Home AanbiedingenOns reisaanbod & MaatwerkBrochureContact & vacaturesPartnersReisvoorwaarden
  Home / Reisaanbod / Reis naar Namibië
zoek:
KeniaTanzaniaOegandaMozambiqueZuid-AfrikaNamibiŽBotswanaZambiaMauritiusSeychellenMadagaskarVluchtenVervoer ter plaatseGame drives & wildlifeLodges, tented camps & strandhotelsFotografie workshop Tanzania

Reis naar Namibië

U kan eenvoudig zelf een reis maken naar Namibië. Jambo Safari Club ontwikkelde verschillende self drive formules waarin u zelfstandig langs een uitgestippelde route naar de hoogtepunten van Namibië reist. We selecteerden voor u een Nissan X-Trail (2-WD) maar u kan ook kiezen voor een 4x4. De wegen zijn goed bereidbaar en bestaan vooral uit gravel, asfalt en zout.

Privé-safari
Tijdens de privé-safari reist u naar de hoogtepunten van Namibië. U doorkruist het landschap van woestijnen, beboste vlaktes, nationale parken, okerkleurige zandduinen en diamantmijnen. Het land heeft een rijke cultuur en diverse fauna en flora. U ziet er heel wat stammen en indrukwekkende dieren zoals olifanten, oryxen, springbokken, jakhalzen, zwarte neushoorns en struisvogels.

Andere hoogtepunten zijn onder andere:

  • Windhoek
  • Kalahari
  • Fish River Canyon
  • Sesriem Canyon
  • Swakopmund
  • Kaokaland
  • Etosha National Park


Bekijk onze aanbiedingen    Bekijk de brochure

U ziet deze hoogtepunten in een van de 7 privé-safari´s maar kan ook een reis op maat naar Namibië maken. Elke formule kunnen we bovendien aanpassen in luxe, route en tempo. U kan ook combinaties maken met andere bestemmingen of de reis verlengen en afsluiten met een strandvakantie.

Korting
Jambo Safari Club geeft korting voor kinderen, gezinnen en honeymooners maar heeft ook vaak aanbiedingen. U kan ze laten verwerken in een vrijblijvende offerte. We informeren u graag verder met een brochure. U kan voor uw reis naar Namibië ook een afspraak maken voor meer informatie en oriëntatie.

 

Kijk hier onder voor meer informatie over ons uitgebreide reisaanbod:
Reis Namibië†-†Accommodatie Zuid-Afrika†-†Exclusieve vakantie†-†Reis Zuid-Afrika†-†Reis naar Tanzania†-†Reisorganisatie Zuid-Afrika†-†Tanzania tour operator†-†Groepsreis Tanzania†-†Hotels Zambia†-†Reis Kenia

leeuwen 

lemur 

Aangesloten bij: Jambo Safari Club is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds