Home AanbiedingenOns reisaanbod & MaatwerkBrochureContact & vacaturesPartnersReisvoorwaarden
  Home / Safari / Self drive safari
zoek:
KeniaTanzaniaOegandaMozambiqueZuid-AfrikaNamibiŽBotswanaZambiaMauritiusSeychellenMadagaskarVluchtenVervoer ter plaatseGame drives & wildlifeLodges, tented camps & strandhotelsFotografie workshop Tanzania

Self drive safari

Met Jambo Safari Club gaat u eenvoudig op self drive safari door zuidelijk Afrika. We selecteerden een ruim aanbod aan accommodaties, hoogtepunten en ontspanningsactiviteiten die we in formules goten. U kan ze naar eigen aanvoelen aanpassen en veranderingen aanbrengen in tempo, luxe en route.

Rondreis
In de self drive gaat u zelf op safari langs een door ons uitgestippelde route. U reist per autowagen en geniet zo van veel flexibiliteit en vrijbheid.

We raden verschillende landen aan voor self drive safari's:

  • Zuid-Afrika
  • Namibië
  • Mozambique


In Namibië en Mozambique rijdt u in een 4x4 wagen, gezien de meeste gebieden niet met een andere auto te bereiken zijn. In Zuid-Afrika rijdt u in een ander type wagen maar u heeft de mogelijkheid over te schakelen naar een 4x4.

Bekijk de brochure    Bekijk onze aanbiedingen

Brochure
Heeft u interesse in ons aanbod voor een self drive safari en wilt u meer weten over alle mogelijkheden voor deze reis? U kan ons mail en of bellen voor uitgebreide informatie. Wij sturen u ook graag een brochure of maken vrijblijvend een offerte voor u.

 

Bekijk onderstaande links voor meer informatie over onze Safarireizen en -locaties:
Serengeti†-†Panorama route Zuid-Afrika†-†Safari Afrika†-†Safari vakantie†-†Tanzania wildlife safari's†-†Zambia wildlife†-†Krugerpark Safari†-†Safari lodge Botswana†-†Tanzania safari tours†-†Safari Tanzania

luipaard 

tomaatkikker 

Aangesloten bij: Jambo Safari Club is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds