Vlucht mogelijkheden naar Kenia - Kenia
 
Home CoronaAanbiedingenOns reisaanbod & MaatwerkBrochureContact & medewerkersVacaturesPartnersReisvoorwaarden
  Home / Kenia / Vlucht mogelijkheden naar Kenia
zoek:
Kenia14-daagse privé-safari Stijlvol op Safari & Strand15-daagse privé-safari Safari & Strand14-daagse Safari & Zanzibar17-daagse Uniek en Kleinschalig Kenia & Seychellen15-daagse Big 5 Special Kenia10-daagse Minisafari & Strand9-daagse privé-safari Avontuur in Kenia9-daagse safari Hoogtepunten Kenia9-daagse Fly In Masai Mara 12-daagse privé-safari Minisafari Masai Mara & Strand12-daagse privé-safari in stijl Kenia Onder Canvas14-daagse privé-safari Kenia Compleet14-daagse safari Familieavontuur Kenia & Strand10-daagse luxe fly in safari Jambo Exclusief Kenia10-daagse luxe fly in safari onder canvas Kenia in vogelvlucht9-daagse groepsreis adembenemend Kenia9-daagse groepsreis Safari & Strand---STRANDHOTELS MOMBASA---Reissuggesties & Maatwerk - uw eigen reis samenstellenLodges & tented campsKenia & Tanzania combinatiereizenTanzaniaOegandaRwanda MozambiqueBotswanaZuid-AfrikaNamibiëZambiaZimbabweMauritiusSeychellenMadagaskarVerrassende Combinatiereizen Golf & Safari Golf & StrandTreinreizenVluchtenVervoer ter plaatseGame drives & wildlifeLodges, tented camps & strandhotelsReisbrochure

Vlucht mogelijkheden naar Kenia

Vluchtduur directe KLM/Kenya Airways vlucht
Amsterdam-Nairobi ca. 8 uur.

Vluchtprijsindicatie KLM/Kenya Airways
Retour Amsterdam-Nairobi vanaf € 598,- pp.
Heen Amsterdam-Nairobi, terug Mombassa-Nairobi-Amsterdam vanaf € 625,- pp.
Retour Amsterdam-Nairobi-Mombassa vanaf € 720,- pp.
Bovenvermelde vanaf prijzen zijn  inclusief luchthavenbelastingen en toeslagen.

Wij vermelden onze prijzen exclusief de internationale vluchten. De reden hiervoor is dat de vluchtprijzen dagelijks kunnen wijzigen. Het maakt soms een groot verschil in prijs als u een dag eerder of later vertrekt, afhankelijk van het beschikbare aantal stoelen. Diverse luchtvaartmaatschappijen hanteren daarnaast een toeslag voor vluchten op vrijdag, zaterdag of zondag. Het is derhalve niet mogelijk om een vaste prijs te publiceren. Wij berekenen op het moment dat u een offerte/reis aanvraagt het voordeligst mogelijke vluchttarief. Indien het voordeliger wordt als u de reis met 1 of 2 dagen verplaatst, zullen wij u dat zeker melden. Indien gewenst kunt u ons bij de offerteaanvraag direct de officiële namen (zoals vermeld op uw paspoort) doorgeven, zodat wij de vlucht geheel vrijblijvend voor u in optie kunnen zetten. Hierdoor kunnen wij u de vluchtprijs garanderen; u heeft zekerheid dat de vluchtprijs niet duurder zal worden.

Wij kunnen vluchten voor u boeken bij alle luchtvaartmaatschappijen. Ervaring heeft geleerd dat directe vluchten niet altijd het voordeligst zijn, maar vaak wel het meeste waar voor uw geld bieden. Elke overstap, zeker binnen Europa, verhoogt het risico op het missen van de aansluitende vlucht. Bij mist, regen of sneeuw worden de Europese vluchten altijd als eerste geschrapt of vertraagd. De internationale vluchten blijven vaak wel zo goed als op tijd vliegen. Een overstap op Londen, Parijs of Frankfurt is bij slechts geringe vluchtverstoring op Schiphol al bijna een garantie op het missen van de aansluitende vlucht. Ook het risico op het kwijtraken of vertraagd aankomen van uw bagage wordt met een overstap aanzienlijk hoger. Daarnaast zijn de niet Europese luchtvaartmaatschappijen bij vertraging of verstoring op de vlucht (die niet van uit Europa vertrokken is) niet verplicht om zich aan de Europese regels ten aanzien van vluchtvertraging te houden. Dit houdt in dat u bij vluchtvertraging of verstoring geen aanspraak kan maken op de vergoedingen volgens de EU-verordening nr. 261/2004 t.a.v. instapweigering (overboeking), annulering en (langdurige) vertraging.

KLM en Kenya Airlines bieden als enige maatschappij rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam naar Nairobi. Dit is dan ook de reden dat onze reizen beschreven zijn met een vlucht van KLM. Zoals bovenvermeld heef deze rechtstreekse vlucht absoluut onze voorkeur. Wij kunnen echter elke gewenste luchtvaartmaatschappij en vluchtroute voor u boeken. Eventuele andere aankomsttijden dan de KLM vlucht zijn geen probleem. Wij bieden maatwerkreizen en kunnen het reisschema zo aan passen dat elke vlucht ingepast kan worden. Vanuit Brussel is er eventueel een rechtstreekse vlucht naar Nairobi met Brussels Airlines. Er zijn geen rechtstreeks vluchten van of naar Mombasa, deze hebben altijd een overstap in Nairobi.

Een vlucht met KLM heeft als bijkomend voordeel dat het vluchtentertainment systeem ook Nederlandstalige films en voor de Nederlander aansluitende muziek biedt. Vanzelfsprekend zijn alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes inbegrepen. KLM biedt de mogelijkheid om uw stoelnummers vooraf te reserveren en eventueel economy comfort class stoelen te boeken. Deze stoelen bevinden zich vooraan in de economy class en bieden meer beenruimte en kunnen verder naar achteren versteld worden. De kosten zijn gerelateerd aan het aantal vlieguren en zijn tevens afhankelijk van hoelang van te voren u de stoelen boekt. Hoe eerder u reserveert, hoe lager de prijs. De kosten liggen tussen € 90,- en € 160,- per enkele reis. Als u in het bezit bent van een Flying Blue Platinum kaart zijn er geen kosten verbonden aan het reserveren van deze stoelen. Bezitters van een Flying Blue Gold kaart krijgen 50% korting en de bezitters van een Flying Blue Silver kaart krijgen 25% korting.

Naast KLM maken wij regelmatig gebruik van alternatieve luchtvaarmaatschappijen, waaronder Kenya Airways, Air France met overstap in Parijs, British Airways met overstap in Londen, Emirates met overstap in Dubai, Brussels Airlines, Turkish Airlines met overstap in Istanbul en Swiss met overstap in Zurich.

 

 

 

 

Aangesloten bij: Jambo Safari Club is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds