Home AanbiedingenOns reisaanbod & MaatwerkBrochureContact & vacaturesPartnersReisvoorwaarden
  Home / Safari / Safari Tanzania Kenia
zoek:
KeniaTanzaniaOegandaMozambiqueZuid-AfrikaNamibiŽBotswanaZambiaMauritiusSeychellenMadagaskarVluchtenVervoer ter plaatseGame drives & wildlifeLodges, tented camps & strandhotelsFotografie workshop Tanzania

Safari Tanzania Kenia

U heeft ruime keuze voor een safari door Tanzania en Kenia. Jambo Safari Club Afrika reisbureau heeft een ruim aanbod aan formules met veel ruimte voor aanpassing en uitbreiding.

Maatreizen
Bij Jambo Safari Club is de safari een onderdeel van de rondreis door Kenia en Tanzania. U maakt een privé-rondreis met eigen Engelssprekende chauffeur/gids en reist langs de hoogtepunten van beide landen. Maar u kan de safari ook boeken als excursie bij een hotelarrangement.

Onze safari valt in de 15-daagse formule īprivé-safari Avontuurlijk Kenia en Tanzaniaī. U komt langs highlights zoals:

  • Lake Victoria
  • Serengeti
  • Ngorongoro
  • Samburu/Shaba
  • Mount Kenya
  • Nakuru
  • Masai Mara


Bekijk de brochure    Bekijk onze aanbiedingen

Tijdens deze safari bezoekt u eerst Kenia, dan Tanzania. U ziet er wildlife zoals de Big Five en kan nachtdieren leren kennen in een aanvullende night drive.

We hebben ook tal van andere excursies die u kunt toevoegen aan uw reis. U kan ook combineren met een andere bestemming of verlengen met een strandvakantie. We passen uw reis graag aan op maat of creëren een nieuwe formule.

Aanbiedingen
Wilt u meer weten over onze safari maatreizen en formules voor Kenia en Tanzania? Wij informeren u graag met een brochure, maatwerk of een vrijblijvende offerte. In onze offerte nemen we aanbiedingen en kortingen op voor kinderen en honeymooners.

 

Bekijk onderstaande links voor meer informatie over onze Safarireizen en -locaties:
Safari vakantie†-†Tanzania wildlife safari's†-†Self drive Namibië†-†Krugerpark Safari†-†Safari lodge Botswana†-†Tanzania wildlife†-†Safari Tanzania†-†Serengeti†-†Panorama route Zuid-Afrika†-†Safari Afrika

luipaard 

tomaatkikker 

Aangesloten bij: Jambo Safari Club is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds