Verrassende Combinatiereizen - Welkom bij Jambo Safari Club
 
Home CoronaAanbiedingenOns reisaanbod & MaatwerkBrochureContact & medewerkersVacaturesPartnersReisvoorwaarden
  Home / Verrassende Combinatiereizen
zoek:
TanzaniaKeniaKenia & Tanzania combinatiereizenOegandaRwanda BotswanaZuid-AfrikaNamibieZambiaZimbabweMozambiqueSeychellenMauritiusMadagaskarVerrassende Combinatiereizen 15-daagse reis Victoria Falls, Botswana en Kaapstad14-daagse Safari Tanzania & Seychellen15-daagse reis Botswana & Mozambique16-daagse African Explorer Train Kaapstad-Windhoek Namibi?17-daagse treinreis Dar es Salaam naar Kaapstad: Rovos RailGolf & Safari Golf & StrandTreinreizenVluchtenVervoer ter plaatseGame drives & wildlifeLodges, tented camps & strandhotelsReisbrochureDuurzaam toerisme

Verrassende Combinatiereizen

Afrika biedt ongekende mogelijkheden

Wij hebben u per land reeds een groot aantal inspiratiereizen laten zien waarin wij de meest bijzondere en unieke reismogelijkheden hebben opgenomen. Er zijn echter verrassend leuke combinaties tussen landen mogelijk, die niet altijd even voor de hand lijken te liggen, doordat de afstanden groot lijken en deze landen wellicht veel van elkaar verschillen. Een aantal van deze verrassende combinaties vindt u in onze brochure en onder het kopje verrassende combinatiereizen op onze website.

U bereikt Botswana, Zimbabwe, Mozambique en Namibië doorgaans met een vlucht via Johannesburg, waardoor een combinatie met Zuid-Afrika eenvoudig is gemaakt. Met slechts enkele uren extra vliegen zijn de paradijselijke eilanden van de Seychellen te combineren met bijna al onze bestemmingen. Dit maakt het mogelijk om een onvergetelijke safari af te sluiten op een tropisch eiland, te combineren met een bezoek aan een wereldstad of zelfs een combinatie te maken van alle drie!

Combineer een authentieke safari met een tropisch strandverblijf
Wanneer u kiest voor een rondreis door het veelzijdig Zuid-Afrika én een verblijf aan de idyllische stranden van de Seychellen-archipel. Met onze verrassende combinatiereis 'Zuid-Afrika & Seychellen’ maakt u in slechts 16 dagen kennis met deze drie totaal verschillende bestemmingen!

Een bijzondere treinreis door twee schitterende landen
Heeft een reis door Namibië en Zuid-Afrika altijd al op uw lijstje gestaan, maar wilt u liever niet zelf rijden? Wij kunnen een bijzondere treinreis door deze twee schitterende landen verzorgen! U legt het merendeel van de reis af per trein waarbij u aan boord overnacht. Onderweg bezoekt u echter ook vele bijzondere parken en bezienswaardigheden. Met een comfortabele minibus wordt u van de trein naar diverse hoogtepunten gereden; u bent ervan verzekerd dat u niets mist van deze indrukwekkende landen. U hoeft zich bovendien nergens druk om te maken, het programma is volledig verzorgd.


Een memorabele treinreis van 6.100 km door afwisselend zuidelijk Afrika
Houdt u van een compleet verzorgde manier van reizen en heeft u geen zin om dagelijks uw koffers in- en uit te moeten pakken? Kiest u dan voor een uiterst comfortabele treinreis. In twee weken tijd rijdt u 6.100 kilometer dwars door zuidelijk Afrika. U ziet een aantal van de bekendste hoogtepunten van Tanzania, Zambia, Zimbabwe, Botswana én Zuid-Afrika. Vanaf het moment dat u aan boord van de trein stapt is alles tot in de puntjes voor u geregeld. U hoeft nergens over na te denken en hoeft uitsluitend bezig te zijn met genieten. Genieten van een continu wisselend landschap, van de indrukwekkende natuur, van imponerende watervallen en wildrijke safarigebieden, maar ook van een verfijnde keuken en uiterst gastvrije verzorging aan boord van Afrika’s meest prestigieuze trein.

"Een reis door Afrika biedt ongekende en eindeloze mogelijkheden"

Combineer een onvergetelijke safari met een idyllisch strandverblijf
Wilt u een prachtige safari combineren met een idyllisch strandverblijf? Dan is een combinatie van het wildrijke Tanzania en de tropische Seychellen zeker uw overweging waard. Mocht u dat liever doen in nóg minder bereisde gebieden, dan is een combinatie van Botswana en de kust van Mozambique of zelfs een van de tot de verbeelding sprekende eilandjes in de Bazaruto-archipel zeker aan te raden!

Op safari en kennismaken met een van de mooiste steden ter wereld
Imposante watervallen, een indrukwekkende safari, kennismaken met een van de mooiste steden ter wereld en genieten van prachtige wijnen, superieure maaltijden en mooie landschappen. Klinkt dit u als muziek in de oren? Denkt u dan eens aan een combinatie van het wildrijke Botswana met Kaapstad. In slechts tweeënhalf uur vliegt u rechtstreeks vanuit Botswana naar deze wereldstad! Kaapstad wordt door vele reizigers omschreven als een van de mooiste steden van de wereld. Net buiten de stad kunt u een aantal dagen geheel tot rust komen in de prachtige wijngebieden.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van niet alledaagse combinaties. Op de volgende webpagina’s vindt u een uitgebreide beschrijving van deze bijzondere reissuggesties. Een reis door Afrika biedt ongekende en eindeloze mogelijkheden, waardoor het maken van de juiste keuze soms moeilijk kan zijn. Maatwerk is óns specialisme. Vertel ons uw wensen en wij bespreken graag de mogelijkheden met uw, waarna we met alle plezier een gedetailleerde offerte voor u uitwerken.Verrassende Combinaties

 

Aangesloten bij: Jambo Safari Club is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds