Home AanbiedingenOns reisaanbod & MaatwerkBrochureContact & vacaturesPartnersReisvoorwaarden
  Home / Reisaanbod / Hotel Seychellen
zoek:
KeniaTanzaniaOegandaMozambiqueZuid-AfrikaNamibiŽBotswanaZambiaMauritiusSeychellenMadagaskarVluchtenVervoer ter plaatseGame drives & wildlifeLodges, tented camps & strandhotelsFotografie workshop Tanzania

Hotel Seychellen

Een hotel op de Seychellen is geen resort. U vindt op deze archipel enkel rustige hotels met variatie van eenvoud tot luxe. Jambo Safari Club selecteerde hotels verspreid over heel de Seychellen volgens kwaliteitseisen.

Luxe verblijf
Op de Seychellen vindt u rust, verlaten stranden, warm zeewater, schildpadden en een rijke onderwaterwereld. De archipel is een must voor de onderwaterliefhebber en voor island hoppers. Jambo Safari Club biedt u de mogelijkheid om een 13-daagse privé-rondreis te maken over de archipel. Tijdens deze reis komt u langs de grote en kleine eilanden van het gebied:

  • tropische hoofdeilanden Mahé, Praslin of La Digue met tal van beschermde diersoorten
  • strandeilanden


Bekijk onze aanbiedingen    Bekijk de brochure

Deze reis kunnen we eenvoudig aanpassen op maat volgens uw wensen. Indien uw budget het toelaat, kan u zelfs kiezen voor een privé eiland. Maar de reis is ook goed te combineren met onze andere bestemmingen, denk aan Zuid-Afrika en Kenia. Of u kan kiezen voor een hotel op de Seychellen na een safari.

Maatwerk
Heeft u interesse in ons hotel aanbod op de Seychellen of wilt u meer weten over ons maatwerk? Contacteer ons of vraag vrijblijvend een offerte.

 

Kijk hier onder voor meer informatie over ons uitgebreide reisaanbod:
Hotels Madagaskar†-†Kenia strandvakantie†-†Reis Mozambique†-†Reis Zambia†-†Autovakantie Zuid-Afrika†-†Fly drive reizen†-†Reis naar Afrika†-†Reisbureau Afrika†-†Tanzania specialist†-†Fly drive Zuid-Afrika

leeuwen 

lemur 

Aangesloten bij: Jambo Safari Club is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds