft toerisme en luchtvaart aan de Tio in Amsterdam gestudeerd waarbij ze ervaring heeft opgedaan in de luchtvaart op Schiphol. Vervolgens ging ze naar de NHTV in Breda waar ze haar bachelor Manager Travel Trade heeft behaald. Tijdens verschillende stages heeft ze kennis gemaakt met diverse aspecten van het ontwikkelen van maatwerkreizen. Na reiservaring opgedaan te hebben naar verschillende bestemmingen buiten Europa, was haar doel duidelijk; maatwerkspecialist voor verre bestemmingen worden. Tijdens haar reizen ontwikkelde ze een duidelijke passie voor duiken. Een activiteit om ultiem te ontspannen en de prachtige onderwaterwereld te ontdekken. Haar afstudeeropdracht had alles te maken met productontwikkeling van de bestemmingen Zuid Afrika en de Seychellen. Hierbij ontstond haar liefde voor het Afrikaanse continent. Vervolgens werkte ze voor een organisatie welke gespecialiseerd is in de ontwikkeling van verre reizen op maat, speciaal voor gezinnen met kinderen. Bij Jambo Safari Club kan ze alles vertellen over bijzondere reizen naar Kenia, Tanzania, Oeganda, Botswana, Zambia, Zimbabwe en Seychellen. Haar meest recente reizen door Kenia en Tanzania, waar zij onder andere Samburu, Nakuru, Naivasha, Masai Mara, Tarangire, Ndutu, Serengeti en Zanzibar bezocht, leverde haar veel inspiratie op! In mei 2016 bezocht Lizet Botswana. Het afwisselende landschap en de rijke dierenwereld heeft haar zo gegrepen dat zij u met veel enthousiasme helpt bij het samenstellen van uw ideale reis! In het voorjaar van 2017 reisde zij af naar de tropische Seychellen en kan u adviseren over de meest recente ontwikkelingen. Samen met haar collega's Mariska en Rosalie is zij in november 2017 op inspectiereis naar Tanzania geweest: Arusha, Tarangire, Manyara, de Serengeti en de fameuze krater! April 2018 kwam zij laaiend enthousiast terug uit het unieke Oeganda, waarover zij u graag adviseert. In juni dit jaar beleefde zij een bijzondere vakantie in het ongerepte Zambia en aansluitend reisde zij met haar collega's opnieuw af naar Kenia voor een intensief bezoek aan de diverse safari parken en accommodaties. Bent u op zoek naar een reis waarbij u de indrukkende migratie in Tanzania of Kenia kan aanschouwen, een huwelijksreis op de bountystranden van Zanzibar of de Seychellen, een 'close encounter' met een groep olifanten in de Okavango delta of Hwange, of een once in a lifetime experience tijdens een gorilla trekking in Oeganda? Dan geeft Lizet u graag advies om een reis samen te stellen, welke volledig voldoet aan uw persoonlijke wensen.

Femke Royaards
Er was maar één bezoek aan Zuid-Afrika voor nodig. Voor altijd is dit prachtige land, vol met contrast, kleur, natuur en wildlife, in haar hart gesloten. In 2016 nog doorkruiste Femke de Kaap, Lesotho, Kwazulu Natal, Mpumalanga en Limpopo om met mooie herinneringen naar huis terug te keren. Een aantal hoogtepunten tijdens haar reis: Kaapstad waar zij de geschiedenis indook met een bezoek aan Robbeneiland, Tsitsikamma National Park waar zij een schitterende wandeling maakte langs de grillige kust en het ongerepte Lesotho waar zij te paard langs de uitgestrekte maisvelden reed en een van de vele dorpjes bezocht. Om het continent nader te ontdekken is Femke onlangs naar Zimbabwe en Botswana afgereisd. Wat een landen! Allereerst de indrukwekkende Victoria Falls, schitterende lodges, zonsondergangen en sightings in Hwange National Park en als kers op de taart een bezoek aan Chobe National Park en de Okavango Delta. Vliegen over de Okavango Delta in een klein vliegtuig zal zij niet snel vergeten. Een waar kleurenpalet vanuit de lucht. Dit zal zeker niet haar laatste bezoek aan dit veelzijdige continent zijn. In november 2017 heeft Femke samen met collage Berry een selfdrive reis gemaakt vanuit Kaapstad naar Port Elizabeth. In Kaapstad maakten zij een bijzondere helikoptervlucht, waarna zij de wijnlanden bezochten en de schilderachtige plaatsjes langs de Tuinroute. De reis werd afgesloten met indrukwekkende safari's in diverse malariavrije privéwildparken in de Oostkaap. In december 2018 beleefde zij een prachtige studiereis in Botswana en zij adviseert u dan ook graag uit eigen ervaring over deze unieke bestemming! Femke helpt u graag met het samenstellen van uw reis naar Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Mauritius & Seychellen!

Vera de Boer
Vera wist al vroegtijdig dat ze toerisme wilde studeren. De liefde voor reizen was iets wat ze als kind al meekreeg van haar ouders, die haar meenamen naar mooie plekken op de wereld. In 2006 was de eerste ontmoeting met Afrika. Een mooie reis door Zuid-Afrika heeft haar de ogen doen openen. In 2009 heeft zij kennis gemaakt met het unieke landschap van Namibië. Hoogtepunten van deze reis waren het sandboarden in de zandduinen bij Swakopmund, een ontmoeting met de Himba cultuur en uiteraard de onbeschrijfelijke schoonheid van de Sossusvlei. Vier jaar later heeft Vera stage gelopen in een lodge vlakbij Welgevonden Game Reserve in Zuid-Afrika. Vier maanden heeft zij in de bush doorgebracht waarna ze een mooie rondreis maakte, waarbij ze veel van de prachtige provincie Limpopo ontdekt heeft. Zij werd toen al met het echte Afrika-virus besmet. In de zomer van 2015 heeft zij een indrukwekkende reis gemaakt door Namibië, Botswana en Zimbabwe die begon bij Chobe National Park. Wat verbazingwekkend veel wild en wat is een bootsafari toch onbeschrijfelijk mooi! Hoogtepunten van de reis waren ook de Okavango Delta, Moremi Game Reserve, logeren op een houseboat op Lake Kariba en de Victoria Watervallen. Misschien was het allermooiste wel bij zonsondergang op een quad rijden over de zoutpannen en daarna slapen onder de sterrenhemel op de Makgadikgadi Pans in Botswana! Vlakbij Hwange National Park in Zimbabwe bezocht ze een wilde honden project en dit heeft ook veel indruk achtergelaten omdat ze achter de schermen van de stichting mocht kijken. Begin 2016 heeft Vera nog een mooie reis gemaakt naar West- en Oostkaap in Zuid-Afrika. Kaapstad stond al heel lang bovenaan het verlanglijstje en de prachtige ligging, de bijzonder historie en natuurlijk de iconische Tafelberg maken het haar favoriete wereldstad. In augustus 2017 maakte Vera samen met collega Christina een rondreis door het noorden van Zuid-Afrika. In de voetsporen van onze populaire Legendes & Wildparken bezochten zij dit bijzondere gebied met verschillende malariavrije wildparken en maakten zij kennis met de bijzondere cultuur van de bevolkingsgroepen. In juni dit jaar heeft zij een fantastische safari gemaakt in het noorden van Tanzania met afsluitend een strandverblijf op Zanzibar. Onderweg heeft zij diverse accommodaties zelf bezocht. Zij adviseert u graag uit eigen ervaring over deze prachtige safari-bestemming. Vera helpt u met veel plezier bij het samenstellen van een bijzondere reis naar Afrika die past bij uw wensen! 
 

Rosalie Gelissen
Rosalie raakte op jonge leeftijd al geïnteresseerd in dieren en dan met name de grote katten, na het zien van de film Lion King, het was dan ook haar droom om deze dieren in hun eigen leefomgeving te kunnen zien. Tijdens haar stages kwam ze erachter dat ze het werken bij een reisorganisatie toch wel heel leuk vond. Na haar studie is ze dan ook aan de slag gegaan bij een Afrika specialist en maakte ze voor het eerst kennis met Kenia. Haar droom ging dan ook eindelijk in vervulling! Ze kwam oog in oog te staan met een troep leeuwen! Tijdens haar eerstvolgende reis naar Zuid-Afrika kwam ze neushoorns tegen in het Madikwe Game Reserve. Uiteraard gelijk stoppen om foto’s te maken, totdat de neushoorns toch echt te dichtbij kwamen!; wat een bijzondere ervaring! Ook de ontmoeting met een grote troep olifanten die de weg blokkeerde maakte indruk: rustig afwachten voordat ze verder konden. Dit soort ervaringen is hetgeen wat reizen naar Afrika zo bijzonder maakt! De verschillende landschappen, de culturen en de uiteraard de dieren. Iedere dag is weer anders. In 2012 heeft Rosalie een reis gemaakt naar Tanzania en was erg onder de indruk van de immense migratie in de Serengeti! Zoveel dieren bij elkaar is echt indrukwekkend! Na een verblijf in het buitenland is Rosalie weer terug in Nederland en adviseert zij u graag! November 2017 keerde zij terug naar Tanzania en bezocht samen met collega Lizet: Arusha, Tarangire, Manyara, Serengeti de Ngorongoro krater! Dit voorjaar heeft zij samen met 3 collega's een uitgebreid bezoek gebracht aan Kenia en keerde naar lange tijd weer terug. Zij adviseert u graag uit eigen ervaring en helpt u graag bij het samenstellen van een bijzonder reis naar Kenia, Tanzania, Oeganda of Seychellen!

Hendrik Schulte Fischedick
Op een jonge leeftijd raakte Hendrik in contact met Afrika, op zijn elfde ging hij met zijn familie op een waanzinnige rondreis door Zuid-Afrika, waar vooral de safari’s zijn blijven hangen en hem inspireerde. In de jaren die daar op volgde is hij met zijn ouders naar Kenia gegaan en bezocht hij Amboseli, Lake Nakuru en de Maasai Mara. Twee jaar later vertrok hij met zijn familie naar het ruigere, ongerepte zuiden van Tanzania: Selous & Ruaha stonden op het menu. De honger van het gezin was nog niet gestild en een prachtige reis naar Zimbabwe en Botswana werd gepland. Op zoek naar de wilde honden in Hwange, vervolgens bungeejumpen en raften bij de Victoria Falls, om door te gaan naar Chobe wat overstroomde van de olifanten en als kers op de taart een verblijf in de Okgavango Delta. Maar het was nog niet genoeg! Na zijn middelbare school vertrok hij voor een aantal maanden naar Namibië waar Hendrik in een ‘wildlife sanctuary’ werkte en onderzoek deed naar het behoud van de populatie van beschermde diersoorten. Zijn interesse bleef dankzij het langdurige contact met dieren en Afrika groeien en begon hij vervolgens aan de Hotelschool met als ultieme droom: een eigen lodge openen ergens op de savanne van Afrika! Afgelopen jaar heeft Hendrik in Kenia gewoond en organiseerde vanuit daar avontuurlijke reizen & familiereizen naar Kenia en Tanzania. In dat jaar heeft hij alle bijzondere plekken in de omgeving kunnen bezoeken, zo was de gorilla tracking in Oeganda na een prachtige tocht door Rwanda, een van de mooiste ervaringen van zijn jaar. Daarbij heeft Hendrik vrijwel alle parken in Kenia bezocht met als hoogtepunt de grote migratie in de Masai Mara, waarbij hij als klap op de vuurpijl een rivier crossing van honderden gnoes heeft mogen aanschouwen terwijl de krokodillen op de loer lagen. Ook Samburu National Park in het drogere centrale gedeelte van Kenia heeft een indruk op Hendrik gemaakt door het compleet verschillende landschap en relatief grote kans op het zien van luipaarden. Nu is hij al even weer met beide voeten in Nederland en adviseert hij u maar al te graag over een prachtige reis naar Tanzania. In juni dit jaar beleefde hij samen met 4 collega's een bijzonder avontuur in het noorden van Tanzania, waar hij veel accommodaties zelf heeft bezocht. Voor al uw safari vragen bent u bij deze Afrika-liefhebber aan het goede adres!

David van der Meer

Van jongs af aan wilde David al naar Afrika. In 2012 ging hij wildlife management studeren en 1,5 jaar later werd een lang gekoesterde droom werkelijkheid - hij ging op stage naar Zuid-Afrika. Sindsdien was hij er bijna niet meer weg te slaan. In 2014 ging hij voor het eerst 6 maanden naar Zuid-Afrika, een jaar later ging hij wederom voor een half jaar op pad, ditmaal naar het West-Afrikaanse land Guinee-Bissau. In 2016 ging David voor de derde maal naar zijn geliefde continent. Voor zijn afstudeeronderzoek woonde hij vijf maanden in Kafue National Park in Zambia. Tijdens zijn eerste Afrika reis hoorde hij van een opleiding tot gids waarbij men alles leert over de natuur in Zuidelijk Afrika en hoe in zulke omgevingen te wonen en werken. Deze opleiding is gedurende zijn hele studie in zijn achterhoofd blijven hangen en in 2018 maakte hij ook deze droom waar. Wederom woonde hij een half jaar lang in de 'bush' in Zuid-Afrika, waarbij hij minimaal zes game drives per week maakte om alles over de natuur te leren, van bomen tot insecten, van vogels tot zoogdieren en alles daar tussen in, en studeerde hij af als gecertificeerd safari gids voor zuidelijk Afrika. Na dit avontuur keerde David terug naar Nederland maar kon Afrika nog niet volledig loslaten. Hij heeft nu een goede balans gevonden tussen in Nederland wonen en van daaruit prachtige reizen samen te stellen naar Zuid-Afrika, Botswana, Mozambique, Mauritius, Seychellen en Madagaskar voor de klanten van Jambo!


Miranda van Doornik
Miranda heeft veel ervaring met reizen over de hele wereld. Sinds zij in Kenia & Tanzania is geweest, heeft Afrika haar hart gestolen. Zoveel mooie natuur, dieren en vogels. Je eerste safari vergeet je nooit meer en ook ‘the big 5’ zien, is geweldig. Dit smaakte naar meer en inmiddels heeft ze al vele safari’s gemaakt. In 2018 heeft Miranda een carrièreswitch gemaakt. Na lang werkzaam te zijn geweest in de financiële dienstverlening heeft Miranda eindelijk haar hart gevolgd en heeft ze van haar passie haar werk gemaakt. Dat is prachtige reizen bij Jambo Safari Club naar Afrika samenstellen! Ze heeft in Kenia, Tanzania en Oeganda met een chauffeur/gids gereisd. Tijdens haar reis in Kenia heeft ze in Samburu National Reserve de ‘Samburu special 5’ (Netgiraffe, Beisa Oryx, Gerenoek, Grevy zebra en Somali struisvogel) gezien. Verder heeft Lake Nakuru veel indruk gemaakt waar veel vogels te zien zijn maar waar ze ook haar eerste hyena, witte neushoorns en zelfs leeuwen zag. In Tanzania heeft ze in de Serengeti de staart van de migratie gezien en in de Ngorongoro krater haar eerste zwarte neushoorn. De gorillatrekking in Bwindi impenetrable National Park en de chimpanseetrekking In Kibale National Park waren in 2018 echt 1 van de hoogtepunten tijdens haar reis in Oeganda. Verder heeft ze ook self-drive reizen naar Namibië en Zuid-Afrika gemaakt. In Zuid-Afrika waren het niet alleen safari’s maar ook oa een aantal dagen Kaapstad waarbij een bezoek aan de Tafelberg, Robbeneiland en ook lekker uit eten in 1 van de vele goede restaurants met heerlijke wijnen niet mochten ontbreken. Een wens kwam in vervulling toen ze ineens langs de weg in Namibië een groep stokstaartjes zag. Ze heeft ook de ‘the dessert little 5’ gezien tijdens de woestijnsafari vanuit Swakopmund. Tijdens haar reizen is ze altijd fanatiek op zoek naar wildlife maar heeft ze ook een bijzondere interesse in vogels. Ze was dan ook ontzettend blij toen ze de iconische Shoebill in Oeganda zag. Met haar bovengemiddelde vogelkennis weet ze anderen dan ook voor vogels te enthousiasmeren. Nog een passie van Miranda is duiken dus toen ze op Zanzibar was, kon een duik niet ontbreken. Uiteraard gaat er altijd een verrekijker, camera, video, vogelboek en dierenboek mee op reis. In juni dit jaar ging zij samen met 4 collega's op pad in het noorden van Tanzania, waar zij zeer veel indrukken en kennis heeft opgedaan. Miranda helpt jullie graag met het samenstellen van een prachtige reis in Kenia, Tanzania, Oeganda, Seychellen of Madagaskar!

Celeste Treur
In 2008 maakte Celeste voor het eerst kennis met Afrika. Ze reisde met haar familie naar Kenia. De diverse landschappen die oneindig leken met de miljoenen wilde dieren van de migratie zijn haar altijd bijgebleven. De Big Five zien maakte deze reis compleet. Het beeld dat zij in haar hoofd had van films en verhalen werd waargemaakt. Door het vele reizen over de hele wereld was haar keuze voor een opleiding snel gemaakt: in 2012 begon ze met de opleiding Toerisme Management. Tijdens haar studie heeft ze in 2015 stage gelopen in Kaapstad. Een half jaar lang verblijven in deze bijzondere stad en omgeving zal zij nooit meer vergeten. De mensen, de cultuur, de geschiedenis, de natuur met de bekende Tafelberg en ga zo maar door: Kaapstad is echt uniek! Tijdens haar stageperiode heeft zij een rondreis gemaakt door Namibië. Het landschap veranderd keer op keer, heel bijzonder! Stuk voor stuk zijn het mooie unieke bestemmingen waar er hopelijk in de toekomst nog meer bij mogen komen. In juni dit jaar beleefde zij samen met 4 collega's een bijzonder avontuur in het noorden van Tanzania, waar zij veel safari parken en accommodaties zelf heeft bezocht. Celeste is u graag van dienst bij het samenstellen van een prachtige reis naar Kenia, Tanzania of Seychellen!

Algemeen e-mail adres: info@jambo.nl 

Bereikbaarheid

Wij zijn bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur, op dinsdag en donderdag van 09.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

 
Uw reisplannen persoonlijk bespreken?
U bent van harte welkom!

Vanzelfsprekend bent u van harte welkom bij ons op kantoor om uw reisplannen door te spreken. Wij willen graag met u meedenken over uw ideale reis en nemen vanzelfsprekend uitvoerig de tijd voor u. Wij vinden het altijd leuk om samen met u over de kaart te buigen om alles toe te lichten en er voor te zorgen dat u het maximale uit uw reis haalt. Om er zeker van te zijn dat de meest ervaren maatwerkspecialist voor de bestemming van uw keuze aanwezig is, vragen wij u vriendelijk om vooraf even met ons te bellen voor het maken van een afspraak.

Routebeschrijving
U voert in uw navigatie het adres Wisselwerking 56, Diemen in. Als u de Wisselwerking op rijdt ziet u aan uw linkerhand een oranje/rood kleurig gebouw, hier bevindt zich op de bovenste etage ons kantoor. De ingang van ons kantoor bevindt zich aan de achterzijde van dit gebouw. Wij hebben een eigen parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren. Rondom ons kantoor geldt van maandag t/m vrijdag langs de openbare weg betaald parkeren. Nadat u de Wisselwerking op gereden bent, gaat u na een kleine 50 mtr de eerste zijstraat links, vervolgens vindt u na 50 meter een slagboom aan uw linkerhand. Hier belt u aan bij het knopje Jambo Safari Club en doen wij voor u de slagboom open. Op het terrein kunt u bij elke parkeerplaats parkeren, ongeacht het bordje dat er staat. Zodra u het gebouw binnen loopt, vindt u aan uw rechterhand een paneel met bellen. Als u hier bij het knopje Jambo aanbelt, doen wij de deur voor u open en vindt u ons kantoor op de 4e etage, welke met de lift of de trap bereikbaar is.
 

Ook per openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar. Dichtstbijzijnde metrostation is Diemen-Zuid.


Marloes Commandeur


Berry Fuselier

 
 
Katja de Snoo
Bregina Broersma

 


 

 


 

Christina Lurling


 

 

 

Inge van der Valk

 

 

 

 


Lizet BurghoutsFemke Royaards


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vera de Boer

 


 

 

 

 

 

 

 


Rosalie GelissenHendrik Schulte Fischedick

David van der Meer


Miranda van DoornikCeleste Treur 

 
 

 

 

 
 

 


 

Aangesloten bij: Jambo Safari Club is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds