Home AanbiedingenOns reisaanbod & MaatwerkBrochureContact & vacaturesPartnersReisvoorwaarden
  Home / Safari / Privé safari Kenia Tanzania
zoek:
KeniaTanzaniaOegandaMozambiqueZuid-AfrikaNamibiŽBotswanaZambiaMauritiusSeychellenMadagaskarVluchtenVervoer ter plaatseGame drives & wildlifeLodges, tented camps & strandhotelsFotografie workshop Tanzania

Privé safari Kenia Tanzania

Jambo Safari Club ontwierp een privé-safari langs de hoogtepunten van Kenia en Tanzania. We maken eenvoudig aanpassingen in luxe, invulling en route. Zo kan u combinaties maken met onze andere bestemmingen, verlengen met een strandvakantie of de reis aanvullen met één van de talloze optionele excursies.

Maatwerk
We maakten een formule die de privé-safari in Kenia en Tanzania combineert met andere hoogtepunten van beide landen. In onze 15-daagse privé-safari Avontuurlijk Kenia en Tanzania reist u met eigen gids en chauffeur naar:

  • Samburu
  • Mount Kenya
  • Nakuru
  • Masai Mara
  • Lake Victoria
  • Serengeti
  • Ngorongoro


Bekijk de brochure    Bekijk onze aanbiedingen

Tijdens de privé-safari krijgt u een mooi beeld van het wildlife en de natuur in Kenia en Tanzania. U ziet ongetwijfeld de Big Five en andere diersoorten.

Deze standaard route vullen we vaak aan met een verblijf in een strandhotel in Zuid-Mombasa. Hier zijn tal van rustige en mooie stranden met veel watersport- en excursiemogelijkheden.

We selecteerden ook andere variaties en aanvullingen. Zo kan u de aparte formules voor de vakantie in Kenia en Tanzania combineren of een reis volledig op maat laten samenstellen.

Brochure
Wilt u meer weten? Wij informeren u graag verder over onze mogelijkheden voor uw privé-safari door Kenia en Tanzania. We hebben regelmatig aanbiedingen en geven korting aan en pasgehuwden. Voor meer informatie verwijzen we naar onze brochure, we stellen ook graag vrijblijvend een offerte op.

 

Bekijk onderstaande links voor meer informatie over onze Safarireizen en -locaties:
Privé safari Zambia†-†Safari Tanzania Kenia†-†Tanzania wildlife safari's†-†Zambia wildlife†-†Kruger Park Zuid-Afrika†-†Safari Kenia Tanzania†-†Tanzania safari tours†-†Safari Serengeti†-†Self drive safari†-†Panorama route Zuid-Afrika

luipaard 

tomaatkikker 

Aangesloten bij: Jambo Safari Club is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds