Home AanbiedingenOns reisaanbod & MaatwerkBrochureContact & vacaturesPartnersReisvoorwaarden
  Home / Reisaanbod / Hotels Zanzibar
zoek:
KeniaTanzaniaOegandaMozambiqueZuid-AfrikaNamibiŽBotswanaZambiaMauritiusSeychellenMadagaskarVluchtenVervoer ter plaatseGame drives & wildlifeLodges, tented camps & strandhotelsFotografie workshop Tanzania

Hotels Zanzibar

Jambo Safari Club selecteerde een aantal uitstekende hotels in Zanzibar. Hier kunt u genieten van een ontspannen strandvakantie. U kunt er ook voor kiezen om na bijvoorbeeld een safari in Tanzania een strandvakantie te boeken naar Zanzibar.

Safari
Na een safari is het heerlijk om te genieten van een strandvakantie in Zanzibar. De hotels in Zanzibar zijn heel verschillende en varieren van eenvoudig tot zeer luxueus.

Eén van de meeste luxueuze hotels aan de oostkust van Zanzibar is Zamani Kempinski.
Hier logeert u in stijl. Het hotel is mooi en biedt een goede service. U vindt er ook een grote exotische tuin met Arabische patio en elke kamer heeft een binnentuin met buitendouche. In het hotel vindt u verschillende bars, een bibliotheek, een fitnesscentrum, twee winkels, twee zwembaden en een spa. Vanaf een steiger kan u rechtstreeks in zee en er zijn twee wandelpaden langs de kliffen. Het is een van de meest geliefde hotels in Zanzibar.

Bekijk onze aanbiedingen    Bekijk de brochure

We hebben natuurlijk nog vele andere mogelijkheden op het gebied van hotels in Zanzibar. Bovendien bieden we tal van combinaties aan met excursies en ontspanning.

Brochure
We informeren u graag verder over onze mogelijkheden voor uw strandvakantie. U kan onze brochure eenvoudig aanvragen. Hierin namen we niet alle hotels in Zanzibar op, u kan ons contacteren voor het hele aanbod. We informeren u ook graag verder over de rondreizen in Zanzibar en Tanzania, mail ons hiervoor.

 

Kijk hier onder voor meer informatie over ons uitgebreide reisaanbod:
Kenia strandvakantie†-†Reis Mauritius†-†Reis Seychellen†-†Autovakantie Zuid-Afrika†-†Fly drive reizen†-†Reis Madagaskar†-†Reis Zuid Tanzania†-†Tanzania specialist†-†Fly drive Zuid-Afrika†-†Hotel Seychellen

leeuwen 

lemur 

Aangesloten bij: Jambo Safari Club is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds