14-daagse privéreis Oeganda & Seychellen - Oeganda
 
Home AanbiedingenOns reisaanbod & MaatwerkBrochureContact & medewerkersVacaturesPartnersReisvoorwaarden
  Home / Oeganda / 14-daagse privéreis Oeganda & Seychellen
zoek:
TanzaniaKeniaKenia & Tanzania combinatiereizenOeganda10-daagse privéreis Hoogtepunten van Oeganda13-daagse privéreis Oeganda Compleet15-daagse privéreis Oeganda Actief13-daagse privéreis Gorilla's & Big Five Tanzania14-daagse privéreis Gorilla's & Big Five Kenia14-daagse privéreis Oeganda & Seychellen 19-daagse privéreis Intens OegandaReissuggesties & Maatwerk - uw eigen reis samenstellenAccommodaties OegandaRwanda BotswanaZuid-AfrikaNamibieZambiaZimbabweMozambiqueSeychellenMauritiusMadagaskarVerrassende Combinatiereizen Golf & Safari Golf & StrandTreinreizenVluchtenVervoer ter plaatseGame drives & wildlifeLodges, tented camps & strandhotelsReisbrochureDuurzaam toerisme

14-daagse privéreis Oeganda & Seychellen


7-daagse safari met exotische strandverlenging

Hoogtepunten:
Lake Mburo National Park – Bwindi Impenetrable Forest – Kibale Forest - Seychellen

Safari, of toch strand? Deze reis combineert een indrukwekkende privésafari door het vriendelijke Oeganda met een exotisch strandverblijf op de Seychellen. Tijdens uw privéreis door Oeganda zijn de gorilla en chimpansee trackings een absoluut hoogtepunt! Na terugkeer in Entebbe heeft u een overnachting, alvorens u de volgende ochtend via Nairobi naar de Seychellen vliegt, waar u vijf nachten op het hoofdeiland Mahé verblijft.
De prachtige eilanden van de Seychellen hebben ontelbare witte zandstranden en baaien, die afgeschermd zijn door granietblokken en palmbomen. Talrijke binnenlandse vluchten of ferry’s brengen u naar de overige eilanden, zoals Praslin of La Digue, zodat een combinatiereis gemakkelijk te maken is. Dit is een prachtige reis waarbij u het vriendelijke, groene Oeganda combineert met een idyllisch strandverblijf!

Vanaf: € 3.140,- per persoon, exclusief vluchten en gorilla permit 
Vertrek: iedere woensdag en vrijdag 
(ivm met de vluchtdagen naar/van Seychellen). Andere vertrekdagen en/of reisduren in overleg mogelijk op basis van andere vluchtverbindingen.

Het accommodatieniveau in Oeganda ligt gemiddeld wat lager dan in buurlanden Tanzania en Kenia. U kunt kiezen uit 3 luxeniveaus: niveau A, B of C. Niveau A zijn eenvoudige tot goede accommodaties vergelijkbaar met 3*, niveau B zijn goede accommodaties vergelijkbaar met 3*+/4* en niveau C zijn goede tot uitstekende accommodaties vergelijkbaar met 4*/5*. Op sommige locaties is het niveauverschil gebaseerd op verschillende kamertypes. Op de Seychellen verblijft u bij niveau A in een gezellige 3*accommodatie, bij niveau B in een kleinschalig 3* hotel en bij niveau C in een kleinschalig 4* hotel. Wij bieden naast de gepubliceerde hotels op onze website ook een ruim aanbod op maat, dus laat het ons weten als u andere wensen heeft; wij denken graag met u mee!

Programma:

Dag 1: Amsterdam-Entebbe
U vliegt met KLM rechtstreeks (met een tussenlanding in Kigali in Rwanda) naar Entebbe. Bij aankomst wordt u verwelkomd en naar uw accommodatie in Entebbe gebracht.

Overnachting:
Niveau A - Papyrus Guesthouse*** (garden kamer) (LO)
Niveau B - The Boma Guesthouse***+ (LO)
Niveau C - Hotel No. 5****+ (LO)

Dag 2: Mabamba Swamp en Lake Mburo National Park
Na een vroeg ontbijt staat uw Engelssprekende privé-chauffeur/gids al voor u klaar en rijdt u naar Mabamba Swamp. Dit is één van de beste plekken in Oeganda om de unieke shoebill stork (de zadelbekooievaar) te vinden. U vaart met een motorbootje door het moerasgebied op zoek naar deze prehistorisch ogende vogel. Met een beetje geluk vindt u deze grote vogel wadend in het moeras. U rijdt vervolgens naar Lake Mburo National Park. Onderweg passeert u de evenaar waar u foto’s kunt maken en eventueel souvenirkraampjes kunt bezoeken. Lake Mburo is een klein maar interessant park en het enige park in Oeganda waar impala’s te vinden zijn. Ook zebra's, elanden, topi’s, giraffen en klipspringers leven in het park en ook de nationale vogel van Oeganda, de kroonkraanvogel, voelt zich hier thuis. Zelfs het schuwe luipaard wordt in Lake Mburo weleens gespot! In de middag maakt u een gamedrive in het park. Terug in het camp is het tijd voor het diner.

Overnachting:
Niveau A - Rwakobo Rock*** (VP)
Niveau B - Mantana Tented Camp***+ (VP)
Niveau C - Mihingo Lodge**** (VP)Dag 3-4: Bwindi National Park
Na het ontbijt rijdt u naar Bwindi Impenetrable National Park, het leefgebied van de bedreigde berggorilla. ’s Middags kunt u ontspannen ter voorbereiding op de gorilla tracking. Optioneel kunt u een begeleide wandeling maken naar de Munyaga waterval, zodat u alvast kunt wennen aan het terrein van dit ondoordringbare woud. De volgende ochtend baant u zich een weg door het dichtbegroeide woud en gaat u op zoek naar de berggorilla’s. Houdt u er rekening mee dat de tracking onvoorspelbaar is en twee tot soms wel acht uur kan duren! De wandeling is mooi en afwisselend, maar kan vrij zwaar zijn. U loopt over modderige paden en door een bergachtig gebied, dus een goede fysieke conditie is van belang. Een 'porter' (drager) biedt gedeeltelijk uitkomst: hij draagt uw rugzak en steekt u graag een helpende hand toe op lastig terrein. Eenmaal bij de gorilla’s mag u hen een uur lang observeren en fotograferen - een bijzondere ervaring!

Overnachting:
Niveau A - Engagi Lodge*** (VP)
Niveau B - Mahogany Springs***+ (VP)
Niveau C - Buhoma Lodge**** (VP)
Dag 5-6: Kibale Forest en Bigodi Swamp
Vandaag rijdt u naar het volgende hoogtepunt tijdens uw reis door Oeganda: Kibale Forest. Dít is het leefgebied van chimpansees! Een deel van de route voert u langs het Ishasha-gebied van Queen Elizabeth National Park. Misschien ziet u tijdens deze rit olifanten, buffels, antilopen of zelfs boomklimmende leeuwen! Na een lange, maar mooie rit arriveert u in uw lodge in Kibale Forest.

Op dag 6 staat een chimpansee tracking gepland. Tijdens deze tracking gaat u, onder begeleiding van een professionele gids, te voet het bos in op zoek naar chimpansees. De luide, uitbundige roepen van de chimpansees zijn van ver te horen, wat absoluut bijdraagt aan de opwinding tijdens de zoektocht! Uw gids weet feilloos vanuit welke richting deze ‘pant-hoots’, zoals de lange uithalen waarmee de chimpansees onderling communiceren worden genoemd, komen. Chimpansees communiceren ook door hard op de basis van grote boomstammen te slaan - dit getrommel verhoogt de opwinding nog meer! Chimpansees zijn zeer wendbaar en bewegen zich snel van boom tot boom. Zij verblijven veelal in de toppen van de bomen, waar ze naar voedsel zoeken. Ook bouwen ze hier hun nesten voor de nacht. Soms verplaatsen zij zich razendsnel, waardoor het zo nu en dan lastig is ze te volgen. Met een beetje geluk vindt u ze echter tijdens de tracking ook op de grond.

Net als mensen leven chimpansees in complexe samenlevingen, waarin ze samenwerken en zich bezig houden met uitgebreide sociale interacties. Ze zijn in staat onderlinge problemen op te lossen en gebruiken - net als wij - ‘gereedschappen’ om het leven gemakkelijker te maken. Tijdens het zoeken naar voedsel gebruiken zij bijvoorbeeld stengels en stokjes om in boomholtes of termietenheuvels naar insecten te ‘vissen’. Wanneer u de chimpansees tijdens de tracking heeft gevonden, mag u ze een uur lang observeren tijdens hun dagelijkse bezigheden. U zult versteld staan van de menselijke trekjes die zij vertonen! Na de lunch maakt u een wandeling door het moeras van Bigodi Swamp, een paradijs voor vogelliefhebbers!

Overnachting:
Niveau A - Turaco Treetops***+ (standaard kamer) (VP)
Niveau B - Turaco Treetops***+ (Luxury kamer) (VP)
Niveau C - Primate Lodge****  (Luxury cottage) (VP)Dag 7: Entebbe
Na het ontbijt keert u terug naar Entebbe, waar u aan het einde van de middag aankomt en overnacht.

Overnachting:
Niveau A - Papyrus Guesthouse*** (garden kamer) (HP)
Niveau B - The Boma Guesthouse***+ (HP)
Niveau C - Hotel No. 5****+ (HP)

Dag 8-12: naar Seychellen - Mahé
Al vroeg in de ochtend wordt u naar de luchthaven van Entebbe gebracht voor uw vlucht naar Nairobi. Hier stapt u over op de vlucht naar de Seychellen. Bij aankomst op de luchthaven van Mahé wordt u hartelijk verwelkomd door onze lokale vertegenwoordiger en naar uw hotel gebracht. Mahé is met haar witte palmenstranden, prachtige flora en fauna en bergachtige binnenland het grootste eiland van de archipel. Dit eiland biedt fraaie wandelroutes en voldoende mogelijkheden voor een aangenaam verblijf. U kunt een bezoek brengen aan de hoofdstad Victoria, een eilandtour of boottocht boeken, een auto huren of gewoon helemaal niets doen en genieten van zon, zee en strand. U verblijft vijf nachten op het hoofdeiland Mahé.

Overnachting:
Niveau A - Valmer Resort*** (Ocean View Suite) (LO)
Niveau B - Crown Beach Hotel*** (Deluxe room Sea View) (LO)
Niveau C - Carana Beach Hotel**** (Ocean View Chalet) (HP)

Tip: Vanzelfsprekend kunt u uw strandverblijf verlengen of een combinatie maken met andere eilanden. Zie ter inspiratie onze Island Hopping reis.Dag 13-14: naar Amsterdam
Helaas komt aan uw verblijf op Mahé een eind. In de loop van de middag wordt u naar de luchthaven gebracht vanwaar u naar Nairobi vliegt. Hier checkt u in op de nachtvlucht van KLM naar Amsterdam, waar u de volgende ochtend aankomt. U zult nog lang nagenieten van Oeganda met haar vriendelijke bevolking, prachtige landschappen, gorilla's en chimpansees, alsook van de prachtige stranden van de Seychellen!

LO = logies/ontbijt – HP = halfpension  – VP = volpension

Prijzen per persoon 2024 (exclusief vluchten)

Niveau A - voornamelijk 3* 2 personen 4 personen 6 personen
1 april t/m 31 mei € 3.140,- € 2.780,- € 2.645,-
1 t/m 30 juni € 3.220,- € 2.859,- € 2.726,-
1 juli t/m 30 september € 3.280,- € 2.920,- € 2.787,-
1 oktober t/m 30 november € 3.201,- € 2.840,- € 2.706,-
1 t/m 22 december € 3.280,- € 2.920,- € 2.787,-
23 t/m 31 december € 3.469,- € 3.109,- € 2.975,-
Toeslag 4x4 voertuig (Oeganda) € 171,- € 158,- € 105,-

Niveau B - voornamelijk 3*+/4* 2 personen 4 personen 6 personen
1 t/m 30 april € 3.536,- € 3.174,- € 3.041,-
1 t/m 31 mei € 3.410,- € 3.048,- € 2.915,-
1 t/m 30 juni € 3.571,- € 3.210,- € 3.076,-
1 juli t/m 31 oktober € 3.757,- € 3.397,- € 3.262,-
1 t/m 30 november € 3.644,- € 3.282,- € 3.149,-
1 t/m 22 december € 3.805,- € 3.444,- € 3.310,-
23 t/m 31 december € 4.213,- € 3.852,- € 3.718,-
Toeslag 4x4 voertuig (Oeganda) € 171,- € 158,- € 105,-

Niveau C - voornamelijk 4*/4*+ 2 personen 4 personen 6 personen
1 april t/m 31 mei € 5.441,-  € 5.051,-  € 4.854,- 
1 t/m 30 juni € 5.617,- € 5.228,- € 5.024,-
1 juli t/m 30 september € 5.818,- € 5.429,- € 5.219,-
1 t/m 31 oktober € 5.622,- € 5.232,- € 5.031,-
1 t/m 30 november € 5.673,- € 5.283,- € 5.083,-
1 t/m 21 december € 5.737,- € 5.348,- € 5.138,-
22 t/m 31 december € 6.418,- € 6.028,- € 5.819,-
Toeslag 4x4 voertuig (Oeganda) € 171,- € 158,- € 105,-

Prijzen per persoon 2025 (exclusief vluchten)

Niveau A - voornamelijk 3* 2 personen 4 personen 6 personen
8 januari t/m 28 februari € 3.413,- € 3.031,- € 2.890,-
1 maart t/m 31 mei € 3.328,- € 2.947,- € 2.804,-
1 t/m 30 juni € 3.413,- € 3.031,- € 2.890,-
1 juli t/m 30 september € 3.477,- € 3.095,- € 2.954,-
1 oktober t/m 30 november € 3.393,- € 3.010,- € 2.868,-
1 t/m 22 december € 3.477,- € 3.095,- € 2.954,-
23 t/m 31 december € 3.677,- € 3.296,- € 3.154,-
Toeslag 4x4 voertuig (Oeganda) € 181,- € 167,- € 111,-

Niveau B - voornamelijk 3*+/4* 2 personen 4 personen 6 personen
7 januari t/m 28 februari € 3.919,- € 3.536,- € 3.394,-
1 maart t/m 30 april € 3.748,- € 3.364,- € 3.223,-
1 t/m 31 mei € 3.615,- € 3.231,- € 3.090,-
1 t/m 30 juni € 3.785,- € 3.403,- € 3.261,-
1 juli t/m 31 oktober € 3.982,- € 3.601,- € 3.458,-
1 t/m 30 november € 3.863,- € 3.479,- € 3.338,-
1 t/m 22 december € 4.033,- € 3.651,- € 3.509,-
23 t/m 31 december € 4.466,- € 4.083,- € 3.941,-
Toeslag 4x4 voertuig (Oeganda) € 181,- € 167,- € 111,-

Niveau C - voornamelijk 4*/4*+ 2 personen 4 personen 6 personen
7 januari t/m 28 februari € 6.103,- € 5.690,- € 5.469,-
1 t/m 31 maart € 5.824,- € 5.411,- € 5.199,-
1 april t/m 31 mei € 5.767,-  € 5.354,-  € 5.145,- 
1 t/m 30 juni € 5.954,- € 5.542,- € 5.325,-
1 juli t/m 30 september € 6.167,- € 5.755,- € 5.532,-
1 t/m 31 oktober € 5.959,- € 5.546,- € 5.333,-
1 t/m 30 november € 6.013,- € 5.599,- € 5.388,-
1 t/m 21 december € 6.081,- € 5.669,- € 5.446,-
22 t/m 31 december € 6.803,- € 6.390,- € 6.168,-
Toeslag 4x4 voertuig (Oeganda) € 181,- € 167,- € 111,-

Bel of mail ons gerust voor een prijsopgave voor een afwijkend aantal personen of 1-persoonskamers!

Inclusief:
Oeganda: transfers, privévervoer en privé-gamedrives per minibus met opklapbaar dak, Engelssprekende chauffeur/gids, water in voertuig, entreegelden, permit chimpansee tracking Kibale Forest, overnachtingen in een 2-persoonskamer, maaltijden zoals aangegeven.
Seychellen: gezamenlijke hoteltransfers per bus (A+B) of privétransfer (C), langverblijfkorting 20% (A), langverblijfkorting 5=4 / vroegboekkorting (B, indien langer dan 90 dagen voor aankomst geboekt) en langverblijfkorting + vroegboekkorting 5% (C - indien langer dan 60 dagen voor aankomst geboekt).

NB kortingen Seychellen:
bij boeking binnen 90 dagen (B) en 60 dagen (C) voor aankomst op de Seychellen wijken bovenstaande prijzen af vanwege het vervallen van de vroegboekkorting.

Exclusief:
gorilla permit (US$ 700,- p.p.(m.i.v 1 juli 2024: US$ 800,- p.p.), internationale vluchten (prijzen vermelden wij in uw offerte), luchthavenbelasting, eventuele toeslagen kerst/nieuwjaar, visum, fooien, drankjes.

Optionele extra's per persoon:
(vluchttijden onder voorbehoud van wijzigingen)

Wandeling Munyaga waterval € 91,-
night drive Lake Mburo € 36,-
gamewalk Lake Mburo € 36,-

Vluchtschema 
Vluchtnummer:
Route:
Vertrek:
Aankomst:
KL535/537
Amsterdam-Entebbe
11.00
22.50
KQ421
Entebbe-Nairobi
09.55
11.10
KQ250 Nairobi-Seychellen 12.30 16.45
KL4133* Seychellen-Nairobi 17.35 19.45
KL566 Nairobi - Amsterdam 23.59 08.00+1
+1 = aankomst de volgende dag
KL* = uitgevoerd door Kenya Airways

Vluchtprijsindicatie KLM/Kenya Airways
Vanaf € 1.503,- pp, inclusief luchthavenbelasting en toeslagen. Wij kunnen in een paar minuten geheel vrijblijvend vluchten voor u in optie nemen om u een exacte vluchtprijs te kunnen offreren. Aarzelt u niet om ons te bellen!
 HOOGTEPUNTEN:
Lake Mburo National Park
heeft een oppervlakte van circa 260 km² en bestaat uit een verzameling van veertien meren, die gezamenlijk een uniek ecosysteem van wetlands vormen. Door het mozaïek van droge hellingen, dichte bossen, open en beboste savannes, meren en moerassen is het de thuisbasis van een verrassende diversiteit aan dieren en planten. Dieren die u hier zoal kunt aantreffen zijn: topi’s, elanden, klipspringers, zebra’s, buffels, giraffen, luipaarden en een veelvoud aan vogels.

Het vrijwel ondoordringbare woud van Bwindi Impenetrable National Park in het uiterste zuidwesten van het land is een mysterieus en ontzagwekkend gebied. De enorme bomen zijn bekleed met maretakken en orchideeën. Bwindi is het woongebied van bijna de helft van 's werelds laatste berggorilla's, zo'n 880 dieren. De andere helft van de populatie bevindt zich over de grens in Rwanda, in Volcanoes National Park. De gorilla's leven in families die geleid worden door een silverback, een dominant mannetje dat het middelpunt is van de groep en herkenbaar is aan de zilveren vacht op zijn rug. Deze zilveren haren verschijnen als hij volwassen wordt, doorgaans vanaf ongeveer 12 jaar. De gorilla’s zijn een groot deel van de dag bezig met voedsel zoeken en iedere avond maken ze voor zichzelf een nest van vers gras en/of bladeren.

Het is mogelijk om - onder streng toezicht – op zoek te gaan naar de gorilla's. De benodigde permits worden in zeer beperkte mate verstrekt om de gorillafamilies zo min mogelijk te storen.

De minimumleeftijd voor deze tracking is 15 jaar.

Vooraf krijgt u een uitgebreide instructie van ervaren gidsen, zodat u weet hoe u zich bij de gorilla’s moet gedragen. Zo is het belangrijk een silverback nooit rechtstreeks aan te kijken, omdat hij dit als mogelijke uitdaging of bedreiging ziet. Na een inspannende hike door het woud wacht uw beloning: u kunt tot op enkele meters afstand van deze indrukwekkende dieren komen! Gedurende een uur kunt u de gorilla’s observeren, een ervaring die u nog lang zal bijblijven! Het regenwoud van Bwindi Impenetrable National Park is biologisch gezien één van de meest diverse gebieden in Afrika. In het woud leven behalve berggorilla’s en chimpansees ook andere primaten, diverse antilopen, kleine zoogdieren en meer dan 350 soorten vogels.


Kibale Forest is een uitloper van het Queen Elizabeth National Park, maar is qua landschap compleet verschillend. Het park bestaat uit enorme regenwouden, meertjes, moerassen en grasvlaktes. Haar bekendheid ontleent het park aan het feit dat het de meeste soorten en de hoogste concentratie primaten in Oost-Afrika herbergt. Er leven ongeveer 500 chimpansees en 12 andere primaatsoorten. De chimpansees verblijven voornamelijk in de toppen van de bomen, waar ze naar fruit, takken en bladeren zoeken en waar ze hun nesten voor de nacht bouwen. Met een beetje geluk vindt u ze tijdens de tracking echter foeragerend op de grond in het bos. Tijdens een chimpansee tracking gaat u, onder begeleiding van professionele gidsen, te voet het bos in op zoek naar chimpansees.
 
De minimumleeftijd voor deze tracking is 14 jaar.

Enige wandelervaring komt u goed van pas, want de paden kunnen af en toe moeilijk begaanbaar zijn. Ook olifanten, buffels, leeuwen, luipaarden, wrattenzwijnen en verschillende soorten antilopen kunt u er, hetzij moeilijker, vinden. Voor vogelliefhebbers is Kibale Forest een paradijs. Bigodi Swamp is een geweldig voorbeeld van een communityproject, waarvan de opbrengst volledig naar de lokale bevolking terugvloeit. U maakt er een natuurwandeling en ziet verschillende primaten, waaronder rode en zwart-witte colobusapen, bavianen, vervetaapjes, roodstaartapen en L’Hoest apen. Er zijn ook veel verschillende vogels te ontdekken, waaronder de kleurrijke blauwe toerako.Ruim 100 kleine eilanden vormen de Seychellen archipel, die iets ten zuiden van de evenaar, ten oosten van Kenia ligt. De belangrijkste eilanden worden de ‘inner islands’ genoemd, waar Mahé, Praslin, La Digue, Silhouette, North Island en Frégate onderdeel van zijn. Deze granieteilanden zijn heuvelachtig en zeer tropisch. Bovendien leven er veel bijzondere vogels en unieke diersoorten zoals de reuzenschildpad. Een aantal van deze eilanden is dan ook uitgeroepen tot beschermd natuurgebied. De vlakke koraaleilandjes Denis, Desroches, Bird Island en Alphonse behoren tot de 'outer islands' en hebben oogverblindende stranden. De archipel heeft een zeer rijke onderwaterwereld, het is een genot om hier te snorkelen en te duiken. In sommige reisperioden vindt u hier zelfs walvishaaien!

Mahé is met haar witte palmenstranden en bergachtige groene binnenland het grootste eiland van de Seychellen. Hoewel dit het hoofdeiland wordt genoemd, is Mahé met 155 km² nog altijd kleiner dan Schiermonnikoog! Massatoerisme zult u hier dan ook niet vinden. Op Mahé vindt u een relatief groot aanbod aan sfeervolle accommodaties, van strandresorts met alle faciliteiten die u zich maar kunt wensen, tot de meest exclusieve ‘pool villa’s’ voor een extra memorabel verblijf.

Hoewel de meeste accommodaties op Mahé niet onder de noemer ‘kleinschalig’ vallen, liggen deze veelal wel rustig in idyllische, kleine baaien met prachtige stranden omsloten door enorme granietrotsen. De kamers en villa’s liggen niet altijd direct aan het strand, maar veelal tussen de palmbomen en in het groen, op uitbundig begroeide hellingen, wat voor adembenemende uitzichten zorgt.

Naast een ontspannen strandverblijf biedt Mahé de meeste mogelijkheden voor uitstapjes. Zoekt u een levendige omgeving of wilt u een strandwandeling maken? Dan is een verblijf aan het strand van Beau Vallon Bay zeer geschikt. Hier vindt u gezellige restaurantjes en diverse duik- en watersportcentra. De meeste duik- en snorkellocaties liggen rond het eiland Mahé.

De wereld boven water is echter minstens zo indrukwekkend en kleurrijk als onder water: de mix van Europeanen, Afrikanen en Aziaten heeft de zo typisch Creoolse cultuur opgeleverd. Tijdens een bezoek aan de markt in de hoofdstad Victoria ervaart u de vele culturen, geuren en kleuren die de Seychellen kent. Het tropische, groene en heuvelachtige binnenland nodigt wandelliefhebbers uit tot het maken van fraaie wandelingen, waarbij u van prachtige uitzichten geniet. Ontdek tijdens een zeiltocht één van de vele ongerepte, onbewoonde eilandjes of huur een auto en ontdek zelf de vele verlaten baaien van Mahé!

PRIJSNIVEAU SEYCHELLEN
De Seychellen is een zeer bijzondere strandbestemming die menigeen tot de verbeelding spreekt. Door de afgelegen ligging van deze kleine bestemming, midden in de Indische Oceaan, dienen veel producten geïmporteerd te worden. Ter plaatse zal u opmerken dat het prijsniveau van eten en drinken hierdoor aanzienlijk hoger ligt dan in Nederland en/of België. Hoewel de meerprijs voor een verblijf op basis van halfpension (ontbijt & diner) of volpension (ontbijt, lunch en diner) op het eerste oog fors kan lijken, is dit uw overweging waard. Enerzijds liggen veel accommodaties dusdanig afgelegen dat u voor uw maaltijden aangewezen bent op uw hotel, anderzijds leert onze ervaring dat u in verhouding vaak voordeliger uit bent dan wanneer u alle kosten van maaltijden ter plaatse voldoet. Tevens heeft u hierdoor voor vertrek al een goed beeld van uw totale uitgaven. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Aangesloten bij: Jambo Safari Club is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds