Home AanbiedingenOns reisaanbod & MaatwerkBrochureContact & vacaturesPartnersReisvoorwaarden
  Home / Safari / Tanzania wildlife safari
zoek:
KeniaTanzaniaOegandaMozambiqueZuid-AfrikaNamibiŽBotswanaZambiaMauritiusSeychellenMadagaskarVluchtenVervoer ter plaatseGame drives & wildlifeLodges, tented camps & strandhotelsFotografie workshop Tanzania

Tanzania wildlife safari

Jambo Safari Club ontwierp tal van reizen naar Tanzania met een wildlife safari. U reist op maat en volgens budget langs de hoogtepunten van het Oost-Afrikaanse land in een reis op maat, volgens wensen en budget.

Serengeti
Een Tanzaniaanse wildlife safari biedt u de Big Five, de Kilimanjaro en een prachtige natuur. Het land is heel divers en kent een uitgebreide wildlife. We ontwikkelden voor Tanzania verschillende formules om het wildlife te bekijken tijdens een safari. Deze zijn gekoppeld in een rondreis aan andere nationale hoogtepunten maar kunnen ook als excursie worden gekoppeld aan een hotelverblijf.

We bieden voor de Tanzania wildlife safari volgende formules aan:

  • fly in
  • privé-safari
  • luxe privé-safari
  • privé-bergbeklimming
  • groepsreis
  • maatreis
  • hotelarrangement


Bekijk de brochure    Bekijk onze aanbiedingen

Elke reis kan u aanpassen volgens gewenste luxe, route en gewenst tempo. Enkel de groepsreis heeft een vaststaand schema. De standaardformules zijn enkel een indicatie. U kan eenvoudig zelf bepalen hoe u wil reizen en waarnaartoe. Onze brochure kan niet alle mogelijkheden omvatten, aarzel dus niet voor verder contact.

Mail
Bent u geïnteresseerd in ons aanbod voor uw Tanzania wildlife safari en wilt u meer weten over de inhoud of prijzen? Mail ons en wij sturen u een brochure, vrijblijvende prijsofferte of andere informatie.

 

Bekijk onderstaande links voor meer informatie over onze Safarireizen en -locaties:
Kruger Park Zuid-Afrika†-†Safari Kenia Tanzania†-†Tanzania safari tours†-†Safari Serengeti†-†Self drive safari†-†Oeganda reizen†-†Privé safari Zambia†-†Safari Tanzania Kenia†-†Selfdrive Zuid-Afrika†-†Zambia wildlife

luipaard 

tomaatkikker 

Aangesloten bij: Jambo Safari Club is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds