Treinreizen - Welkom bij Jambo Safari Club
 
Home CoronaAanbiedingenOns reisaanbod & MaatwerkBrochureContact & medewerkersVacaturesPartnersReisvoorwaarden
  Home / Treinreizen
zoek:
TanzaniaKeniaKenia & Tanzania combinatiereizenOegandaRwanda BotswanaZuid-AfrikaNamibiŽZambiaZimbabweMozambiqueSeychellenMauritiusMadagaskarVerrassende Combinatiereizen Golf & Safari Golf & StrandTreinreizen17-daagse treinreis Dar es Salaam naar Kaapstad: Rovos RailVluchtenVervoer ter plaatseGame drives & wildlifeLodges, tented camps & strandhotelsReisbrochureDuurzaam toerisme

Treinreizen


African explorer

Een avontuurlijke treinreis door twee schitterende landen
Heeft een reis door Namibië en Zuid-Afrika altijd al op uw lijstje gestaan, maar wilt u liever niet zelf rijden? Wij kunnen een bijzondere treinreis door deze twee schitterende landen verzorgen! U legt het merendeel van de reis af per trein waarbij u aan boord overnacht. Onderweg bezoekt u echter ook vele bijzondere parken en bezienswaardigheden. Met een comfortabele minibus wordt u van de trein naar diverse hoogtepunten gereden; u bent ervan verzekerd dat u niets mist van deze indrukwekkende landen. U hoeft zich bovendien nergens druk om te maken, het programma is volledig verzorgd.

Een memorabele treinreis van 6.100 kilometer door afwisselend zuidelijk Afrika : Rovos Rail - dwars door Afrika! 
Houdt u van een compleet verzorgde manier van reizen en heeft u geen zin om dagelijks uw koffers in- en uit te moeten pakken? Kiest u dan voor een uiterst comfortabele treinreis. In twee weken tijd rijdt u 6.100 kilometer dwars door zuidelijk Afrika. U ziet een aantal van de bekendste hoogtepunten van Tanzania, Zambia, Zimbabwe, Botswana én Zuid-Afrika. Vanaf het moment dat u aan boord van de trein stapt is alles tot in de puntjes voor u geregeld. U hoeft nergens over na te denken en hoeft uitsluitend bezig te zijn met genieten. Genieten van een continu wisselend landschap, van de indrukwekkende natuur, van imponerende watervallen en wildrijke safarigebieden, maar ook van een verfijnde keuken en uiterst gastvrije verzorging aan boord van Afrika’s meest prestigieuze trein.

Een treinreis als onderdeel van uw vakantie: Ontdek "Blue Train"

Onze luxe reis Zuid-Afrika in Stijl biedt u de mogelijkheid om tijdens uw reis een deel per trein af te leggen! Op het treinstation Pretoria geniet u in een smaakvol ingerichte lounge van een drankje, terwijl u op uw butler wacht die u naar uw compartiment in de Blue Train begeleidt. Aan boord van de trein verblijft u in een fraai gerestaureerd rijtuig, waarin de elegantie en romantische sfeer van koloniale tijden zijn gecombineerd met hedendaags comfort. De laatste wagon van de trein is een observatiewagon. Hier wordt een uitgebreide high tea geserveerd terwijl de Zuid-Afrikaanse landschappen aan u voorbijtrekken. Via Potchefstroom en Klerksdorp rijdt de trein naar het historische stadje Kimberley, dat bekend is geworden toen hier in de jaren ‘60 van de 19de eeuw diamanten werden gevonden. Mijnwerkers stroomden toe en zochten er massaal naar diamanten. U bezoekt het museum en de oude mijn, beter bekend als ‘The Big Hole’. De goed bewaard gebleven Victoriaanse gebouwen herinneren u aan deze roerige tijden. Bij terugkomst in de trein wordt een tongstrelend diner gepresenteerd. Uw vriendelijke ober adviseert u graag over de bijpassende Zuid-Afrikaanse wijnen. Deze treinreis kunt u vanzelfsprekend op maat door ons laten inplannen. Vraag onze specialisten om advies!

 


Rovos RailAfrican Explorer

Aangesloten bij: Jambo Safari Club is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds