Home AanbiedingenOns reisaanbod & MaatwerkBrochureContact & vacaturesPartnersReisvoorwaarden
  Home / Safari / Panorama route Zuid-Afrika
zoek:
KeniaTanzaniaOegandaMozambiqueZuid-AfrikaNamibiŽBotswanaZambiaMauritiusSeychellenMadagaskarVluchtenVervoer ter plaatseGame drives & wildlifeLodges, tented camps & strandhotelsFotografie workshop Tanzania

Panorama route Zuid-Afrika

U kan eenvoudig zelfstandig de bekende Panorama Route in Zuid-Afrika afleggen. Met de self drive van Afrika expert Jambo Safari Club volgt u individueel een uitgestippelde route. Zo heeft u meer bewegingsvrijheid tijdens een rondreis door de Regenboognatie.

Autoreis
De Zuid-Afrika rondreizen van Jambo Safari Club zijn self drive. Dit houdt in dat u zelf met de wagen rijdt langs verschillende trekpleisters, waaronder de Panorama Route. We selecteerden zorgvuldig autogarages en hotels van hoge kwaliteit. Zuid-Afrika is een veilig en goed bewegwijzerd land voor de automobilist, bovendien is de benzine niet duur.

Langs de Panorama Route kunt u genieten van de Blyde River Canyon rotsformaties en van het uitzicht door God's Window.

Andere hoogtepunten van onze routes in Zuid-Afrika zijn:

  • Kruger National Park
  • Pilanesberg National Park
  • Drakensbergen
  • Karoo
  • de Tuinroute
  • Stellenbosch
  • Kaapstad


Bekijk de brochure    Bekijk onze aanbiedingen

Er zijn verschillende self drive formules waarbij u zelf kan kiezen voor de mate van luxe in overnachting en wagen. We kunnen de reis ook op maat aanpassen qua invulling, vertrekdatum, luxe en tempo. Zo kan u ook combinaties maken met andere rondreizen of de reis verlengen met een strandvakantie.

Interesse
Bent u geïnteresseerd in de Panorama Route in Zuid-Afrika en wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Contacteer ons of vraag een brochure. Wij stellen ook graag vrijblijvend een offerte op.

 

Bekijk onderstaande links voor meer informatie over onze Safarireizen en -locaties:
Privé safari Kenia†-†Safari Afrika†-†Safari vakantie Kenia†-†Tours en safari's†-†Self drive Namibië†-†Krugerpark Safari†-†Safari lodge Tanzania†-†Tanzania wildlife†-†Safari Tanzania†-†Serengeti safari's

luipaard 

tomaatkikker 

Aangesloten bij: Jambo Safari Club is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds