Home AanbiedingenOns reisaanbod & MaatwerkBrochureContact & vacaturesPartnersReisvoorwaarden
  Home / Luxe & lodges / Huwelijksreis Zuid-Afrika
zoek:
KeniaTanzaniaOegandaMozambiqueZuid-AfrikaNamibiŽBotswanaZambiaMauritiusSeychellenMadagaskarVluchtenVervoer ter plaatseGame drives & wildlifeLodges, tented camps & strandhotelsFotografie workshop Tanzania

Huwelijksreis Zuid-Afrika

Een huwelijksreis naar Zuid-Afrika is erg speciaal omdat het geen traditionele bestemming is. Jambo Safari Club is Afrika expert en stelt reizen op maat samen. Voor Zuid-Afrika bieden we tal van self drive reizen, een avontuurlijke formule waarbij u een door ons uitgestippelde route volgt langs de hoogtepunten van de Regenboognatie.

Romantiek
Zuid-Afrika heeft veel in petto voor huwelijksreizen. Er zijn tal van trekpleisters die het bezoeken waard zijn:

  • Kruger National Park
  • Pilanesberg National Park
  • Drakensbergen
  • Karoo
  • de Panoramaroute
  • de Tuinroute
  • Stellenbosch
  • Kaapstad


Bekijk onze aanbiedingen    Bekijk de brochure

Wanneer u kiest voor de self drive formule, kunnen we de reis eenvoudig aanpassen qua invulling, vertrekdatum en tempo. Zo kan u ook combinaties maken met andere bestemmingen of uw reis verlengen met een strandvakantie. U kan uw huwelijksreis in Zuid-Afrika ook doorbrengen in één of meer van de door ons geselecteerde hotels en guesthouses. Ook de driedaagse treinreis op de 'most luxurious train in the world' is een interessant ingrediënt voor een geslaagde huwelijksreis.

Meer weten
Kiest u voor een huwelijksreis naar Zuid-Afrika en wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Contacteer ons of vraag een brochure. Wij stellen ook graag vrijblijvend een offerte op.

 

Meer informatie over onze luxe reizen en lodges:
Huwelijksreis zuidelijk Afrika†-†Lodge Mozambique†-†Lodge Zambia†-†Luxe rondreis Zuid-Afrika†-†Luxe safari vakantie†-†Huwelijksreis Seychellen†-†Huwelijksreis Botswana†-†Huwelijksreis Malawi†-†Huwelijksreis Namibië†-†Huwelijksreis Zambia

resto 

steigers

luxe kamer 

Aangesloten bij: Jambo Safari Club is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds