Home AanbiedingenOns reisaanbod & MaatwerkBrochureContact & vacaturesPartnersReisvoorwaarden
  Home / Luxe & lodges / Lodge Zambia
zoek:
KeniaTanzaniaOegandaMozambiqueZuid-AfrikaNamibiŽBotswanaZambiaMauritiusSeychellenMadagaskarVluchtenVervoer ter plaatseGame drives & wildlifeLodges, tented camps & strandhotelsFotografie workshop Tanzania

Lodge Zambia

Met Jambo Safari Club slaapt u in een lodge in Zambia tijdens een wandel- of kanosafari, fly in of tijdens een maatreis. Als Afrika reisexpert hebben we een ruim aanbod aan reizen op maat. Zo kunt u uw reis aanpassen in route, luxe, invulling, tempo en leeftijd.

Malawi
Elke reis naar Zambia is eenvoudig te combineren met een bezoek aan Malawi. Dit 'warm hart van Afrika' heeft prachtige stranden en u kan er op boot- of wandelsafari.

De hoogtepunten van Zambia kan u zien tijdens een safari of rondreis. U logeert hierbij vaak in een lodge, met luxe op maat. De lodge is een ideale accommodatie voor de Zambia reiziger. Hij is gemaakt van natuurlijke materialen en past in zijn omgeving. Vaak liggen lodges in of aan de rand van de volgende wildparken:

  • South Luangwa
  • Kafue
  • Lower Zambezi


Bekijk onze aanbiedingen    Bekijk de brochure

De bediening en inrichting zijn kwalitatief hoogstaand en vaak is er elektriciteit. Op plaatsen waar dit niet kan, plaatste men zonnepanelen die 's nachts uit worden gezet om natuurgeluiden niet te verstoren. In sommige lodges geven lokale stammen 's avonds voorstellingen.

Brochure aanvragen
Vraag een brochure aan wanneer u meer wilt weten over onze Zambiaanse lodges. Contacteer ons vrijblijvend voor maatwerk of voorwaarden.

 

Meer informatie over onze luxe reizen en lodges:
Lodge Zuid-Afrika†-†Luxe rondreizen†-†Huwelijksreis Afrika†-†Luxe safari Tanzania†-†Huwelijksreis Kenia†-†Huwelijksreis Mauritius†-†Huwelijksreis Oeganda†-†Huwelijksreis Zanzibar†-†Lodge in Zambia†-†Lodge Serengeti

resto 

steigers

luxe kamer 

Aangesloten bij: Jambo Safari Club is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds