Home AanbiedingenOns reisaanbod & MaatwerkBrochureContact & vacaturesPartnersReisvoorwaarden
  Home / Luxe & lodges / Lodge Botswana
zoek:
KeniaTanzaniaOegandaMozambiqueZuid-AfrikaNamibiŽBotswanaZambiaMauritiusSeychellenMadagaskarVluchtenVervoer ter plaatseGame drives & wildlifeLodges, tented camps & strandhotelsFotografie workshop Tanzania

Lodge Botswana

Een lodge is ideaal om te overnachten tijdens uw reis in Botswana. De natuur van het land heeft u heel wat te bieden en een lodge bevindt zich meestal in die natuur. Jambo Safari Club is Afrika reisexpert en maakte een strenge selectie aan lodges in ´Africa´s shining light´.

Tented camp
Lodges en tented camps zijn accommodaties die in de omgeving passen. Ze zijn veelal gemaakt uit natuurlijke materialen en storen de natuur niet of nauwelijks. De lodge en het tented camp in Botswana zijn veelal kleinschalig omdat het toerisme er een laag volume heeft. U logeert dus comfortabel in een rustige omgeving.

We bieden verschillende rondreizen aan door Botswana die u kan aanpassen in luxe, route en tempo. Een ervaren gids-chauffeur rijdt u rond en ter plekke maakt u in kleine groepen excursies. Uw reis gaat per auto, open 4x4 of vliegtuig. U reist langs hoogtepunten zoals:

  • Central Kalahari Game Reserve
  • Deception Valley
  • De Makgadikgadi Pans
  • Nxai Pan National Park
  • Boteti River


Bekijk onze aanbiedingen    Bekijk de brochure

U kan deze excursies combineren met tal van bijkomende excursies en activiteiten. Het volledige programma vindt u op deze website.

Bent u geïnteresseerd in onze reizen en wilt u meer weten over de lodge, routes of mogelijkheden voor Botswana? U kan vrijblijvend contact met ons openemen. Wij sturen u ook graag een brochure op.

 

Meer informatie over onze luxe reizen en lodges:
Lodge Zambia†-†Luxe rondreis Zuid-Afrika†-†Luxe safari vakantie†-†Huwelijksreis Seychellen†-†Huwelijksreis Botswana†-†Huwelijksreis Malawi†-†Huwelijksreis Namibië†-†Huwelijksreis Zambia†-†Huwelijksreis zuidelijk Afrika†-†Lodge Mozambique

resto 

steigers

luxe kamer 

Aangesloten bij: Jambo Safari Club is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds