Home AanbiedingenOns reisaanbod & MaatwerkBrochureContact & vacaturesPartnersReisvoorwaarden
  Home / Safari / Safari Afrika
zoek:
KeniaTanzaniaOegandaMozambiqueZuid-AfrikaNamibiŽBotswanaZambiaMauritiusSeychellenMadagaskarVluchtenVervoer ter plaatseGame drives & wildlifeLodges, tented camps & strandhotelsFotografie workshop Tanzania

Safari Afrika

Jambo Safari Club maakte een kwalitatief hoogstaande selectie accommodaties, ontspanningsactiviteiten en hoogtepunten voor haar reizen naar zuidelijk Afrika. We ontwikkelden verschillende standaardformules voor reizen die u naar eigen wensen en budget kan aanpassen en aanvullen.

Zuidelijk Afrika
Een safari in zuidelijk Afrika heeft u veel te bieden voor de:

  • natuurliefhebber
  • vogelliefhebber
  • zonliefhebber
  • wandelaar
  • avonturier
  • watersportliefhebber
  • strandliefhebber

Bekijk de brochure    Bekijk onze aanbiedingen

Het gebied heeft een gevarieerde natuur en een boeiende cultuur. Zo kan u romantisch of avontuurlijk op safari door zuidelijk Afrika en kiezen voor luxe of eenvoud.

Onze verschillende formules zijn te boeken in groep, zelfstandig, met privé-chauffeur of volgens hotelarrangement. Voor elke reis – behalve de groepsreis – kunnen we aanpassingen aanbrengen in luxe, tempo en route.

We kunnen safari's in zuidelijk Afrika ook eenvoudig verlengen met een ontspannende strandverlenging. De kust is in deze regio ook een geliefde bestemming voor duikers en andere watersportliefhebbers.

Afspraak
Heeft u interesse in het aanbod van Jambo Safari Club voor een safari in zuidelijk Afrika? We sturen u graag een brochure of vrijblijvende offerte. In onze brochure staat niet het volledige aanbod aan mogelijkheden voor safari´s in Afrika, daarover vertellen we u meer in een afspraak. U kan ons ook contacteren via mail en telefoon voor meer informatie.

 

Bekijk onderstaande links voor meer informatie over onze Safarireizen en -locaties:
Privé safari Tanzania†-†Safari vakantie Kenia†-†Wildlife Tanzania†-†Privé safari Namibië†-†Panoramaroute Zuid-Afrika†-†Safari lodges†-†Tanzania safari tour†-†Safari Zambia†-†Serengeti safari's†-†Privé safari Botswana

luipaard 

tomaatkikker 

Aangesloten bij: Jambo Safari Club is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds