Lodges & tented camps - Kenia
 
Home AanbiedingenOns reisaanbod & MaatwerkBrochureContact & medewerkersVacaturesPartnersReisvoorwaarden
  Home / Kenia / Lodges & tented camps
zoek:
TanzaniaKenia14-daagse priv-safari Stijlvol op Safari & Strand15-daagse priv-safari Safari & Strand14-daagse Safari & Zanzibar17-daagse Uniek en Kleinschalig Kenia & Seychellen15-daagse Big 5 Special Kenia11-daagse Minisafari & Strand9-daagse priv-safari Avontuur in Kenia9-daagse safari Hoogtepunten Kenia9-daagse Fly In Masai Mara 12-daagse priv-safari Minisafari Masai Mara & Strand12-daagse priv-safari in stijl Kenia Onder Canvas15-daagse priv-safari Kenia Compleet14-daagse safari Familieavontuur Kenia & Strand10-daagse luxe fly in safari Jambo Exclusief Kenia10-daagse luxe fly in safari onder canvas Kenia in vogelvlucht9-daagse groepsreis adembenemend Kenia9-daagse groepsreis Safari & Strand---STRANDHOTELS MOMBASA---Reissuggesties & Maatwerk - uw eigen reis samenstellenLodges & tented campsNairobiTsavo EastTsavo WestAmboseliLake Nakuru/ElementaitaMasai MaraLake NaivashaSweetwatersShabaSamburuKenia & Tanzania combinatiereizenOegandaRwanda BotswanaZuid-AfrikaNamibieZambiaZimbabweMozambiqueSeychellenMauritiusMadagaskarVerrassende Combinatiereizen Golf & Safari Golf & StrandTreinreizenVluchtenVervoer ter plaatseGame drives & wildlifeLodges, tented camps & strandhotelsReisbrochureDuurzaam toerisme

Lodges & tented camps


Hier beschrijven wij een kleine selectie van de hotels, lodges en tented camps die wij gebruiken tijdens onze rondreizen in Kenia. 

Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van de door ons aangeboden accommodaties. De kwaliteit van onze accommodaties in Kenia ligt daardoor tenminste op een 3-sterrenniveau. De best mogelijke opties classificeren wij als 5*deluxe, waarbij wij rekening houden met verschillende factoren. Dit kan bijvoorbeeld een lodge zijn zonder zwembad, maar wel met een adembenemend uitzicht, een zeer speciale ligging en een meer dan uitstekende service!

Alle accommodaties staan per park/plaats gerangschikt. Klik op de naam van het gewenste park in de linker kolom voor een selectie van de lodges & tented camps. Wenst u een specifieke accommodatie die niet vermeld staat? Laat het ons weten, in overleg kunnen wij ook deze inplannen in uw reis!

De lodges & tented camps zijn per gebied gerangschikt op prijs, beginnende met de voordeligste mogelijkheid. Graag delen wij onze persoonlijke bevindingen met u en adviseren u graag bij uw keuze.
 
 
 
  
 
 
Een tented camp in Afrika is eigenlijk een luxe hotelkamer met een tentdoek eroverheen. Geenszins te vergelijken met primitief kamperen. Iedere luxe tent heeft een badkamer met douche en toilet, een comfortabel bed en een sfeervolle inrichting!
 
 
Aangesloten bij: Jambo Safari Club is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds