Reissuggesties & Maatwerk - uw eigen reis samenstellen - Oeganda
 
Home AanbiedingenOns reisaanbod & MaatwerkBrochureContact & medewerkersVacaturesPartnersReisvoorwaarden
  Home / Oeganda / Reissuggesties & Maatwerk - uw eigen reis samenstellen
zoek:
TanzaniaKeniaKenia & Tanzania combinatiereizenOeganda10-daagse privreis Hoogtepunten van Oeganda13-daagse privreis Oeganda Compleet15-daagse privreis Oeganda Actief13-daagse privreis Gorilla's & Big Five Tanzania14-daagse privreis Gorilla's & Big Five Kenia14-daagse privreis Oeganda & Seychellen 19-daagse privreis Intens OegandaReissuggesties & Maatwerk - uw eigen reis samenstellenAccommodaties OegandaRwanda BotswanaZuid-AfrikaNamibieZambiaZimbabweMozambiqueSeychellenMauritiusMadagaskarVerrassende Combinatiereizen Golf & Safari Golf & StrandTreinreizenVluchtenVervoer ter plaatseGame drives & wildlifeLodges, tented camps & strandhotelsReisbrochureDuurzaam toerisme

Reissuggesties & Maatwerk - uw eigen reis samenstellen

Uw wens, ons advies!Uw reis door Oeganda kunt u op meerdere manieren invullen. Een selectie van mogelijkheden vindt u terug in onze brochure en op onze website. Het is echter mogelijk dat uw wensen niet, of niet geheel, in deze reizen zijn opgenomen. Daarom geven wij u hier een paar suggesties, die u wellicht op nieuwe ideeën brengen. Daar maatwerk ons specialisme is, werken we graag één van deze suggesties verder voor u uit. Ook als u andere wensen heeft, kijken we graag in overleg naar de uitvoerbaarheid van uw plannen. Zo stellen wij met u úw ideale reis samen, waarbij wij ons baseren op onze persoonlijke ervaringen en die van onze klanten. Tijdens een eerste gesprek ontvangen we graag zoveel mogelijk informatie, inclusief een indicatie van uw budget, zodat wij reeds vooraf een goede inschatting kunnen maken of uw wensen haalbaar zijn. Ook voor een combinatie van bestemmingen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen voor de beste en meest voordelige vluchtverbindingen en garanderen dat uw reis logistiek verantwoord is.

Fly in safari
De afstanden in Oeganda zijn groot. Om reistijd te besparen kunt u de afstand per vliegtuig overbruggen. Afhankelijk van welke parken u wilt combineren, kunt u aan boord stappen van een reguliere vlucht of bent u aangewezen op het huren van een privévliegtuigje. Indien u bijvoorbeeld Kidepo National Park, in het uiterste noordoosten van Oeganda, wilt bezoeken, dan raden wij aan om hier per (privé)vliegtuig naartoe te reizen. U verblijft in de luxe Apoka Lodge en maakt safari’s in open 4x4voertuigen, samen met andere gasten van de lodge. Vervolgens kunt u naar Semliki Game Reserve vliegen, in het westen van Oeganda, waar u verblijft in de zusterlodge van Apoka, de Semliki Safari Lodge. Ook vanuit deze lodge maakt u gamedrives en begeleide wandelsafari’s, samen met andere gasten. In de omgeving van Semliki vindt u o.a. chimpansees en de zeldzame en schuwe schoenbekooievaar, waardoor een safari in dit gebied een mooie afwisseling vormt met een safari in Kidepo. Vanuit Semliki kunt u eventueel nog doorvliegen naar Kisoro, niet ver van Bwindi National Park, waar u op zoek kunt gaan naar berggorilla’s. Graag werken wij voor u een reisvoorstel uit dat gebaseerd is op deze (of andere) mogelijkheden.

Actief & Cultuur
Naast een schitterende natuur en unieke diersoorten, biedt een reis door Oeganda ook bijzondere ontmoetingen met de vriendelijke bevolking en uitstekende mogelijkheden voor avontuurlijke activiteiten. Zo kunt u in het gebied rond Kisoro, bekend als ‘Klein Zwitserland’, bijvoorbeeld kanoën op Lake Mutanda, Mount Mgahinga beklimmen of een Golden Monkey tracking maken. Rond Jinja kunt u onder meer raften, quad biken of paardrijden.

Golfen in Oeganda
Bent u op zoek naar een reis waarbij u de hoogtepunten van Oeganda bezoekt en ter afwisseling ook kunt golfen? Oeganda beschikt over een aantal golfbanen, waar u uw golfswing kunt oefenen! Kijk ter inspiratie naar onze 11-daagse privéreis Golfen, Gorilla's & Chimpansees.


Combinatie met Tanzania
Oeganda laat zich eenvoudig combineren met een safari in Tanzania. Tanzania is vermaard om haar wildparken. Wie heeft niet van de Serengeti en de wereldberoemde Ngorongoro krater gehoord? Tijdens onze inspiratiereis ‘De Parel van Afrika & Tanzania’ bezoekt u na uw reis door Oeganda deze schitterende parken in het noorden van Tanzania. Uiteraard kunt u deze reis in Tanzania uitbreiden of u kunt kiezen voor een safari waarbij de nadruk ligt op het ervaren van de migratie, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Combinatie met Kenia
Kenia beschikt over een aantal zeer wildrijke natuurparken, waarvan de Masai Masa wellicht het meest bekend is. Een safari in Kenia is eveneens een mooie aanvulling op uw reis door Oeganda, zie onze 14-daagse privéreis Gorilla's & Big Five Kenia. Of wat denkt u bijvoorbeeld van een comfortabele fly in safari naar de Masai Mara, waar u in het migratieseizoen getuige kunt zijn van enorme aantallen gnoes en zebra’s die hier de Mara rivier proberen over te steken?

Combinatie met Rwanda
In Bwindi Impenetrable National Park in Oeganda leeft bijna de helft van 's werelds laatste berggorilla's. De andere helft van de populatie bevindt zich over de grens in buurland Rwanda, in Volcanoes National Park. In beide landen kunt u een gorilla tracking maken!

Strandverlenging
Mocht u uw reis door Oeganda willen afsluiten met een paar dagen ontspanning, dan kunt u onder meer denken aan Bulago Island, een klein eiland voor de kust van Entebbe in het Victoriameer, aan de zuidkust van Mombasa in Kenia of aan de tropische eilanden Zanzibar of Pemba voor de kust van Tanzania. Ook een verlenging op de tot de verbeelding sprekende Seychellen behoort tot de mogelijkheden! Op onze website en in onze brochure vindt u een ruime keuze aan strandhotels, waar u heerlijk kunt relaxen en alle indrukken van uw reis rustig op u kunt laten inwerken.Ook kunt u
via een e-mail naar js@jambo.nl al uw wensen aangeven. U kunt natuurlijk ook bellen naar 020-2012740 of een afspraak maken voor een bezoek aan ons kantoor in Diemen!
Aangesloten bij: Jambo Safari Club is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds