Contact & medewerkers - Welkom bij Jambo Safari Club
 
Home AanbiedingenOns reisaanbod & MaatwerkBrochureContact & medewerkersVacaturesPartnersReisvoorwaarden
  Home / Contact & medewerkers
zoek:
KeniaTanzaniaKenia & Tanzania combinatiereizenOegandaRwanda MozambiqueZuid-AfrikaBotswanaNamibiŽZambiaZimbabweMauritiusSeychellenMadagaskarVerrassende Combinatiereizen TreinreizenVluchtenVervoer ter plaatseGame drives & wildlifeLodges, tented camps & strandhotelsReisbrochure

Contact & medewerkers


Jambo Safari Club
Eekholt 42
1112 XH Diemen

e-mail: info@jambo.nl
Telefoon: 020-2012740

Noodnummer: +31 (0)20-20.12.749

Openingstijden:
09:00 - 17:30 maandag
09:00 - 20:00 dinsdag
09:00 - 17:30 woensdag
09:00 - 20:00 donderdag
09:00 - 17:30 vrijdag
10:00 - 16:00 zaterdag 
 
ANVR lidmaatschapsnummer: 3203
SGR lidmaatschapsnummer: 3260

BTW nr: NL 00.49.54.701.B.01
K.v.K. Gardenia BV: 33158089
Bank nr: NL04 INGB 0669 6085 05
BIC  : INGBNL2A

Ons team
Wij, de mensen van Jambo Safari Club, zijn helemaal 'wild' van Afrika. We zijn zo gelukkig dat wij van onze passie ons beroep hebben kunnen maken: wij organiseren reizen naar Afrika. Wij hopen dat wij ons enthousiasme voor Afrika met u mogen delen en wij geven u graag een deskundig advies. Dit advies baseren wij zoveel mogelijk op onze eigen ervaringen. Ons beleid is daarom dat iedereen zoveel mogelijk van onze bestemmingen gezien moet hebben, zodat wij u vanuit eigen ervaring kunnen helpen bij de keuze van een bestemming of een bepaalde accommodatie! Graag stellen wij ons aan u voor:
 
Marloes Commandeur
Marloes is sinds 2005 lid van het Jambo team en heeft in de loop der jaren een zeer uitgebreide kennis van Afrika opgebouwd. Zij is werkzaam als senior product- & operations manager en houdt zich daarbij voornamelijk bezig met de aansturing van het team, ontwikkeling en inkoop van onze reizen, de brochureproductie, onze website en alle zaken aangaande vluchten. Zij stuurt ook onze verkoopafdeling aan en springt daar tevens bij, waar zij zich dan bezig houdt met het samenstellen van maatwerksafari’s. Uiteraard is Marloes zeer vertrouwd met alle bestemmingen, maar Kenia, Tanzania, Botswana, Zambia, Madagaskar en Seychellen hebben haar hart gestolen. Ook aan haar bezoek aan het ongerepte zuid-Tanzania heeft zij bijzondere herinneringen. In februari 2011 heeft zij onder meer alle camps in het Ndutu gebied bezocht en trof daar en om en nabij de Moru kopjes in de zuidpunt van de Serengeti gigantische hoeveelheden gnoes, zebra's en roofwild aan; één van de hoogtepunten van al haar reizen! In februari dit jaar besloot zij dan ook nog eens naar Ndutu af te reizen. In juni 2012 heeft Marloes een intensief bezoek aan de Masai Mara in Kenia gebracht en bijzondere locaties geselecteerd. In mei 2013 hebben wij ons productaanbod verder uitgebreid in Zimbabwe en Zambia, waar Marloes diverse parken en accommodaties heeft geinspecteerd; een zeer diverse bestemming! In februari 2014 heeft zij wederom een inspirerende reis naar Tanzania gemaakt. Aansluitend in mei een intensieve inspectiereis in Botswana samen met haar collega Katja de Snoo. In 2015 heeft Marloes noord-en het unieke zuiden van Tanzania bezocht; een wereld van verschil! Dit jaar vindt u bij Jambo dan ook veel nieuwe reizen en nieuwe locaties voor deze fascinerende bestemming! In mei en november 2016 reisde Marloes opnieuw af naar Botswana en nam een kijkje bij onder meer onze exclusief accommodaties; een bijzondere ervaring!


Berry Fuselier
Berry heeft zeer intensief kennis gemaakt met Tanzania en Kenia en in 2008 heeft hij het imposante Namibië bezocht. Het prachtige woestijnlandschap heeft een blijvende indruk achtergelaten en staat met stip bovenaan zijn lijstje met favoriete landen! Berry heeft een schat aan ervaring, want hij werkt al ruim twintig jaar in de toeristische branche. Zijn studiereis naar Zuid-Afrika heeft hem een schat aan kennis en reiservaring opgeleverd. In het voorjaar van 2010 heeft hij onze meest verkochte strandhotels in Mombasa & Zanzibar bezocht, dus vraag hem gerust om een uitgebreid advies! In het voorjaar van 2011 heeft hij opnieuw kennis gemaakt met de bijzondere parken en vele nieuwe tented camps in noord-Tanzania. Het verblijf in Ndutu tijdens de migratieperiode heeft hij als heel bijzonder ervaren! In mei 2012 heeft Berry een bezoek gebracht aan Botswana en heeft daar onder meer de Okavango delta, Linyanti area en de watervallen bezocht; graag stelt hij een passende fly in safari voor u samen! Zijn meest recente reis door Kenia in juni 2014 bracht hem ondere andere naar Samburu, Nakuru, Naivasha en de Masai Mara, waar hij veel van onze accommodaties persoonlijk heeft bezocht. In juni dit jaar bezocht hij Zuid-Tanzania, het landschappelijk inspirerende Ruaha staat met stip bovenaan zijn favoriete bestemmingen; een exclusief safarigebied! In november 2017 heeft Berry samen met collega Femke een bezoek gebracht aan de Kaap. Vanuit Kaapstad bezochten zij per huurauto Stellenbosch, Hermanus, Swellendam, Oudtshoorn, Knysna en maakten zij prachtige safari's in bijzondere privéwildparken in de Oostkaap. Daarnaast reist Berry in zijn vakanties veel met vrouw en kinderen naar verre landen en adviseert u graag de reis die bij u past! 

Katja de Snoo
Katja is in 2010 toegetreden tot het Jambo team. Afrika is ook haar in het bloed gekropen en onder andere Oeganda heeft haar hart gestolen. Oog in oog staan met de bedreigde berggorilla was een lang gekoesterde wens en bleek een onbeschrijfelijke ervaring. Meermalen heeft zij dit vriendelijke, groene land bezocht en deze 'gentle giants' in hun natuurlijke habitat in zowel Oeganda als Rwanda mogen aanschouwen. Haar passie voor primaten uitte zich ook in een gesponsorde hardloopwedstrijd, waarbij zij veel geld bij elkaar liep, dat zij persoonlijk heeft overhandigd aan Ngamba Island, het chimpansee-opvangeiland in Oeganda. Ook Kenia en Tanzania heeft zij meerdere keren bezocht, waarbij de nachtelijke ontmoeting met een olifant in het Samburu NP een blijvende indruk heeft achter gelaten. In mei 2013 bracht Katja een intensief bezoek aan Hwange en Mana Pools in Zimbabwe en Lower Zambezi, Kafue en South Luangwa in het bijzondere Zambia. Deze reis had zo'n indruk op haar gemaakt dat zij hetzelfde jaar wederom haar koffers pakte voor een vakantie in South Luangwa. Zij kan u uit eerste hand vertellen over de beste reisinvullingen! Tijdens haar reis in mei/juni 2014 heeft Katja ruim drie weken doorgebracht in Botswana en hier uitgebreid onderzoek gedaan in onder andere de Okavango Delta, Chobe, Linyanti, Savuti en Selinda. Ook haar recente reizen naar Zimbabwe, Oeganda en Rwanda hebben bijgedragen aan nieuwe reisinvullingen. In juli 2016 reisde zij voor intensief onderzoek naar Kafue NP in Zambia en zij kan u dan ook alle details vertellen. In december 2016 én het voorjaar van 2017 reisde zij opnieuw af naar Kenia en Botswana waar naast Amboseli, Samburu, Linyanti en de Okavango Delta de unieke ontmoetingen met giraffen in Giraffe Manor en stokstaartjes in Makgadikgadi indruk achterlieten! Voor alle nieuwe productontwikkelingen bent u bij Katja aan het juiste adres! Katja is sinds mei 2013 ook werkzaam als product manager en zij houdt zich daarbij bezig met de ontwikkeling en inkoop van onze reizen naar Oeganda, Rwanda, Botswana, Zambia en Zimbabwe. Katja werkt al ruim vijfentwintig jaar in de reisbranche en reist in haar vrije tijd graag naar Afrika en Fins Lapland. Zij hoopt haar passie voor Afrika met u te mogen delen en helpt u graag met het samenstellen van úw perfecte reis!

Bregina Broersma
Bregina is al ruim 30 jaar werkzaam in het toerisme. Zij heeft daarbij ervaring opgedaan in de luchtvaart en later als verkoopmedewerkster en productmanager bij bestemmingsspecialisten. In de loop der jaren heeft zij al verschillende
continenten bezocht. De liefde voor Afrika begon met een vakantie in 2002 waarbij zij voor het eerst Zuid-Afrika bezocht en kennismaakte met het begrip 'safari'. Het zou het begin zijn van vele, bijna jaarlijkse, reizen naar Zuid-Afrika, maar ook naar meerdere bestemmingen in Afrika, waaronder Namibië, Tanzania en Zanzibar. Tijdens de reizen naar Zuid-Afrika heeft zij ook verschillende regio's bezocht, zoals Madikwe, Welgevonden, diverse privéwildparken in Greater Kruger, het veelzijdige Kwazulu- Natal tot de uitgestrektheid van de Northern Cape en de prachtige kustlijn van de Western Cape. Met name de variatie in landschappen, de prachtige wildparken, de hartelijke bevolking én de culinaire hoogstandjes van de toonaangevende restaurants in de omgeving van Kaapstad zijn geweldige ingrediënten voor heerlijke vakanties. Ook het indrukwekkende landschap van Namibië met de rode zandduinen, de eindeloze zoutpan van Etosha met de enorme verscheidenheid aan wild tot de machtige Fish River Canyon heeft een diepe indruk achtergelaten. Bregina is verantwoordelijk voor de productontwikkeling naar Zuid-Afrika, Namibië, Mozambique en Mauritius. Met veel enthousiasme reist zij regelmatig af naar deze bestemmingen op zoek naar leuke, nieuwe adresjes, mooie locaties en nieuwe routes waarmee zij de Jambo klanten kan verrassen. En ondanks de vele bezoeken in de afgelopen jaren valt er nog altijd weer iets nieuws te ontdekken! Bregina deelt graag haar passie en ervaringen met u!

Joyce van der Knaap
Joyce heeft na het afronden van de NHTV de afgelopen vijftien jaar werkervaring opgedaan in de reisbranche. Ze heeft inmiddels bijna alle continenten bereisd, maar na haar eerste bezoek aan Afrika in 1998 was ze verknocht aan het continent. Inmiddels heeft Joyce een groot aantal landen in Afrika kunnen bezoeken. Veel indruk maakten de zonsopgang bovenop Dune 45 in de Namibische Sossusvlei, de overweldigende stilte tijdens een wandelsafari in de Okavango delta in Botswana en de bijna mysterieuze sfeer in Stone Town op Zanzibar. Een andere enerverende belevenis was getuige te zijn bij een cheeta kill op de uitgestrekte vlaktes van de Serengeti en de “strijd” om een plek bij de drinkplaats tussen een olifant en een neushoorn in Etosha National Park, die de neushoorn uiteindelijk wist te winnen. In 2012 bracht Joyce een intensief bezoek aan Kenia, waar zij onder meer de Masai Mara, Lake Nakuru, Amboseli, Tsavo en Mombasa heeft bezocht. In augustus 2012 heeft zij een inspirerende vakantie in Tanzania beleefd, waarna zij in april 2014 terugkeerde om het prachtige, groene seizoen in Tanzania te mogen ervaren. Tanzania verveelt nooit; ook in 2015 heeft Joyce hier haar vakantie doorgebracht! In datzelfde jaar heeft zij haar horizon verder verbreed en kennisgemaakt met het kleurrijke zuiden van Madagaskar. In juli 2016 heeft zij naar vele jaren opnieuw kennis gemaakt met Namibië en zij kan u informeren over de meest recente ontwikkelingen. Dit voorjaar reisde ze met haar hele familie af naar ons geliefde Kenia, en kan u uit eerste hand adviseren over een safari met jonge kinderen. In oktober 2017 reisde Joyce opnieuw af naar Kenia; samen met collega Inge heeft zij een bezoek gebracht aan Shaba/Samburu, Ol Pejeta/Sweetwaters, Lake Nakuru, Lake Elementaita en de Masai Mara. Joyce vindt het een uitdaging voor u een passende reis samen te stellen uit de talloze mogelijkheden die Afrika te bieden heeft!

Christina Lurling
Vanaf ongeveer 1975 werkt Christina al in de reisbranche, waarvan ruim 30 jaar op een reisbureau. In 2002 heeft zij haar eerste reis naar Zuid-Afrika gemaakt en sindsdien heeft dit fascinerende land haar niet meer losgelaten. Inmiddels is zij diverse keren naar Zuid-Afrika teruggekeerd en heeft zij tevens Namibië bezocht. De diversiteit van beide landen hebben haar erg geboeid. De safari’s in het Krugerpark, de nijlpaarden in Lake St.Lucia en de afwisselde natuur hebben haar hart gestolen! In oktober 2012 is zij opnieuw naar Zuid-Afrika afgereisd in combinatie met een bezoek aan het vaste land van Mozambique. Tijdens haar meest recente studiereis naar Zuid-Afrika in december 2014 heeft Christina weer een schat aan nieuwe ervaringen beleefd. Het wild en de enorme verscheidenheid aan natuur hebben zoveel indruk gemaakt dat zij haar voorliefde voor deze bestemmingen graag met u wil delen. Vorig jaar heeft zij haar vakantie doorgebracht in Botswana, dus ook voor de combinatiereizen Namibie & Botswana kunt u bij haar terecht. In juli is zij samen met Joyce opnieuw afgereisd naar het prachtige Namibië en kan u uit eerste hand vertellen over alle ins en outs! In augustus 2017 bezocht Christina samen met collega Vera de noordelijke provincies van Zuid-Afrika. Tijdens deze reis hebben zij uiteenlopende, deels malariavrije, wildparken bezocht en maakten zij kennis met de kleurrijke cultuur van de lokale bevolking. Tenslotte hebben zij prachtige safari's beleefd vanuit lodges gelegen in verschillende privéconcessies grenzend aan Kruger. Christina adviseert u graag over deze bijzondere bestemmingen en mogelijkheden!

Inge van der Valk
Tijdens haar studie aan de NHTV heeft Inge stage gelopen in Kaapstad, waar ze uitgebreid kennis heeft gemaakt met het veelzijdige Zuid-Afrika. Na deze stage heeft ze een rondreis gemaakt door Namibië en Botswana en heeft ze prachtige duiken gemaakt in Mozambique. Het raften op de Zambezi River was één van haar meest avontuurlijke ervaringen ooit! Na het afronden van haar studie heeft ze 3 jaar ervaring opgedaan in de reisbranche. In die tijd heeft ze een mooie studiereis naar Kenia mogen maken. Naast de prachtige parken die Kenia te bieden heeft, was ze ook erg onder de indruk van het bezoek van de Masai stammen. Het was erg interessant om te zien hoe deze stam leeft, hoe zij hun kuddes hoeden en om met eigen ogen te zien hoe hoog zij kunnen springen. In het voorjaar van 2013 heeft zij nieuwe avonturen beleefd in Tanzania, waar zij vele tented camps en lodges in Lake Manyara, Tarangire, de Ngorongoro krater en de Serengeti heeft bezocht. Najaar 2016 heeft zij vakantie gevierd in Zuid-Afrika en is verliefd geraakt op de diversiteit van dit bijzondere land. In oktober 2017 heeft Inge samen met collega Joyce een intensief bezoek gebracht aan Shaba/Samburu, Ol Pejeta/Sweewaters, Lake Nakuru, Lake Elementaita en de Masai Mara. Aansluitend reisde zij in november 2017 naar Botswana voor haar vakantie in de Okavango Delta. Inge heeft veel kennis en inspiratie opgedaan en informeert u graag met de meest recente informatie. Met veel enthousiasme stelt zij uw ideale reis naar Oost-Afrika of het bijzonder Madagaskar samen!


Lizet Burghouts
Lizet heeft toerisme en luchtvaart aan de Tio in Amsterdam gestudeerd waarbij ze ervaring heeft opgedaan in de luchtvaart op Schiphol. Vervolgens ging ze naar de NHTV in Breda waar ze haar bachelor Manager Travel Trade heeft behaald. Tijdens verschillende stages heeft ze kennis gemaakt met diverse aspecten van het ontwikkelen van maatwerkreizen. Na reiservaring opgedaan te hebben naar verschillende bestemmingen buiten Europa, was haar doel duidelijk; maatwerkspecialist voor verre bestemmingen worden. Tijdens haar reizen ontwikkelde ze een duidelijke passie voor duiken. Een activiteit om ultiem te ontspannen en de prachtige onderwaterwereld te ontdekken. Haar afstudeeropdracht had alles te maken met productontwikkeling van de bestemmingen Zuid Afrika en de Seychellen. Hierbij ontstond haar liefde voor het Afrikaanse continent. Vervolgens werkte ze voor een organisatie welke gespecialiseerd is in de ontwikkeling van verre reizen op maat, speciaal voor gezinnen met kinderen. Bij Jambo Safari Club kan ze alles vertellen over bijzondere reizen naar Kenia, Tanzania, Oeganda, Botswana, Zambia, Zimbabwe en Seychellen. Haar meest recente reizen door Kenia en Tanzania, waar zij onder andere Samburu, Nakuru, Naivasha, Masai Mara, Tarangire, Ndutu, Serengeti en Zanzibar bezocht, leverde haar veel inspiratie op! In mei 2016 bezocht Lizet Botswana. Het afwisselende landschap en de rijke dierenwereld heeft haar zo gegrepen dat zij u met veel enthousiasme helpt bij het samenstellen van uw ideale reis! In het voorjaar van 2017 reisde zij af naar de tropische Seychellen en kan u adviseren over de meest recente ontwikkelingen. Samen met haar collega's Mariska en Rosalie is zij in november dit jaar op inspectiereis naar Tanzania geweest: Arusha, Tarangire, Manyara, de Serengeti en de fameuze krater! Bent u op zoek naar een reis waarbij u de indrukkende migratie in Tanzania of Kenia kan aanschouwen, een huwelijksreis op de bountystranden van Zanzibar of de Seychellen, een 'close encounter' met een groep olifanten in de Okavango delta of Hwange, of een once in a lifetime experience tijdens een gorilla trekking in Oeganda? Dan geeft Lizet u graag advies om een reis samen te stellen, welke volledig voldoet aan uw persoonlijke wensen.

Femke Royaards
Er was maar één bezoek aan Zuid-Afrika voor nodig. Voor altijd is dit prachtige land, vol met contrast, kleur, natuur en wildlife, in haar hart gesloten. In 2016 nog doorkruiste Femke de Kaap, Lesotho, Kwazulu Natal, Mpumalanga en Limpopo om met mooie herinneringen naar huis terug te keren. Een aantal hoogtepunten tijdens haar reis: Kaapstad waar zij de geschiedenis indook met een bezoek aan Robbeneiland, Tsitsikamma National Park waar zij een schitterende wandeling maakte langs de grillige kust en het ongerepte Lesotho waar zij te paard langs de uitgestrekte maisvelden reed en een van de vele dorpjes bezocht. Om het continent nader te ontdekken is Femke onlangs naar Zimbabwe en Botswana afgereisd. Wat een landen! Allereerst de indrukwekkende Victoria Falls, schitterende lodges, zonsondergangen en sightings in Hwange National Park en als kers op de taart een bezoek aan Chobe National Park en de Okavango Delta. Vliegen over de Okavango Delta in een klein vliegtuig zal zij niet snel vergeten. Een waar kleurenpalet vanuit de lucht. Dit zal zeker niet haar laatste bezoek aan dit veelzijdige continent zijn. In november 2017 heeft Femke samen met collage Berry een selfdrive reis gemaakt vanuit Kaapstad naar Port Elizabeth. In Kaapstad maakten zij een bijzondere helikoptervlucht, waarna zij de wijnlanden bezochten en de schilderachtige plaatsjes langs de Tuinroute. De reis werd afgesloten met indrukwekkende safari's in diverse malariavrije privéwildparken in de Oostkaap. Femke helpt u graag met het samenstellen van uw reis naar Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Mauritius & Seychellen!


Daphne de Vries
Reizen is één van de dingen die Daphne het liefst doet. Vanzelfsprekend koos zij daarom voor de studie International Tourism Management waar zij tijdens haar minor Humantarian Management voor het eerst kennis maakte met Afrika. Een bijzonder project gaf haar inzicht in de Afrikaanse cultuur en de leefwijze in Zuid Afrikaanse townships. Tijdens haar verblijf in Port Alfred maakte zij met grote regelmaat een leuke rondtrip. Abseilen in Hogsback, hiken in de Drakensbergen, olifanten spotten in Addo Elephant Park, een bungeejump vanaf de Bloukransbrug in Plettenberg Bay en een te gekke skydive in Grahamstown. Ook maakte Daphne nog een mooie rondreis door het noorden en het westen van Zuid Afrika. De veelzijdige Panoramaroute, het Krugerpark en daarna door naar Kaapstad voor de tuinroute, Stellenbosch en Kaap de Goede Hoop. Een fantastische kennismaking met het mooie Afrika! In mei 2015 keerde ze terug naar het continent dat haar hart gestolen heeft. Deze keer om een rondreis door Namibië en Botswana te maken. Waar ze van Windhoek, via de Sossusvlei naar Swakopmund, door het desolate Damaraland naar Etosha National Park en van Twyfelfontein door de Caprivi Strip naar de Victoria Falls Botswana in reisde. De Okavango Delta, Chobe National Park en Moremi Game Reserve volgden. Een prachtige reis waar de oneindige landschappen, de prachtige kleuren, de African sunsets en het veelzijdige dierenrijk maar weer bewezen dat Afrika een continent is waar ze nog vele reizen naartoe wil maken. Te meer omdat Afrika een waar paradijs is voor haar grootste hobby’s: fotograferen en duiken. In het najaar van 2016 heeft Daphne een complete safari naar Tanzania gemaakt en kan u uit eerste hand adviseren. Daphne helpt u dan ook graag met het samenstellen van uw droomreis naar Afrika!

Vera de Boer
Vera, het jongste lid van ons team, wist al vroegtijdig dat ze toerisme wilde studeren. De liefde voor reizen was iets wat ze als kind al meekreeg van haar ouders, die haar meenamen naar mooie plekken op de wereld. In 2006 was de eerste ontmoeting met Afrika. Een mooie reis door Zuid-Afrika heeft haar de ogen doen openen. In 2009 heeft zij kennis gemaakt met het unieke landschap van Namibië. Hoogtepunten van deze reis waren het sandboarden in de zandduinen bij Swakopmund, een ontmoeting met de Himba cultuur en uiteraard de onbeschrijfelijke schoonheid van de Sossusvlei. Vier jaar later heeft Vera stage gelopen in een lodge vlakbij Welgevonden Game Reserve in Zuid-Afrika. Vier maanden heeft zij in de bush doorgebracht waarna ze een mooie rondreis maakte, waarbij ze veel van de prachtige provincie Limpopo ontdekt heeft. Zij werd toen al met het echte Afrika-virus besmet. In de zomer van 2015 heeft zij een indrukwekkende reis gemaakt door Namibië, Botswana en Zimbabwe die begon bij Chobe National Park. Wat verbazingwekkend veel wild en wat is een bootsafari toch onbeschrijfelijk mooi! Hoogtepunten van de reis waren ook de Okovango Delta, Moremi Game Reserve, logeren op een houseboat op Lake Kariba en de Victoria Watervallen. Misschien was het allermooiste wel bij zonsondergang op een quad rijden over de zoutpannen en daarna slapen onder de sterrenhemel op de Makgadikgadi Pans in Botswana! Vlakbij Hwange National Park in Zimbabwe bezocht ze een wilde honden project en dit heeft ook veel indruk achtergelaten omdat ze achter de schermen van de stichting mocht kijken. Begin 2016 heeft Vera nog een mooie reis gemaakt naar West- en Oostkaap in Zuid-Afrika. Kaapstad stond al heel lang bovenaan het verlanglijstje en de prachtige ligging, de bijzonder historie en natuurlijk de iconische Tafelberg maken het haar favoriete wereldstad. In augustus 2017 maakte Vera samen met collega Christina een rondreis door het noorden van Zuid-Afrika. In de voetsporen van onze populaire Legendes & Wildparken bezochten zij dit bijzondere gebied met verschillende malariavrije wildparken en maakten zij kennis met de bijzondere cultuur van de bevolkingsgroepen. Vera heeft dus al veel mooie dingen gezien in Zuidelijk Afrika en is van plan nog veel te beleven op dit deel van het continent. Zij helpt u met veel plezier bij het samenstellen van een bijzondere reis naar Afrika die past bij uw wensen!

Mariska Kuperus
Op zestien jarige leeftijd maakte Mariska kennis met Afrika door een onvergetelijke reis te maken met haar familie door Tanzania & Zanzibar. Haar passie voor reizen bleef aanhouden, daarom koos zij voor een opleiding International Toerism Management op hogeschool Tio in Amsterdam. Na haar stage in de kleine Karoo (Zuid-Afrika) was zij verkocht aan het continent Afrika. Het leven in de bush, de pure schoonheid van de natuur en dieren maakt haar erg gelukkig. Om nog meer van de wereld te kunnen zien heeft zij de kans aangegrepen om eerst bij KLM als stewardess op intercontinentale bestemmingen te werken. Toch bleef zij de kriebels houden wanneer zij naar Afrika vloog. Eind 2016 is zij begonnen als reisspecialist voor de bestemmingen Kenia, Tanzania, Zanzibar & de Seychellen. In haar vrije tijd is zij meerdere keren naar Kaapstad geweest. Hoog op haar wishlist staat een bezoek aan Kenia & Namibië. Zij reisde november dit jaar af naar Tanzania samen met collega's Rosalie en Lizet. De highlights Arusha, Tarangire, Manyara, Serengeti en Ngorongoro krater stonden op het menu. Bij JAMBO Safari Club kan zij haar twee grootste passies reizen & Afrika combineren. En streeft zij ernaar om andere mensen een net zo'n onvergetelijke ervaring te laten beleven, zoals zij zelf gedaan heeft.

Rosalie Gelissen
Rosalie raakte op jonge leeftijd al geïnteresseerd in dieren en dan met name de grote katten, na het zien van de film Lion King, het was dan ook haar droom om deze dieren in hun eigen leefomgeving te kunnen zien. Tijdens haar stages kwam ze erachter dat ze het werken bij een reisorganisatie toch wel heel leuk vond. Na haar studie is ze dan ook aan de slag gegaan bij een Afrika specialist en maakte ze voor het eerst kennis met Kenia. Haar droom ging dan ook eindelijk in vervulling! Ze kwam oog in oog te staan met een troep leeuwen! Tijdens haar eerstvolgende reis naar Zuid-Afrika kwam ze neushoorns tegen in het Madikwe Game Reserve. Uiteraard gelijk stoppen om foto’s te maken, totdat de neushoorns toch echt te dichtbij kwamen!; wat een bijzondere ervaring! Ook de ontmoeting met een grote troep olifanten die de weg blokkeerde maakte indruk: rustig afwachten voordat ze verder konden. Dit soort ervaringen is hetgeen wat reizen naar Afrika zo bijzonder maakt! De verschillende landschappen, de culturen en de uiteraard de dieren. Iedere dag is weer anders. In 2012 heeft Rosalie een reis gemaakt naar Tanzania en was erg onder de indruk van de immense migratie in de Serengeti! Zoveel dieren bij elkaar is echt indrukwekkend! Na een verblijf in het buitenland is Rosalie weer terug in Nederland en adviseert zij u graag! November dit jaar keerde zij terug naar Tanzania en bezocht samen met collega's Mariska en Lizet: Arusha, Tarangire, Manyara, Serengeti de Ngorongoro krater!Algemeen e-mail adres: info@jambo.nl 

Bereikbaarheid

Wij zijn bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur, op dinsdag en donderdag van 09.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

 

Routebeschrijving
U bent van harte welkom om na telefonische afspraak uw reisplannen met ons te komen bespreken. 

 

Indien u per auto komt, volgt u dan deze aanwijzingen: op de Amsterdamse ringweg A10 neemt u afslag 12, S112 richting Duivendrecht / Diemen-Zuid. Aan het einde van de afslag gaat u bij de stoplichten rechtsaf, de Gooiseweg (S112) op richting Duivendrecht / Diemen-Zuid. Neem na 0.7 km de afslag richting Diemen-Zuid. Ga aan het einde van de afslag rechtsaf de Diemerdreef op. Neem na 300 m de tweede afslag (rechtdoor) op de 1e rotonde en na nog eens 400 m de eerste afslag (rechtsaf) op de 2e rotonde. U rijdt nu onder de metrolijn door. Ga na 1 km bij de stoplichten linksaf de Daalwijkdreef op. Sla na 0,5 km linksaf de Eekholt op. Bij de slagboom drukt u 152 en wij open de slagboom voor u. U kunt gratis voor de deur parkeren. Op de parkeerplaats gaat u aan de linkerzijde de trap op, waar u de ingang vindt van ons kantoor. U vindt ons op nummer 42. Bij binnenkomst vindt u links om de hoek de lift die u naar de tweede etage brengt. Bij aankomst op de 2e etage gaat u linksaf naar ons kantoor.

 

Per openbaar vervoer kunt u het beste de metro nemen vanaf het Amsterdamse Centraal Station, metrolijn 53 richting Gaasperplas. Het metrostation Verrijn Stuartweg bevindt zich praktisch naast ons kantoor. Als u dit metrostation verlaat gaat u naar links, onder de metrolijn door. Na circa 150 meter (voorbij het bord van SAA ONE) vindt u bij de tweede  slagbomen de parkeerplaats van ons kantoor, aan uw rechterhand. Op de parkeerplaats gaat u aan de linkerzijde de trap op, waar u de ingang vindt van ons kantoor. U vindt ons op nummer 42. Bij binnenkomst vindt u links om de hoek de lift die u naar de tweede etage brengt. Bij aankomst op de 2e etage slaat u links af en vindt u onze kantoor.

Marloes Commandeur
Berry Fuselier

 
 

Katja de Snoo
Bregina Broersma

 


 

 
Joyce van der Knaap 

 

 

 


 

Christina Lurling


 

 

 

Inge van der Valk

 

 

 

 


Lizet BurghoutsFemke Royaards


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daphne de Vries

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vera de Boer

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Mariska Kuperus

 

 

Rosalie Gelissen 

 
 

 

 

 
 

 


Aangesloten bij: Jambo Safari Club is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds