Home AanbiedingenOns reisaanbod & MaatwerkBrochureContact & vacaturesPartnersReisvoorwaarden
  Home / Reisaanbod / Kenia Tanzania reizen
zoek:
KeniaTanzaniaOegandaMozambiqueZuid-AfrikaNamibiŽBotswanaZambiaMauritiusSeychellenMadagaskarVluchtenVervoer ter plaatseGame drives & wildlifeLodges, tented camps & strandhotelsFotografie workshop Tanzania

Kenia Tanzania reizen

Jambo Safari Club biedt tal van Kenia en Tanzania reizen aan. Denk hierbij aan een een privé-safari of hotelarrangement of geniet van ons ruim aanbod aan excursies, rondreizen en hotelarrangementen die u naar believen met elkaar kan combineren.

Privé-safari
Tijdens onze privé-safari kan u comfortabel reizen door Kenia en Tanzania. U bezoekt de highlights van beide landen in een kwaliteitswagen met eigen Engelssprekend chauffeur-gids. Reis langs:

  • Tsavo National Park
  • Lake Naivasha
  • Rift Valley
  • Amboseli National Park
  • Hell's Gate National Park
  • Kilimanjaro
  • Mount Kenya
  • Sweetwaters Chimpanzee Sanctuary


Bekijk onze aanbiedingen    Bekijk de brochure

U kan ook kiezen voor een hotelarrangement of strandvakantie dat naar wens te combineren is met excursies zoals een safari. Bepaal zelf de gewenste mate van luxe en reis op eigen tempo. U kan uw rondreis ook verlengen met een verblijf in een strandhotel.

We hebben voor Kenia en Tanzania ook reizen in groep. Deze kan u desgewenst combineren. De groepen bestaan uit een internationaal gezelschap van minimum 2 en maximaal 7 personen.

Brochure
Wilt u meer weten over onze formules voor Kenia en Tanzania? Vraag een brochure aan voor meer informatie over onze reizen of neem contact met ons op. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen.

 

Kijk hier onder voor meer informatie over ons uitgebreide reisaanbod:
Reis Afrika†-†Reis naar Namibië†-†Reis Zanzibar†-†Exclusieve vakantie†-†Reis Zuid-Afrika†-†Reis naar Kenia†-†Reisbureau Zuid-Afrika†-†Tanzania tour operator†-†Groepsreis Tanzania†-†Hotels Seychellen

leeuwen 

lemur 

Aangesloten bij: Jambo Safari Club is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds