Accommodaties Oeganda - Oeganda
 
Home AanbiedingenOns reisaanbod & MaatwerkBrochureContact & medewerkersVacaturesPartnersReisvoorwaarden
  Home / Oeganda / Accommodaties Oeganda
zoek:
TanzaniaKeniaKenia & Tanzania combinatiereizenOeganda10-daagse privreis Hoogtepunten van Oeganda13-daagse privreis Oeganda Compleet15-daagse privreis Oeganda Actief13-daagse privreis Gorilla's & Big Five Tanzania14-daagse privreis Gorilla's & Big Five Kenia14-daagse privreis Oeganda & Seychellen 19-daagse privreis Intens OegandaReissuggesties & Maatwerk - uw eigen reis samenstellenAccommodaties OegandaBulago IslandBwindi Impenetrable National ParkEntebbe & KampalaJinjaKibale Forest Kidepo Valley National ParkLake BunyonyiLake Mburo National ParkLake MutandaMgahinga National ParkMurchison Falls National ParkNgamba IslandQueen Elizabeth National ParkSemliki Valley Wildlife ReserveRwanda BotswanaZuid-AfrikaNamibieZambiaZimbabweMozambiqueSeychellenMauritiusMadagaskarVerrassende Combinatiereizen Golf & Safari Golf & StrandTreinreizenVluchtenVervoer ter plaatseGame drives & wildlifeLodges, tented camps & strandhotelsReisbrochureDuurzaam toerisme

Accommodaties Oeganda


Jambo Safari Club biedt in Oeganda een groot aantal hotels, lodges en tented camps op verschillende luxeniveaus aan. Om onze kwaliteit te waarborgen en om er zeker van te zijn dat de verwachtingen van onze klanten ter plaatse worden waargemaakt, bieden wij alleen accommodaties aan die wij persoonlijk kennen of die door onze lokale vertegenwoordigers met nadruk worden aanbevolen. Dat houdt in dat wij veel, maar niet alle accommodaties die u op internet of in andere media tegenkomt, voor u kunnen reserveren. Wilt u toch graag in een accommodatie verblijven die u niet onze website ziet staan? Belt u dan naar onze Oeganda specialisten op 020-2012740 of stuurt u een e-mail naar info@jambo.nl. Wellicht kunnen wij u deze accommodatie toch aanbieden!

In Afrika is de sterrengradatie van accommodaties anders dan in Europa. Zo kan een 5*deluxe accommodatie in Afrika bijvoorbeeld geen zwembad hebben, maar wel uniek gelegen en stijlvol gedecoreerd zijn en daarbij een uitmuntende service bieden. Het accommodatieniveau van Oeganda laat zich moeilijk vergelijken met dat van buurlanden Kenia en Tanzania, gemiddeld ligt dit in Oeganda lager. Onze reizen naar Oeganda worden op drie luxeniveaus aangeboden die wij aanduiden als A, B en C, waarbij het prijs- en het luxeniveau oplopend is.

Niveau A kenmerken wij doorgaans als eenvoudige tot goede accommodaties, vergelijkbaar met 3*, waarbij u altijd over eigen sanitaire voorzieningen beschikt. Niveau B zijn over het algemeen goede accommodaties, vergelijkbaar met 3*+/4* en C zijn goede tot uitstekende accommodaties, vergelijkbaar met 4/5*.

Op sommige unieke locaties, zoals bijvoorbeeld in Kibale Forest of op Ngamba Island, is er echter niet voor ieder luxeniveau een geschikte accommodatie voorhanden, waardoor het niveauverschil, indien aanwezig, wordt bepaald door verschillende kamertypes in dezelfde accommodatie. Wij prefereren een unieke ligging van een eenvoudigere accommodatie boven een luxer type accommodatie dat minder gunstig is gelegen. In overleg kunnen wij altijd kijken naar mogelijke alternatieven, waarbij wij de eventuele voor- en/of nadelen aan u toelichten.

De unieke ervaring tijdens een gorilla tracking in Bwindi Impenetrable National Park is voor velen hét hoogtepunt van een reis naar Oeganda. Voor een gorilla tracking is een beperkt aantal permits (vergunningen) per dag beschikbaar. De beschikbaarheid van deze permits bepaalt ook de locatie van uw accommodatie in Bwindi. Voor een reis naar Oeganda, waarbij een gorilla tracking inclusief is, is om deze reden een flexibele reisinstelling vereist. Wanneer er enerzijds geen permit of anderzijds geen accommodatie meer beschikbaar is, wijken wij uit naar een vergelijkbare lodge in een ander gebied van Bwindi, of moeten wij uw reisroute wijzigen. Onze ervaring is dat voor velen de gorilla tracking echter zwaarder weegt dan het luxeniveau van de accommodatie. Wanneer u toch voorkeur heeft voor een bepaalde lodge of specifiek camp in Bwindi, betekent dit dat uw boeking afhankelijk is van de hier beschikbare gorilla permits. Gorilla permits kunnen niet vrijblijvend worden gereserveerd, deze worden direct bij boeking gekocht. Om zeker te zijn van beschikbare permits én de accommodatie van uw keuze, adviseren wij u uw reis naar Oeganda vroegtijdig te reserveren.

In onze inspiratiereizen hebben wij een weloverwogen accommodatiekeuze gemaakt binnen de verschillende luxeniveaus. Spreekt een accommodatie uit een ander niveau u meer aan? In overleg met u maken wij graag een voorstel, gebaseerd op een combinatie van niveaus. Door onze uitgebreide kennis en ervaring, kunnen wij, afhankelijk van uw wensen, verwachtingen en reisbudget, samen met u de juiste keuze maken!Aangesloten bij: Jambo Safari Club is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds