Golf & Strand - Welkom bij Jambo Safari Club
 
Home AanbiedingenOns reisaanbod & MaatwerkBrochureContact & medewerkersVacaturesPartnersReisvoorwaarden
  Home / Golf & Strand
zoek:
TanzaniaKeniaKenia & Tanzania combinatiereizenOegandaRwanda BotswanaZuid-AfrikaNamibieZambiaZimbabweMozambiqueSeychellenMauritiusMadagaskarVerrassende Combinatiereizen Golf & Safari Golf & StrandMauritius - Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa *****Seychellen - Constance Lemuria Resort *****deluxeTreinreizenVluchtenVervoer ter plaatseGame drives & wildlifeLodges, tented camps & strandhotelsReisbrochureDuurzaam toerisme

Golf & Strand

 
Golf Mauritius
Het tropische eiland in de Indische Oceaan biedt zelfs de meest verwende golfer uitstekende mogelijkheden om deze sport te beoefenen. Verspreid over het eiland liggen maar liefst 12 banen, al dan niet exclusief aan een luxe resort gekoppeld. Combineer een strandverblijf met uw favoriete sport en laat ons uw greenfee reserveren.Golf Seychellen
De tropische eilandengroep van de Seychellen beschikt over één 18-holes golfbaan op het eiland Praslin. De Lémuria Golf Course werd in 2000 aangelegd en ontworpen door Marc Antoine Farry en Rodney Wright. De baan ligt naast het gelijknamige, luxe 5-sterren resort Constance Lémuria en als gast van het resort is de greenfee voor 18-holes (exclusief buggy en huur clubs) bij het verblijf inbegrepen. Wanneer u elders overnacht kunt u voor ca. € 56,- 9-holes spelen en voor ca. € 92,- 18-holes, dit is inclusief gebruik van een golf buggy, die overigens niet verplicht is. De baan ligt direct achter het resort met een parkachtig landschap en uitdagende waterpartijen.

Reisseizoen

Mauritius kan het gehele jaar worden bezocht. Rond februari is er echter een verhoogde kans op cyclonen. De temperatuur is aangenaam en ligt gemiddeld tussen de 24 en 34 graden. De koelste maanden zijn juni tot half augustus. In deze winterperiode is het aan de noord- en westkust doorgaans iets warmer. Aan de oost- en zuidkust kan er een verkoelende wind uit het zuidoosten komen.

De Seychellen kunt u het hele jaar bezoeken. Met een gemiddelde temperatuur tussen de 26°C en 30°C heeft de archipel een gelijkmatig klimaat. Wel kennen de eilanden twee seizoenen. De noordwest passaat brengt van november tot april vochtige warme lucht, waardoor het in die periode kortstondig kan regenen. Het komt voor dat het rond Mahé, Praslin bewolkt is en regent, terwijl de kleinere eilanden en de koraaleilanden schitterend weer hebben. Van mei tot oktober waait de verfrissende zuidoost passaat. De lucht is iets droger en koeler en de kans op regen is klein.

Aangesloten bij: Jambo Safari Club is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds