Contact & medewerkers - Welkom bij Jambo Safari Club
 
Home AanbiedingenOns reisaanbod & MaatwerkBrochureContact & medewerkersVacaturesPartnersReisvoorwaarden
  Home / Contact & medewerkers
zoek:
TanzaniaKeniaKenia & Tanzania combinatiereizenOegandaRwanda BotswanaZuid-AfrikaNamibieZambiaZimbabweMozambiqueSeychellenMauritiusMadagaskarVerrassende Combinatiereizen Golf & Safari Golf & StrandTreinreizenVluchtenVervoer ter plaatseGame drives & wildlifeLodges, tented camps & strandhotelsReisbrochureDuurzaam toerisme

Contact & medewerkers


Jambo Safari Club
Wisselwerking 50 - 56 (4e etage)
1112 XR Diemen

e-mail: info@jambo.nl
Telefoon: 020-2012740

Noodnummer: +31 (0)20-20.12.749

Openingstijden:
09:00 - 17:30 maandag
09:00 - 17:30 dinsdag
09:00 - 17:30 woensdag
09:00 - 17:30 donderdag
09:00 - 17:30 vrijdag
10:00 - 16:00 zaterdag 
gesloten zondag

ANVR lidmaatschapsnummer: 3203
SGR lidmaatschapsnummer: 3260

BTW nr: NL 00.49.54.701.B.01
K.v.K. Gardenia BV: 33158089
Bank nr: NL04 INGB 0669 6085 05
BIC  : INGBNL2A

Ons team
Wij, de mensen van Jambo Safari Club, zijn helemaal 'wild' van Afrika. We zijn zo gelukkig dat wij van onze passie ons beroep hebben kunnen maken: wij organiseren reizen naar Afrika. Wij hopen dat wij ons enthousiasme voor Afrika met u mogen delen en wij geven u graag een deskundig advies. Dit advies baseren wij zoveel mogelijk op onze eigen ervaringen. Ons beleid is daarom dat iedereen zoveel mogelijk van onze bestemmingen gezien moet hebben, zodat wij u vanuit eigen ervaring kunnen helpen bij de keuze van een bestemming of een bepaalde accommodatie! Graag stellen wij ons aan u voor:
 
Marloes Commandeur
Marloes is sinds 2005 lid van het Jambo team en heeft in de loop der jaren een zeer uitgebreide kennis van Afrika opgebouwd. Zij is werkzaam als senior product- & operations manager en houdt zich daarbij voornamelijk bezig met de aansturing van het team, ontwikkeling en inkoop van onze reizen, de brochureproductie, onze website en alle zaken aangaande vluchten. Zij stuurt ook onze verkoopafdeling aan en springt daar tevens bij, waar zij zich dan bezig houdt met het samenstellen van maatwerksafari’s. Uiteraard is Marloes zeer vertrouwd met alle bestemmingen, maar Kenia, Tanzania, Botswana, Zambia, Madagaskar en Seychellen hebben haar hart gestolen. Ook aan haar bezoek aan het ongerepte zuid-Tanzania heeft zij bijzondere herinneringen. In februari 2011 heeft zij onder meer alle camps in het Ndutu gebied bezocht en trof daar en om en nabij de Moru kopjes in de zuidpunt van de Serengeti gigantische hoeveelheden gnoes, zebra's en roofwild aan; één van de hoogtepunten van al haar reizen! In februari dit jaar besloot zij dan ook nog eens naar Ndutu af te reizen. In juni 2012 heeft Marloes een intensief bezoek aan de Masai Mara in Kenia gebracht en bijzondere locaties geselecteerd. In mei 2013 hebben wij ons productaanbod verder uitgebreid in Zimbabwe en Zambia, waar Marloes diverse parken en accommodaties heeft geinspecteerd; een zeer diverse bestemming! In februari 2014 heeft zij wederom een inspirerende reis naar Tanzania gemaakt. Aansluitend in mei een intensieve inspectiereis in Botswana samen met haar collega Katja de Snoo. In 2015 heeft Marloes noord-en het unieke zuiden van Tanzania bezocht; een wereld van verschil! U vindt bij Jambo dan ook veel reizen en locaties voor deze fascinerende bestemming! In mei en november 2016 reisde Marloes opnieuw af naar Botswana en nam een kijkje bij onder meer onze exclusief accommodaties; een bijzondere ervaring! De afgelopen jaren reisde zij veelvuldig af naar het noorden én zuiden van Tanzania, evenals Zanzibar en kent met recht iedere hoek en steen in dit prachtige safariland. Zeker in de huidige periode waarin het essentieel is om de bestemmingen zelf te bezoeken zijn we op pad; in september jl. heeft Marloes Kenia bezocht en in november 2021 is er een intensief bezoek gebracht aan Tanzania. December 2022 is zij opnieuw naar Tanzania afgereisd voor een inspectie van de accommodaties en gebieden; zo ook afgelopen oktober. Zij kan u uit eerste hand informeren over alle mogelijkheden!


Berry Fuselier
Berry heeft zeer intensief kennis gemaakt met Tanzania en Kenia en in 2008 heeft hij het imposante Namibië bezocht. Het prachtige woestijnlandschap heeft een blijvende indruk achtergelaten en staat met stip bovenaan zijn lijstje met favoriete landen! Berry heeft een schat aan ervaring, want hij werkt al ruim twintig jaar in de toeristische branche. Zijn studiereis naar Zuid-Afrika heeft hem een schat aan kennis en reiservaring opgeleverd. In het voorjaar van 2010 heeft hij onze meest verkochte strandhotels in Mombasa & Zanzibar bezocht, dus vraag hem gerust om een uitgebreid advies! In het voorjaar van 2011 heeft hij opnieuw kennis gemaakt met de bijzondere parken en vele nieuwe tented camps in noord-Tanzania. Het verblijf in Ndutu tijdens de migratieperiode heeft hij als heel bijzonder ervaren! In mei 2012 heeft Berry een bezoek gebracht aan Botswana en heeft daar onder meer de Okavango delta, Linyanti area en de watervallen bezocht; graag stelt hij een passende fly in safari voor u samen! Zijn meest recente reis door Kenia in juni 2014 bracht hem ondere andere naar Samburu, Nakuru, Naivasha en de Masai Mara, waar hij veel van onze accommodaties persoonlijk heeft bezocht. In juni dit jaar bezocht hij Zuid-Tanzania, het landschappelijk inspirerende Ruaha staat met stip bovenaan zijn favoriete bestemmingen; een exclusief safarigebied! In november 2017 heeft Berry samen met collega Femke een bezoek gebracht aan de Kaap. Vanuit Kaapstad bezochten zij per huurauto Stellenbosch, Hermanus, Swellendam, Oudtshoorn, Knysna en maakten zij prachtige safari's in bijzondere privéwildparken in de Oostkaap. In 2023 was het opnieuw tijd voor een reis naar Zuid-Afrika, dit keer vanaf de kust, met vele nijlpaarden bij St. Lucia, richting het binnenland. In Hluhluwe Game Reserve liep hij wat vertraging op, door een stel neushoorns dat de weg blokkeerde! De reis werd afgesloten met een bezoek aan wildparken Timbavati en Klaserie. Daarnaast reist Berry in zijn vakanties veel met vrouw en kinderen naar verre landen en adviseert u graag de reis die bij u past! 


Katja de Snoo

Katja is in 2010 toegetreden tot het Jambo team. Afrika is ook haar in het bloed gekropen en onder andere Oeganda heeft haar hart gestolen. Oog in oog staan met de bedreigde berggorilla was een lang gekoesterde wens en bleek een onbeschrijfelijke ervaring. Meermalen heeft zij dit vriendelijke, groene land bezocht en deze 'gentle giants' in hun natuurlijke habitat in zowel Oeganda als Rwanda mogen aanschouwen. Haar passie voor primaten uitte zich ook in een gesponsorde hardloopwedstrijd, waarbij zij veel geld bij elkaar liep, dat zij persoonlijk heeft overhandigd aan Ngamba Island, het chimpansee-opvangeiland in Oeganda. Ook Kenia en Tanzania heeft zij de afgelopen jaren meerdere keren bezocht, waarbij de nachtelijke ontmoeting met een olifant in Samburu NP en het ontbijt met de giraffen in Giraffe Manor in Nairobi blijvend indruk hebben achtergelaten. Katja heeft door de jaren heen ook Zimbabwe en Zambia intensief bezocht. Hwange, Matopos, Mana Pools en Gonarezhou in Zimbabwe en ook Lower Zambezi, Kafue en South Luangwa in Zambia doen haar safarihart sneller kloppen, maar ook het cultureel erfgoed in deze landen kan zij waarderen. Katja kan u uit eerste hand vertellen over de beste reisinvullingen! Ook in Botswana heeft Katja veel tijd doorgebracht en hier met diverse reizen een zeer uitgebreide kennis opgedaan. Tijdens diverse reizen heeft zij intensief onderzoek gedaan in onder andere de Okavango Delta, Chobe, Linyanti, Savuti, Central Kalahari en de Makgadikgadi zoutpannen. Haar meest recente reizen naar Botswana, in april en november 2023, hebben bijgedragen aan nieuwe reisinvullingen. Katja is sinds mei 2013 ook werkzaam als productmanager en zij houdt zich daarbij bezig met de ontwikkeling en inkoop van onze reizen naar Oeganda, Rwanda, Botswana, Zambia en Zimbabwe. Voor alle nieuwe productontwikkelingen bent u bij Katja aan het juiste adres! Katja werkt al ruim dertig jaar in de reisbranche en reist in haar vrije tijd graag naar Afrika én Fins Lapland. Zij hoopt haar passie voor Afrika met u te mogen delen en helpt u graag met het samenstellen van úw perfecte reis!

Joyce van der Knaap
Al sinds haar studie Tour Manager aan de NHTV in Breda is Joyce werkzaam in de reiswereld. Na eerst een aantal jaar als reisleider in Amerika te hebben gewerkt, is zij aan de slag gegaan als reisadviseur en office manager bij een grote reisbureau keten. In 2011 heeft zij de overstap naar Jambo Safari Club gemaakt. In de jaren dat ze bij ons werkzaam is, heeft ze inmiddels verschillende delen van het continent bezocht. Zo was het spotten van een luipaard kill op de vlaktes van het Ndutu gebied een onvergetelijke ervaring. Ook een ballonvlucht boven de Masai Mara was adembenemend. De stilte, het prachtige licht bij de zonsopgang én het gevoel helemaal ‘los’ te zijn van de aarde zijn onvergetelijk. De afsluiting met een champagneontbijt op de vlaktes  van de Masai Mara maakten de ervaring helemaal compleet. Om haar familie kennis te laten maken van al het moois dat de Afrikaanse bush te bieden heeft, zijn zij in 2017 met z’n allen op safari in Kenia geweest. Neefjes en nichtje stonden oog in oog in giraffen en olifanten. Tijdens een reis door Oeganda in 2016 stond Joyce zelf oog in oog met zowel chimpansees als gorilla’s. De intensieve trekking om de gorilla’s in de dichte bossen van Bwindi te vinden was meteen vergeten! Een reis naar Madagaskar liet Joyce kennismaken met een heel ander deel van het continent: de lemuren, de kameleons, de verrassende landschappen en niet te vergeten de vriendelijke bevolking gaven haar een heel nieuwe kijk op de grote afwisseling die Afrika te bieden heeft. Ook in Namibië trof Joyce volop afwisseling in landschappen. Bij twee reizen in 2016 en 2019 trok ze door het land dat zo bekend staat om z’n prachtige landschappen en eindeloze vergezichten. In 2023 stond opnieuw een reis naar Oeganda op het programma. Hier lieten de chimpansee trekking, de vriendelijke bevolking en het kleurrijke dagelijks leven onderweg weer een diepe indruk achter. In 2024 keerde Joyce, dit keer samen met een aantal collega’s, terug naar Tanzania voor een intensieve studiereis waarbij ze een groot aantal nieuwe lodges en camps heeft bezocht. Het samenstellen van reizen op maat is voor haar het leukste onderdeel van het werk en zij deelt dan ook graag haar ervaringen met u!

Edo Smit
Edo werkt al meer dan 10 jaar als reisadviseur met een voorliefde voor Afrika. Sinds hij in 2008 voor het eerst oog in oog stond met drie olifanten in de Kafue rivier in Zambia is Afrika niet meer uit zijn hart weg te denken. Intussen is hij al vele malen met een eigen huurauto door de eindeloze landschappen van Namibië en Zuid-Afrika gereden. De iconische rode zandduinen van Sossusvlei in Namibië blijven altijd een favoriet en ook de droge rivierbeddingen van het Kgalagadi Transfrontier Park in Zuid-Afrika hebben veel mooie wildervaringen opgeleverd. Op safari gaan is iedere dag weer een nieuwe kans op mooie sightings en naast de Big Five wordt Edo ook heel blij van zijn favoriete dier: de Afrikaanse wilde hond. Hij is deze bijzondere en bedreigde diersoort onder meer in het Kruger Park, Madikwe Game Reserve en zelfs in de Caprivistrook tegengekomen. Als afgestudeerd bioloog heeft hij inmiddels ook tweemaal een bezoek gebracht aan Madagaskar. Van de schattige lemuren in alle soorten en maten, de bijzondere kameleons en gekko’s tot de meest bizarre insecten en enorme baobabs, de natuur van Madagaskar is met recht uniek te noemen. In Zimbabwe zag hij de vele olifanten af en aan lopen naar de waterhole van de lodge in Hwange National Park en genoot hij van de prachtige zonsondergang bij Lake Kariba in het Matusadona National Park. Na zijn bezoek aan Tanzania is ook Oost-Afrika meer op de radar gekomen, een reis naar Kenia en Uganda staan dan ook hoog op zijn bucketlist. Ook buiten Afrika is Edo een echte dierenspotter, zo is hij naar Brazilië geweest om de jaguar te vinden en heeft hij in Costa Rica de regenwouden afgestruind op zoek naar de vele luiaards, toekans en miereneters. In november 2022 heeft Edo de wildparken in het noorden van Zuid-Afrika bezocht en stak hij de grens over naar Botswana voor een bezoek aan het indrukwekkende Mashatu privéreservaat. Afgelopen juni stond een studiereis naar Namibië in het teken van het noordelijke deel van het land met de prachtige landschappen van Damaraland en Kaokoveld. Uiteraard konden een aantal safaridagen in Etosha niet ontbreken! Afgelopen december stond een bezoek aan de Kaapregio op het programma met onder meer een bezoek aan enkele privéreservaten in de Oostkaap. Hij spreekt graag al uw wensen met u door!

José van Raaij
José is in 2001 begonnen als travelconsultant waarbij ze voor verschillende zakenreisorganisaties heeft gewerkt. Eenmaal in de reiswereld kreeg ze de kans om mooie verre reizen te maken met haar partner waaronder een rondreis door Kenia en Tanzania. Voor het eerst kennismaken met de wilde dieren van zo dichtbij, een onvergetelijke ervaring die nooit gaat vervelen! Het was een zeer diverse reis met als hoogtepunt een ballonvaart boven de Masai Mara. Een hele bijzondere manier om een safari te beleven vanuit de lucht! Na een eerste kennismaking met Afrika verlangde ze weer terug naar het veelzijdige continent. Het ongerepte, pure Afrika vond ze terug in Botswana. Dwalen in een mokoro door de Okavango Delta en oog in oog staan met een luipaard waren absolute hoogtepunten evenals de helikoptervlucht over de immense Victoriawatervallen. Het avontuur, de geur van de bush, de lieve mensen en de natuur met zijn wilde dieren bleven trekken waardoor ze een volgende reis ging samenstellen. Dit keer vloog ze met haar partner naar Zambia en Zuid-Tanzania. De reis bestond uit een spannende 5-daagse kanotocht over de Zambezi rivier, onvergetelijke safari’s in South Luangwa N.P. en Selous Game Reserve en een heerlijke relaxte afsluiting op Zanzibar. Reizen met kinderen is gelukkig ook goed mogelijk naar Afrika! Ze is met haar gezinnetje gaan eilandhoppen op de Seychellen en dat was ook prachtig. Zo hebben ze op de fiets het eiland La Digue ontdekt en naast de prachtige witte stranden hebben ze ook de grote reuze schildpadden gespot. Een paar jaar later zagen ze ook kans om met hun kinderen op safari te gaan in Zuid-Afrika. Dat werd een groot succes waarop ze nog een keer zijn teruggegaan naar Zuid-Afrika, maar dit keer in combinatie met een strandvakantie in Mozambique. Daar zouden de kinderen graag nog een keer heen willen, vooral de hoge duinen op de Bazaruto Archipel hebben veel indruk op ze gemaakt. Maar eerst staat er een mooie reis naar Madagascar op de planning met haar gezin en is José ook recentelijk op studiereis geweest in Tanzania met haar collega’s. Hoe leuk is het om vanuit deze ervaring Jambo klanten te adviseren over deze mooie bestemming! Met al de mooie reizen in haar hoofd zou ze u graag op weg willen helpen met uw onvergetelijke reis naar 1 van onze Jambo bestemmingen. José zal u met veel enthousiasme te woord staan!

Nina Westmaas
Na haar afgeronde studie Luchtvaart, Toerisme en Hotel bij Hogeschool Tio (2021) heeft Nina een tussenjaar genomen om te reizen en te werken. Van jongs af aan heeft ze al veel van de wereld mogen zien, waaronder een rondreis door Ethiopië, een vakantie naar Zanzibar en meerdere keren Zuid-Afrika. In 2020 heeft ze 7 maanden in Kaapstad gewoond om daar Engels te studeren en te genieten van de stad en omliggende omgeving. Ze houdt ervan om actief bezig te zijn en heeft dan ook gezwommen met haaien in Gansbaai, gaan bungee jumpen van de Bloukrans brug, quad gereden in de bergen, Sandboarden in de Duinen, de meeste wijnhuizen bezocht in Franshoek en Stellenbosh en is natuurlijk meerdere keren op safari geweest. Een hoogtepunt hiervan was toch wel het Madikwe Game Reserve, waar ze een wilde hond heeft zien bevallen van jongen! Daarnaast heeft een kudde van wel 30 olifanten in Addo Elephant Park veel indruk op haar gemaakt. Afgelopen april stond er een studiereis naar Tanzania op het programma. Samen met haar collega's heeft ze tijdens deze reis erg veel accommodaties bekeken om zo haar kennis bij te werken. Hoogtepunt van deze reis waren de tientallen leeuwen én de ballonsafari met daarna het Champagne ontbijt. Het wildrijke Tanzania doet haar hart inmiddels sneller kloppen! Nina helpt u graag bij het samenstellen van uw droomreis.

 

Diantha Schipper
Diantha heeft tijdens haar studie International Tourism Management aan Hogeschool Tio verschillende plekken bezocht tijdens haar stages. Zo heeft ze in Spanje en op de Azoren stage gelopen. In Málaga, Spanje was ze een gids en heeft ze klanten rondgeleid door de stad en over de geschiedenis van de stad verteld. Op de Azoren heeft ze geholpen tijdens boottochten en heeft ze verschillende soorten walvissen, dolfijnen en natuurschoon mogen zien. Voor haar minor heeft ze voor een semester in Letland gekozen, waar ze drie maanden heeft gestudeerd in Riga en verschillende plekken heeft mogen ontdekken. Tijdens de stages en minor is haar liefde voor reizen, cultuur en dieren verder gegroeid. Diantha is nog niet in Afrika geweest maar het staat erg hoog op haar verlanglijstje en ze kan niet wachten om de verschillende dieren, cultuur en het natuurschoon te mogen zien! In december 2022 is ze afgestudeerd aan Hogeschool Tio en in mei 2023 is ze begonnen als maatwerkspecialist Zuid-Afrika. Ze geeft onder andere maatwerkadvies aan klanten, stelt maatwerk reisplannen samen en werkt nauw samen met de afdeling verkoopondersteuning voor het uitwerken van calculaties en offertes.

Peter Söhngen
Peter is onze laatste aanwinst! Nadat hij ruim 20 jaar onze product manager was voor Noord- en Oost-Europa waren wij zeer verheugd hem op onze afdeling te mogen begroeten. Tijdens zijn carrière in de hotelindustrie is hij in meerdere landen werkzaam geweest waaronder Zwitserland, Engeland, Australië en enkele jaren in Zuid-Afrika. Gedurende de 4 jaar die hij in Zuid-Afrika doorbracht heeft hij omringende landen als Botswana, Zambia, Namibië, Swaziland en Zimbabwe meerdere malen kunnen bezoeken. Het reizen zat hem toch meer in het bloed dan de hotelwereld. Na enkel jaren zijn sporen te hebben verdiend in het toerisme in India, Nepal en de Malediven besloot hij zich weer in Amsterdam te vestigen. Door de jaren heen heef hij zich altijd verbonden gevoeld met Zuid-Afrika en bezoekt het land jaarlijks. Hij onderhoud nog steeds intensief contact met zijn vele vrienden, oud collega’s en zakelijke relaties. Het zijn niet alleen de mensen die zuidelijk Afrika zo aantrekkelijk voor hem maken maar zeker ook de geweldige natuur, het weidse en prachtige berglandschap, de kust met zijn brede witte stranden, de schone lucht en vooral ook de rust en stilte. Peter trekt graag door afgelegen wild- en natuurparken om op afstand van het dierenrijk te genieten. Hij kan urenlang door zijn verrekijker staren waarbij hij vooral op zoek is naar klein wild en bijzondere vogels. Als kind wilde hij graag dierenarts in Afrika worden! Nu is hij onze product manager, verantwoordelijk voor het samenstellen en de inkoop van onze prachtige reizen waarbij zijn jarenlange ervaring in de hotelwereld zeker van pas komt. 

Marjolein Coenen
Na het afronden van haar studie Tourism Management bij Inholland in 2017 is Marjolein aan de slag gegaan als reisspecialist. In 2022 heeft zij de overstap naar Jambo gemaakt om hier op de afdeling Product te gaan werken. Ze heeft meerdere verre reizen gemaakt, waaronder eind 2016 naar Zuid-Afrika. Samen met een groep vriendinnen heeft ze hier herinneringen voor het leven gemaakt! Overweldigende natuur, bijzondere cultuur en prachtige safari’s kenmerkten deze reis. Extra bijzonder was de safari in het Kruger Park. Vanaf een brug had ze hier uitzicht over een drooggevallen rivier waar een grote kudde olifanten rond liep, waaronder 2 kleintjes. Een andere ervaring die haar voor altijd bij zal blijven is een nachtsafari bij St. Lucia naar het strand, om daar de zeeschildpadden eieren te zien leggen. In 2023 reisde ze opnieuw af naar Zuid-Afrika waarbij ze Kaapstad combineerde met een bezoek aan de Panorama Route en een privé wildreservaat bij het Krugerpark. Ook deze keer zijn met name de ontmoetingen met de vele olifanten haar bij gebleven. In november 2023 maakte ze voor het eerst een reis naar Tanzania om het product te inspecteren. De grote aantallen wild vond ze niet te beschrijven en de big five is meerdere keren gespot. Marjolein houdt zich bij Jambo bezig met het ondersteunen van de inkoop en ontwikkeling van Kenia, Tanzania en Madagaskar. Zij zet zich graag in om ervoor te zorgen dat we de mooiste producten voor u kunnen boeken. Daarnaast is Marjolein ook duurzaamheidscoördinator waarbij ze zich bezig houdt met de ontwikkeling van duurzaam reizen bij Jambo.


Linda Bartels

Al vanaf 1989 is Linda werkzaam in het toerisme. Omdat reizen één van haar grootste hobby’s is, is er volgens haar geen leukere branche om werkzaam in te zijn dan de reisbranche! In 2015 maakte zij met haar familie een prachtige reis naar Tanzania en trof daar in de Serengeti de migratie aan. Deze reis heeft een grote indruk op haar gemaakt. Het overnachten in tented camps met de geluiden van de dieren op de achtergrond heeft zij ervaren als een echt avontuur. Ook Zanzibar met zijn witte stranden beviel erg goed om lekker bij te komen na een intensief safari avontuur. Nadat zij enkele jaren buiten de reisbranche gewerkt heeft, is Linda in 2017 teruggekeerd in het toerisme bij Jambo Safari Club. In 2019 heeft zij met een aantal collega’s een mooie reis naar Kenia gemaakt, waar zij weer het geluk had de migratie te treffen. Op deze reis heeft zij onder andere Lake Nakuru, Lake Naivasha, de Masai Mara en Amboseli bezocht. Doordat het regenseizoen net pas achter de rug was en de wegen hier en daar erg modderig, heeft zij erg genoten van de gamedrives in de Masai Mara waarbij de chauffeur zijn stuurkunsten goed kon laten zien! De enorme kuddes olifanten in Amboseli vond zij geweldig om te zien. Bij Jambo is Linda op allerlei fronten inzetbaar, van verkoopondersteuning, administratie en automatisering tot aan personal assistant.

Christine van de Groep
Christine is al ruim 30 jaar werkzaam in de reiswereld en heeft zich in de loop der jaren als luchtvaartspecialist ontwikkeld, bij grotere en kleine reisorganisaties. Door haar jarenlange ervaring kent de luchtvaart geen geheimen meer voor haar. Ingewikkelde routes, creatieve tariefconstructies, Christine gaat graag de uitdaging aan om de beste route tegen de meest gunstige prijs en voorwaarden te vinden! Tijdens calamiteiten en zeker ook recentelijk de situatie rondom COVID-19 bleek eens te meer hoe waardevol het is om deze kennis ‘in-house’ te hebben. Zo kunnen wij u 24/7 terzijde staan en oplossingen vinden voor repatriatie, hulp bij vertraging en geannuleerde vluchten. Met slechts één telefoontje – zonder wachttijden – kunnen wij u adequaat van dienst zijn. Hoe waardevol is dat? Geen ellenlange wachttijden om uiteindelijk iemand te spreken die niet de autoriteit of kennis heeft om u te helpen. Christine heeft uiteraard – net als haar andere collega’s – een passie voor reizen en heeft hierbij uiteenlopende continenten bezocht. Favoriete bestemmingen zijn Peru, India, Israël en haar reis door Zuid-Afrika heeft een onuitwisbare indruk achtergelaten! In die mate dat zij in september 2022, samen met haar dochter, opnieuw naar dit bijzondere land afreisde om o.a. het prachtige Kruger Park en de Tuinroute nogmaals te bewonderen. Walvissen spotten bij Hermanus en Arniston was voor ons een van de hoogtepunten van de reis!

Nathalie Beersma
Nathalie is sinds het afronden van haar studie Manager Travel Trade aan de NHTV in Breda in 2015 werkzaam in de reiswereld. In de jaren als medewerker touroperating voor luxe reizen specialisten heeft ze ervaring opgedaan met het gehele proces van de inkoop van reizen tot en met de aftersalesgesprekken met klanten. Eind 2021 trad Nathalie toe tot het team van Jambo Safari Club. Ze ondersteunt de verkoopafdeling met het uitwerken van maatwerkoffertes, het verwerken van boekingen en het versturen van bevestigingen. Daarnaast laat zij haar creativiteit los op teksten voor onder meer de accommodaties, reisbescheiden en website. Nathalie is van mening dat het spotten van de Big Five in bijvoorbeeld het Kruger Park in Zuid-Afrika of de Ngorongoro krater in Tanzania op ieders bucketlist zou moeten staan. Met daaronder uiteraard de vele andere wonderen van dat prachtige safaricontinent, zoals de intens rode Sossusvlei in Namibië, waar de zon zorgt voor een fraai schouwspel van unieke kleur- en lichtschakeringen,  of het overweldigende spektakel van de Victoria watervallen… In het voorjaar van 2024 bezocht Nathalie de Seychellen: het gemoedelijke, kleine eiland La Digue en het hoofdeiland Mahé. Dit land is een echt tropisch paradijs waar je achter het bergachtige groene landschap altijd wel een prachtig wit zandstrand ontdekt, gedomineerd door de meest bijzondere granietblokken. Hierna bezocht zij Tanzania. Elk park is hier totaal anders, maar het hoogtepunt voor Nathalie was de Ngorongoro krater. Hier zie je zóveel wild op één dag. En de uitzichten vanaf de rand van de krater zijn gewoonweg waanzinnig! Haar grote passie is het opzoeken van de mooiste bekende en onbekende plekken op de wereld om haar enthousiasme voor en kennis van deze bestemmingen vervolgens met u te mogen delen door middel van het samenstellen van een persoonlijke, unieke en perfect passende droomreis van de hoogste kwaliteit, waar u uw leven lang met veel plezier op terugkijkt.

Anja van Zetten
Anja is sinds 1989 werkzaam in de reisbranche. Zij heeft in al die jaren een schat aan ervaring opgedaan in uiteenlopende functies bij diverse reisburo’s en reisorganisaties, met een specialisatie in luchtvaart. Eind 2021 is Anja bij het Jambo team op de afdeling verkoopondersteuning aan de slag gegaan. De Afrika liefde ontstond in 2003 met een privé-rondreis door Zuid-Afrika en smaakte absoluut naar meer. En dus keerde zij in de jaren daarna meerdere keren terug naar haar inmiddels favoriete bestemming op het continent. De combinatie van wildlife, overweldigende natuur, bruisend Kaapstad, heerlijk eten, mooie wijnen en goede accommodaties maken Zuid-Afrika een compleet en veelzijdig vakantieland. In 2018 kwam een lang gekoesterde wens uit door een 6-weekse deelname aan een Wildlife Photography & Research vrijwilligersproject in de Greater Kruger Area. De exotische eilanden van de Seychellen bezocht zij in 2008. Al Island-hoppend heeft zij van de tropische stranden op Mahé, Praslin en La Digue genoten. Een heerlijke bestemming en goed te combineren met een safarireis. In 2009 heeft Anja een privé-safari door de parken van noord-Tanzania gemaakt, met aansluitend een heerlijk verblijf op het tropische Zanzibar. De immense migratiekuddes in de Serengeti hebben diepe indruk gemaakt en een ballonsafari bij zonsopkomst is een “must do”. Met een self-drive Namibië in 2017 werd wederom een indrukwekkende bestemming aan haar favorietenlijst toegevoegd. De weidsheid, desolaatheid en intense kleuren van het prachtige woestijnlandschap, de dieren die in deze barre omstandigheden weten te overleven, het heeft een diepe en onvergetelijke indruk achter gelaten. Samen met haar collega’s zet zij zich dan ook graag in om voor u een prachtige reis naar het fantastische continent Afrika te regelen. 


Samantha Jochemsen
Samantha is al ruim 23 jaar werkzaam in de reiswereld, waar zij lange tijd specialist was in Europese stedenreizen. Vervolgens heeft ze bij ons, samen met Peter reizen verzorgd naar Noord- en Oost-Europa, Rusland, Mongolië, Georgië en Armenië. Ze heeft al vele avontuurlijke reizen binnen en buiten Europa gemaakt, waarbij Australië er als bestemming echt uit sprong en waar zij in een camper het hele land is doorgereisd en onder andere heeft gedoken in het Great Barrier Reef! Hoog op haar bucketlist staat een familiereis met haar man en kinderen naar Zuid-Afrika. Sinds maart 2022 is Samantha de afdeling verkoopondersteuning komen versterken bij Jambo. Samantha maakt offertes voor uw reis naar Zuid-Afrika, Namibië, Mauritius en de Seychellen. Daarnaast werkt zij facturen uit die voorzien worden van de nodige informatie die bij uw reisbestemming passen zodat u zich goed kunt voorbereiden op uw prachtige reis!

Mandy Louter
Mandy is na haar toeristische opleiding naar Australië en Nieuw-Zeeland vertrokken om daar te backpacken. Daarna hebben nog veel mooie reizen gevolgd, voornamelijk in Azië. Eén van haar mooiste reizen was een reis van Beijing naar Tibet en vervolgens naar India en Nepal. Ook een reis door Maleisisch Borneo heeft een onuitwisbare indruk achtergelaten. Afrika heeft zij nog niet bezocht maar staat hoog op haar wensenlijst. Ze zou heel graag naar Oeganda willen gaan om op zoek te gaan naar de berggorilla’s. Mandy is sinds 2008 werkzaam in de reisbranche. Ze heeft gewerkt bij een grote reisorganisatie met voornamelijk groepsreizen buiten Europa. Daar was ze, als medewerker operations, onder andere verantwoordelijk voor het boekingsproces, prijscalculaties, reisbescheiden en visa. Sinds januari 2023 versterkt zij het verkoopondersteunende team van Jambo Safari Club met onder andere het uitwerken van offertes, de facturatie en het maken van reisbescheiden. Zij zorgt er graag voor dat u een fantastische reis gaat maken!

Ivonne Vogel
Ivonne is sinds het afronden van haar toeristische opleiding in 1999 werkzaam in de reisbranche. Na reizen te hebben gemaakt naar Indonesië, Australië en Thailand, kwam ze in 2002 voor het eerst in aanraking met het Afrikaanse continent, toen ze aan de slag ging bij een Afrika specialist. Verscheidene reizen volgden met name naar Zuidelijk Afrika, het deel waarin zij zich specialiseerde. Tweemaal bezocht ze het noordelijk deel van Zuid-Afrika, waaronder de Panoramaroute en het Kruger National Park. Via Swaziland verbleef ze in St. Lucia en het Hluhluwe National Park. Eén van deze reizen combineerde ze met Mozambique, rijdend naar Vilanculos om van hieruit per vlucht op twee eilanden van de Bazaruto Archipel te verblijven. Nadat ze een reis in het zuiden tussen Port Elizabeth en Kaapstad gemaakt had, werd haar familie zo enthousiast van haar verhalen over de activiteiten rondom Kaapstad, het wijngebied, de tuinenroute en de safarimogelijkheden, dat ze samen met familie en vrienden nog een keer teruggegaan is. Ook heeft ze de mogelijkheid gekregen een keer af te reizen naar Oost-Afrika, in Tanzania beleefde ze een onvergetelijke safari in Tarangire, Lake Manyara, Ngorongoro en Serengeti National park. Namibië was de volgende bestemming, mooie herinneringen heeft ze aan de safari’s door het Etosha National Park en de indrukwekkende Sossusvlei. Van Zambia is een boottocht over de Lower Zambezi haar het meest bijgebleven omringd door nijlpaarden en overstekende olifanten, ook het Kafue National Park en de Victoria Falls heeft ze tijdens deze reis bezocht. Na een aantal jaren als reisadviseur gewerkt te hebben is ze begonnen bij een grote reisorganisatie in een ondersteunende functie. Hier heeft zij ervaring opgedaan met het organiseren van reizen zowel binnen als buiten Europa. Sinds mei 2023 versterkt zij het verkoopondersteunende team van Jambo Safari Club. Zij zorgt er graag samen met haar collega´s voor dat u een onvergetelijke reis gaat maken.

Bereikbaarheid

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. 


 
Uw reisplannen persoonlijk bespreken?
U bent ook van harte welkom op ons kantoor (uitsluitend op afspraak).

 

 

 

 

  

 

 

 Marloes Commandeur

 

 

 

 Berry Fuselier
 
 

 

 


Katja de Snoo

Joyce van der Knaap

 

 

 

Edo Smit
José van RaaijNina Westmaas

Diantha Schipper
Peter Söhngen
Marjolein Coenen
Linda Bartels
 

Christine van de Groep


 
Nathalie Beersma
 

 


 

Anja van Zetten

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Samantha Jochemsen

Mandy Louter


Ivonne Vogel

Aangesloten bij: Jambo Safari Club is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds