Reisbrochure - Welkom bij Jambo Safari Club
 
Home CoronaAanbiedingenOns reisaanbod & MaatwerkBrochureContact & medewerkersVacaturesPartnersReisvoorwaarden
  Home / Reisbrochure
zoek:
KeniaKenia & Tanzania combinatiereizenTanzaniaOegandaRwanda MozambiqueBotswanaZuid-AfrikaNamibiŽZambiaZimbabweMauritiusSeychellenMadagaskarVerrassende Combinatiereizen Golf & Safari Golf & StrandTreinreizenVluchtenVervoer ter plaatseGame drives & wildlifeLodges, tented camps & strandhotelsReisbrochureDuurzaam toerisme

Reisbrochure

Voor het jaar 2021 hebben wij geen geheel nieuwe reisbrochure uitgegeven. Ter inspiratie sturen wij u graag onze reisbrochure 2020, welke uitstekend als uitgangspunt kan dienen voor uw reisplannen in het komende jaar en zo ook voor 2022! Op onze website vindt u alle actuele prijzen. Wij hebben een ruim en divers aanbod aan reizen en mogelijkheden beschreven in onze zeer uitgebreide brochure, een 324 pagina tellend boekwerk boordevol ideeën voor een onvergetelijke reis. U kunt deze kosteloos bij ons aanvragen.

Wij gaan graag voor u aan de slag met het samenstellen van uw ideale reis op maat - zoals u weet is bij ons alles mogelijk en zijn onze reizen slechts voorbeelden, die wij als uitgangspunt kunnen nemen om u een uniek, persoonlijk voorstel te kunnen doen.

Vul het onderstaande formulier volledig in, en druk op verzenden. U ontvangt per email een bevestiging van uw aanvraag.

Achternaam, tussenvoegsel
Voornaam
Leeftijd en geslacht
Adres, huisnummer
Postcode, woonplaats
Emailadres
Hou mij per email op de hoogte van nieuws en aanbiedingen.


Zoals altijd zijn wij u graag van dienst bij het samenstellen van uw reis op maat naar één van onze dertien bestemmingen in Afrika – een reis die is afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren en wensen. De ruimte in onze brochure is te beperkt om u een overzicht te geven van alle mogelijkheden. Onze website geeft u aanvullende informatie en ideeën. Ook als u voorkeur heeft voor een specifieke lodge of een bijzonder park dat niet vermeld staat, kunnen wij deze in overleg inplannen in uw reis. U kunt de reisvoorbeelden in onze brochure en op onze website als uitgangspunt nemen om een uniek, persoonlijk voorstel aan te vragen. Ook voor mensen die liever in groepsverband van Afrika willen genieten hebben wij een aantrekkelijk aanbod!


Het aankomende jaar staan wij wederom voor u klaar met een gedegen advies. Wij reizen zelf zo veel mogelijk naar Afrika teneinde u op basis van ervaringen uit eerste hand te kunnen adviseren. Met 40 jaar ervaring kunnen wij ons met recht een Afrika-specialist noemen. Aarzelt u niet om ons te bellen of te e-mailen met al uw vragen, zodat wij u een onvergetelijke reis kunnen bezorgen.
Aangesloten bij: Jambo Safari Club is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds