Home AanbiedingenOns reisaanbod & MaatwerkBrochureContact & vacaturesPartnersReisvoorwaarden
  Home / Safari / Privé safari Botswana
zoek:
KeniaTanzaniaOegandaMozambiqueZuid-AfrikaNamibiŽBotswanaZambiaMauritiusSeychellenMadagaskarVluchtenVervoer ter plaatseGame drives & wildlifeLodges, tented camps & strandhotelsFotografie workshop Tanzania

Privé safari Botswana

Jambo Safari Club is een toonaangevend speler op het gebied van bijvoorbeeld een privé-safari naar Botswana. We ontwikkelden verschillende formules voor rondreizen door ´Africa´s shining light´ die u eenvoudig kan aanpassen volgens wensen in luxe, tempo en route. We stellen ook reizen samen die volledig aan uw wensen voldoen.

Fly in
We verkozen een specifieke formule voor een privé-safari in Botswana. De fly in is een reis waarin u verschillende hoogtepunten bezoekt en op verschillende plaatsen logeert. Een eigen chauffeur-gids brengt u van plaats naar plaats en u logeert voornamelijk in kleinschalige tented camps en lodges. Hier verblijven telkens kleine groepen mensen waarmee u de volgende dagen excursies maakt. U kan de excursies ook privé maken tegen een meerprijs.

Enkele hoogtepunten van deze fly in privé-safari´s in Botswana zijn bijvoorbeeld Central Kalahari Game Reserve, Deception Valley, Makgadikgadi Pans, Nxai Pan National Park en Boteti River. Deze kan u onder andere aanvullen met game drives, night drives en safariwandelingen.

Bekijk de brochure    Bekijk onze aanbiedingen

Na uw privé-safari in Botswana kan u kiezen voor een strandvakantie in één van de buurlanden. Maar we raden ook de combinaties aan met andere bestemmingen. Vanuit Botswana is het bijvoorbeeld eenvoudig om ook de Victoria Falls te bezoeken.

Brochure aanvraag
Voor het gehele aanbod aan mogelijkheden raden we u aan met ons contact op te nemen via mail of telefoon. U kan ook de brochure aanvragen voor een algemeen overzicht. U kan ook vrijblijvend een offerte laten maken voor een privé-safari door Botswana op maat. We helpen u graag verder.

 

Bekijk onderstaande links voor meer informatie over onze Safarireizen en -locaties:
Privé safari Kenia Tanzania†-†Safari reizen†-†Selfdrive Zuid-Afrika†-†Wildpark Zuid-Afrika†-†Tanzania wildlife safari†-†Safari Kenia†-†Tanzania safari lodges†-†Safari reis†-†Safari Zuid-Afrika†-†Oeganda reizen

luipaard 

tomaatkikker 

Aangesloten bij: Jambo Safari Club is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds