Home AanbiedingenOns reisaanbod & MaatwerkBrochureContact & vacaturesPartnersReisvoorwaarden
  Home / Reisaanbod / Reis Zuid-Afrika
zoek:
KeniaTanzaniaOegandaMozambiqueZuid-AfrikaNamibiŽBotswanaZambiaMauritiusSeychellenMadagaskarVluchtenVervoer ter plaatseGame drives & wildlifeLodges, tented camps & strandhotelsFotografie workshop Tanzania

Reis Zuid-Afrika

Een reis door Zuid-Afrika is avontuurlijk of ontspannen. U reist zelfstandig of in een groep; de keuze is aan u. Afrika reisspecialist Jambo Safari Club biedt reisformules aan en past ze aan op maat, naar wens en volgens budget.

Fly and drive
Een reis per auto door Zuid-Afrika is goed te doen. Daarom bieden we verschillende fly and drives aan. Dit is een reisformule waarbij u zelfstandig een door ons gekozen route rijdt. Hotels en wagen kozen we zorgvuldig volgens kwaliteit en prijs.

De route leidt u langs Zuid-Afrikaanse hoogtepunten zoals:

  • wildreservaten
  • Pretoria, Kaapstad en Soweto
  • de Panoramaroute
  • Swellendam
  • Hermanus


Bekijk onze aanbiedingen    Bekijk de brochure

Op aanvraag kunnen we ook eenvoudig aanpassingen aanbrengen in de route en de invulling van de reis. Bovendien kunt u combinaties maken met andere bestemmingen of de reis verlengen met een strandvakantie.

We bieden ook tal van hotelarrangementen aan. U verblijft tijdens uw reis op één of meerdere plaatsen en heeft tal van excursie- en ontspanningsmogelijkheden. Dit kan u perfect combineren met een rit op 'the most luxurious train in the world'.

Contact
Hebt u interesse in onze suggesties voor een reis in Zuid-Afrika? Contacteer ons voor de mogelijkheden op maat of vraag een brochure aan. Wij kunnen ook een offerte voor u maken.

 

Kijk hier onder voor meer informatie over ons uitgebreide reisaanbod:
Reis Kenia Tanzania†-†Reis naar Tanzania†-†Reisorganisatie Zuid-Afrika†-†Tanzania tour operators†-†Highlights Zuid-Afrika†-†Hotels Zambia†-†Reis Kenia†-†Reis Oeganda†-†Accommodatie Zuid-Afrika†-†Exclusieve vakantie

leeuwen 

lemur 

Aangesloten bij: Jambo Safari Club is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds