Uw eigen reis samenstellen - Maatwerk - Zuid-Afrika
 
Home CoronaAanbiedingenOns reisaanbod & MaatwerkBrochureContact & medewerkersVacaturesPartnersReisvoorwaarden
  Home / Zuid-Afrika / Uw eigen reis samenstellen - Maatwerk
zoek:
TanzaniaKeniaKenia & Tanzania combinatiereizenOegandaRwanda BotswanaZuid-Afrika24-daagse self drive Zuid-Afrika Compleet16-daagse self drive Bijzonder Zuid-Afrika14-daagse self drive Het Beste van Zuid-Afrika17-daagse self drive Familieavontuur in de Kaap23-daagse self drive Hoogtepunten van Zuid-Afrika16-daagse self drive Kaapstad & Tuinroute19-daagse self drive Avontuur & Cultuur17-daagse self drive Wildparken van het Noorden & Safari Botswana11-daagse self drive Pretoria, Panoramaroute & Safari Greater Kruger Park17-daagse self drive Bergen, Safari & Strand16-daagse self drive Oost-Kaap & Lesotho16-daagse self drive West-Kaap & Kalahari15-daagse reis Golf & Safari in de Kaap9-daagse fly-in Safari Greater Kruger Park13-daagse fly-in Safari Greater Kruger Park & Kaapstad13-daagse klassieke Rovos Rail, Kaapstad - Johannesburg & fly in Safari Greater Kruger Park16-daagse luxe Blue Train Pretoria-Kaapstad, Safari Greater Kruger Park & Stellenbosch16-daagse avontuurlijke treinreis Kaapstad naar Windhoek-------- SAFARI & STRAND -------15-daagse Safari Zuid-Afrika & strandverblijf Mauritius15-daagse Safari Zuid-Afrika & strandverblijf Seychellen16-daagse self drive Panoramaroute, Greater Kruger Park & strandverblijf Mauritius16-daagse self drive Panoramaroute, Greater Kruger Park & strandverblijf Seychellen21- daagse self drive Het Beste van Zuid-Afrika & strandverblijf Mauritius21-daagse self drive Het Beste van Zuid-Afrika & strandverblijf SeychellenAutohuur Zuid-AfrikaUw eigen reis samenstellen - MaatwerkNamibieZambiaZimbabweMozambiqueSeychellenMauritiusMadagaskarVerrassende Combinatiereizen Golf & Safari Golf & StrandTreinreizenVluchtenVervoer ter plaatseGame drives & wildlifeLodges, tented camps & strandhotelsReisbrochureDuurzaam toerisme

Uw eigen reis samenstellen - Maatwerk

Uw wens, ons advies!Een reis door Zuid-Afrika biedt ongekende mogelijkheden. Een selectie hebben we al in deze brochure vermeld. Het is echter mogelijk dat uw wensen niet, of niet geheel, in deze reizen zijn opgenomen. Om die reden bieden we u hier nog een aantal suggesties, die u wellicht op nieuwe ideeën brengen. Maatwerk is ons specialisme en graag werken we één van deze suggesties verder voor u uit. Ook als u nog andere wensen heeft, kunt u contact met ons opnemen door te mailen naar info@jambo.nl of te bellen naar 020-2012740. Graag overleggen we de uitvoerbaarheid van uw plannen met u!

Combinaties van Luxeniveaus
Reizen naar Zuid-Afrika worden op verschillende luxeniveaus aangeboden: A, B, C en D. Wij hebben een weloverwogen accommodatiekeuze gemaakt tussen de verschillende niveaus. Spreekt een accommodatie uit een ander niveau u meer aan? Dan maken wij graag een voorstel gebaseerd op een combinatie van niveaus. Onze inspiratiereizen kunt u naar wens verlengen of inkorten. Ons advies is om minstens twee nachten in dezelfde accommodatie te verblijven, zodat u optimaal kunt genieten van de diverse activiteiten.

Combinatie van onze reizen
De verschillende self drives kunnen met elkaar worden gecombineerd.
Er zijn tal van combinaties te bedenken, wij adviseren u graag over de mogelijkheden!

Verlenging in Zuid-Afrika
Heeft u meer tijd dan de reis lang is? Dan kunt u altijd kiezen voor een verlenging. Kaapstad, het wijngebied, de Tuinroute, de kust van KwaZulu-Natal, Hazyview en het Greater Kruger Park - of een privéwildreservaat aan de rand ervan - lenen zich uitstekend voor een verlenging. Als uw reis eindigt in de omgeving van Johannesburg kunt u overwegen een paar dagen te relaxen in het Sun City Resort, op circa 3 uur rijden vanaf de stad.

Verlenging op Mauritius
Hoewel Zuid-Afrika beschikt over mooie stranden, is het aanbod aan strandhotels en –resorts beperkt. Daarbij is de temperatuur er van mei tot en met september niet hoog genoeg om een duik in zee te nemen, vooral aan de westkant van het land. Wilt u uw reis toch verlengen met een strandverblijf, dan raden wij u Mauritius van harte aan. Dit eiland in de Indische Oceaan biedt niet alleen een zeer ruime keuze aan uitstekende hotels, maar is ook ideaal vanwege de tropische stranden en de fascinerende onderwaterwereld. Er zijn volop (onder)watersport faciliteiten, kids clubs en Spa mogelijkheden. Vanuit Johannesburg en Kaapstad zijn er enkele rechtstreekse vluchten per week naar Mauritius en vanaf het eiland vliegt u rechtstreeks naar Parijs, waar u overstapt op uw vlucht naar Amsterdam.

Verlenging op Seychellen
Hoewel Zuid-Afrika beschikt over mooie stranden, is het aanbod aan strandhotels en –resorts beperkt. Daarbij is de temperatuur er van mei tot en met september niet hoog genoeg om een duik in zee te nemen, vooral aan de westkant van het land. Wilt u uw reis toch verlengen met een strandverblijf, dan raden wij u Seychellen van harte aan. Deze eilandengroep in de Indische Oceaan biedt niet alleen een zeer ruime keuze aan uitstekende hotels, maar is ook ideaal vanwege de tropische stranden en de fascinerende onderwaterwereld. Er zijn volop (onder)watersport faciliteiten, kids clubs en Spa mogelijkheden. Vanuit Johannesburg zijn er enkele rechtstreekse vluchten per week naar het eiland Mahé op de Seychellen en vanaf Mahé vliegt u rechtstreeks naar Parijs, waar u overstapt op uw vlucht naar Amsterdam.

Verlenging in Mozambique
Ook Mozambique beschikt over prachtige stranden, waar u kunt nagenieten van alle indrukken die u tijdens uw reis door Zuid-Afrika heeft opgedaan. Duikliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen, want voor de kust van Mozambique kunt u bultrugwalvissen, mantaroggen, walvishaaien en doejongs/zeekoeien tegenkomen. Vanuit het Kruger National Park kunt u per 4x4 huurauto naar Mozambique rijden, maar u kunt ook vanuit Johannesburg naar Pemba, Nampula, Vilanculos en Inhambane vliegen. De self drives ‘Zuid-Afrika & Mozambique’ en ‘Authentiek Zuidoost-Afrika’ combineren een verblijf in Zuid-Afrika met een tropisch strandverblijf in Mozambique. Daarnaast kunnen wij een self drive samenstellen naar bijvoorbeeld het Greater Kruger Park, Swaziland, Tembe Elephant Park en het uiterste zuiden van Mozambique.

Combinatie met Namibië
Zuid-Afrika is ook eenvoudig te combineren met Namibië. Dagelijkse vluchten tussen Johannesburg, Kaapstad en Windhoek maken dit mogelijk, maar u kunt ook per huurauto naar Namibië reizen. In Zuid-Afrika kunt u bijvoorbeeld een paar dagen in de metropool Kaapstad en/of de wijngebieden doorbrengen, waarna u de leegte en rust opzoekt van Namibië. Indien u in de periode augustus/september per auto vanuit Kaapstad naar Namibië reist, kunt u getuige zijn van een adembenemend schouwspel: in deze periode verandert de droge Kalahari woestijn, in de omgeving van Springbok, in een kleurrijk bloementapijt.

Combinatie met Victoria Falls
Wat is er mooier dan een afsluiting van uw reis onder de ‘rook’ van de Victoria watervallen? Vanuit Johannesburg gaan er dagelijks vluchten naar Victoria Falls in Zimbabwe en Livingstone in Zambia, van waaruit u de immense watervallen kunt bewonderen. Indien uw reis eindigt in het Krugerpark of in één van de privéwildreservaten aan de rand ervan, kunt u vijfmaal per week rechtstreeks vanaf Nelspruit naar Livingstone vliegen.

Combinatie met Botswana
Vanuit zowel Victoria Falls als Livingstone is het een kleine overstap naar buurland Botswana. Botswana is een exclusieve safaribestemming, die over een aantal zeer wildrijke parken en reservaten beschikt: Chobe National Park, de Okavango Delta, Moremi Game Reserve, de Makgadikgadi pannen en Central Kalahari Game Reserve. Vanuit Johannesburg kunt u ook naar Maun vliegen, van waaruit kleine vliegtuigjes u verder brengen naar het park van uw keuze.

Luxe treinreizen
In Zuid-Afrika rijden twee zeer bekende en luxe treinen: The Blue Train en Rovos Rail. Beide treinen rijden regelmatig tussen Kaapstad en Pretoria en tussen Pretoria en Durban. Rovos Rail biedt daarnaast ook treinreizen tussen Pretoria en Victoria Falls. Eenmaal per jaar rijdt Rovos Rail van Pretoria naar Swakopmund en driemaal tussen Kaapstad en Dar es Salaam. Sluit uw reis af met een mooie treinreis of vervang eens een binnenlandse vlucht door een bijzondere ervaring aan boord van een luxe trein!

Excursies
Op een aantal locaties kunnen wij excursies aanbieden, als u voor bepaalde bezienswaardigheden de voorkeur geeft aan begeleiding en uitleg van een gids. Vanuit Johannesburg of Pretoria kunt u een excursie maken naar township Soweto en vanuit Hazyview zijn diverse excursies mogelijk naar het Kruger Park en de Panorama Route. Vanuit St. Lucia kunt u een begeleide gamedrive in het Hluhluwe wildpark maken of een boottocht op het meer ondernemen. Knysna of Plettenberg Bay is uw vertrekpunt voor excursies naar de hoogtepunten van de Tuinroute. Tot slot zijn er in Kaapstad diverse excursies mogelijk in de stad en omgeving. Geeft u uw voorkeur voor een begeleide excursie al bij uw boeking door, dan bent u verzekerd van een plaats in de (mini)bus op de door u gewenste dag.

Wijn & spijs
Zuid-Afrika is bij uitstek geschikt voor de inwendige mens. Onze reis ‘Kaap Gourmet’, die te vinden is op, verwent u met de beste wijnen en bijzondere culinaire hoogstandjes. Vanuit Kaapstad gaat u via de wijngebieden en de Tuinroute naar Addo Elephant National Park, waar u ter afsluiting van uw reis op safari gaat. Luxe guesthouses en country lodges zorgen voor een aangenaam verblijf, waarbij u 's avonds getrakteerd wordt op tongstrelende diners met bijpassende wijnen.

Jambo deluxe
Wie op zoek is naar meer luxe en comfort wordt tijdens de self drive ‘Jambo Deluxe’ helemaal in de watten gelegd. Tijdens deze reis worden safari’s in een privéwildreservaat gecombineerd met een verblijf in en rond Kaapstad. U overnacht in luxe en kleinschalige accommodaties, waar het u aan niets zal ontbreken. Uiteraard kunt u de accommodaties, die tijdens deze reis worden gebruikt, ook inpassen in één van onze andere reizen.

 Ook kunt u via een e-mail naar js@jambo.nl al uw wensen aangeven. U kunt natuurlijk ook bellen naar 020-2012740 of een afspraak maken voor een bezoek aan ons kantoor in Diemen!

Aangesloten bij: Jambo Safari Club is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds