Contact & medewerkers - Welkom bij Jambo Safari Club
 
Home CoronaAanbiedingenOns reisaanbod & MaatwerkBrochureContact & medewerkersVacaturesPartnersReisvoorwaarden
  Home / Contact & medewerkers
zoek:
KeniaKenia & Tanzania combinatiereizenTanzaniaOegandaRwanda MozambiqueBotswanaZuid-AfrikaNamibiŽZambiaZimbabweMauritiusSeychellenMadagaskarVerrassende Combinatiereizen Golf & Safari Golf & StrandTreinreizenVluchtenVervoer ter plaatseGame drives & wildlifeLodges, tented camps & strandhotelsReisbrochureDuurzaam toerisme

Contact & medewerkers


Jambo Safari Club
Wisselwerking 50 - 56 (4e etage)
1112 XR Diemen

e-mail: info@jambo.nl
Telefoon: 020-2012740

Noodnummer: +31 (0)20-20.12.749

Openingstijden:
09:00 - 17:30 maandag
09:00 - 17:30 dinsdag
09:00 - 17:30 woensdag
09:00 - 17:30 donderdag
09:00 - 17:30 vrijdag
10:00 - 16:00 zaterdag 
gesloten zondag

ANVR lidmaatschapsnummer: 3203
SGR lidmaatschapsnummer: 3260

BTW nr: NL 00.49.54.701.B.01
K.v.K. Gardenia BV: 33158089
Bank nr: NL04 INGB 0669 6085 05
BIC  : INGBNL2A

Ons team
Wij, de mensen van Jambo Safari Club, zijn helemaal 'wild' van Afrika. We zijn zo gelukkig dat wij van onze passie ons beroep hebben kunnen maken: wij organiseren reizen naar Afrika. Wij hopen dat wij ons enthousiasme voor Afrika met u mogen delen en wij geven u graag een deskundig advies. Dit advies baseren wij zoveel mogelijk op onze eigen ervaringen. Ons beleid is daarom dat iedereen zoveel mogelijk van onze bestemmingen gezien moet hebben, zodat wij u vanuit eigen ervaring kunnen helpen bij de keuze van een bestemming of een bepaalde accommodatie! Graag stellen wij ons aan u voor:
 
Marloes Commandeur
Marloes is sinds 2005 lid van het Jambo team en heeft in de loop der jaren een zeer uitgebreide kennis van Afrika opgebouwd. Zij is werkzaam als senior product- & operations manager en houdt zich daarbij voornamelijk bezig met de aansturing van het team, ontwikkeling en inkoop van onze reizen, de brochureproductie, onze website en alle zaken aangaande vluchten. Zij stuurt ook onze verkoopafdeling aan en springt daar tevens bij, waar zij zich dan bezig houdt met het samenstellen van maatwerksafari’s. Uiteraard is Marloes zeer vertrouwd met alle bestemmingen, maar Kenia, Tanzania, Botswana, Zambia, Madagaskar en Seychellen hebben haar hart gestolen. Ook aan haar bezoek aan het ongerepte zuid-Tanzania heeft zij bijzondere herinneringen. In februari 2011 heeft zij onder meer alle camps in het Ndutu gebied bezocht en trof daar en om en nabij de Moru kopjes in de zuidpunt van de Serengeti gigantische hoeveelheden gnoes, zebra's en roofwild aan; één van de hoogtepunten van al haar reizen! In februari dit jaar besloot zij dan ook nog eens naar Ndutu af te reizen. In juni 2012 heeft Marloes een intensief bezoek aan de Masai Mara in Kenia gebracht en bijzondere locaties geselecteerd. In mei 2013 hebben wij ons productaanbod verder uitgebreid in Zimbabwe en Zambia, waar Marloes diverse parken en accommodaties heeft geinspecteerd; een zeer diverse bestemming! In februari 2014 heeft zij wederom een inspirerende reis naar Tanzania gemaakt. Aansluitend in mei een intensieve inspectiereis in Botswana samen met haar collega Katja de Snoo. In 2015 heeft Marloes noord-en het unieke zuiden van Tanzania bezocht; een wereld van verschil! U vindt bij Jambo dan ook veel reizen en locaties voor deze fascinerende bestemming! In mei en november 2016 reisde Marloes opnieuw af naar Botswana en nam een kijkje bij onder meer onze exclusief accommodaties; een bijzondere ervaring! De afgelopen jaren reisde zij veelvuldig af naar het noorden én zuiden van Tanzania, evenals Zanzibar en kent met recht iedere hoek en steen in dit prachtige safariland. Zeker in de huidige periode waarin het essentieel is om de bestemmingen zelf te bezoeken zijn we op pad; in september jl. heeft Marloes Kenia bezocht en in november 2021 is er een intensief bezoek gebracht aan Tanzania; zij kan u uit eerste hand informeren over het reizen anno nu!


Berry Fuselier
Berry heeft zeer intensief kennis gemaakt met Tanzania en Kenia en in 2008 heeft hij het imposante Namibië bezocht. Het prachtige woestijnlandschap heeft een blijvende indruk achtergelaten en staat met stip bovenaan zijn lijstje met favoriete landen! Berry heeft een schat aan ervaring, want hij werkt al ruim twintig jaar in de toeristische branche. Zijn studiereis naar Zuid-Afrika heeft hem een schat aan kennis en reiservaring opgeleverd. In het voorjaar van 2010 heeft hij onze meest verkochte strandhotels in Mombasa & Zanzibar bezocht, dus vraag hem gerust om een uitgebreid advies! In het voorjaar van 2011 heeft hij opnieuw kennis gemaakt met de bijzondere parken en vele nieuwe tented camps in noord-Tanzania. Het verblijf in Ndutu tijdens de migratieperiode heeft hij als heel bijzonder ervaren! In mei 2012 heeft Berry een bezoek gebracht aan Botswana en heeft daar onder meer de Okavango delta, Linyanti area en de watervallen bezocht; graag stelt hij een passende fly in safari voor u samen! Zijn meest recente reis door Kenia in juni 2014 bracht hem ondere andere naar Samburu, Nakuru, Naivasha en de Masai Mara, waar hij veel van onze accommodaties persoonlijk heeft bezocht. In juni dit jaar bezocht hij Zuid-Tanzania, het landschappelijk inspirerende Ruaha staat met stip bovenaan zijn favoriete bestemmingen; een exclusief safarigebied! In november 2017 heeft Berry samen met collega Femke een bezoek gebracht aan de Kaap. Vanuit Kaapstad bezochten zij per huurauto Stellenbosch, Hermanus, Swellendam, Oudtshoorn, Knysna en maakten zij prachtige safari's in bijzondere privéwildparken in de Oostkaap. Daarnaast reist Berry in zijn vakanties veel met vrouw en kinderen naar verre landen en adviseert u graag de reis die bij u past! 


Katja de Snoo

Katja is in 2010 toegetreden tot het Jambo team. Afrika is ook haar in het bloed gekropen en onder andere Oeganda heeft haar hart gestolen. Oog in oog staan met de bedreigde berggorilla was een lang gekoesterde wens en bleek een onbeschrijfelijke ervaring. Meermalen heeft zij dit vriendelijke, groene land bezocht en deze 'gentle giants' in hun natuurlijke habitat in zowel Oeganda als Rwanda mogen aanschouwen. Haar passie voor primaten uitte zich ook in een gesponsorde hardloopwedstrijd, waarbij zij veel geld bij elkaar liep, dat zij persoonlijk heeft overhandigd aan Ngamba Island, het chimpansee-opvangeiland in Oeganda. Ook Kenia en Tanzania heeft zij meerdere keren bezocht, waarbij de nachtelijke ontmoeting met een olifant in het Samburu NP een blijvende indruk heeft achter gelaten. In mei 2013 bracht Katja een intensief bezoek aan Hwange en Mana Pools in Zimbabwe en Lower Zambezi, Kafue en South Luangwa in het bijzondere Zambia. Deze reis had zo'n indruk op haar gemaakt dat zij hetzelfde jaar wederom haar koffers pakte voor een vakantie in South Luangwa. Zij kan u uit eerste hand vertellen over de beste reisinvullingen! Tijdens haar reis in mei/juni 2014 heeft Katja ruim drie weken doorgebracht in Botswana en hier uitgebreid onderzoek gedaan in onder andere de Okavango Delta, Chobe, Linyanti, Savuti en Selinda. Ook haar reizen naar Zimbabwe, Oeganda en Rwanda hebben bijgedragen aan nieuwe reisinvullingen. In juli 2016 reisde zij voor intensief onderzoek naar Kafue NP in Zambia en zij kan u dan ook alle details vertellen. In december 2016 én het voorjaar van 2017 en najaar 2019 reisde zij opnieuw af naar Kenia en Botswana waar naast Amboseli, Samburu, Linyanti en de Okavango Delta de unieke ontmoetingen met giraffen in Giraffe Manor en stokstaartjes in Makgadikgadi indruk achterlieten! Voor alle nieuwe productontwikkelingen bent u bij Katja aan het juiste adres! Katja is sinds mei 2013 ook werkzaam als product manager en zij houdt zich daarbij bezig met de ontwikkeling en inkoop van onze reizen naar Oeganda, Rwanda, Botswana, Zambia en Zimbabwe. Katja werkt al ruim dertig jaar in de reisbranche en reist in haar vrije tijd graag naar Afrika en Fins Lapland. Zij hoopt haar passie voor Afrika met u te mogen delen en helpt u graag met het samenstellen van úw perfecte reis!


Melanie Modder
Melanie is al ruim 15 jaar werkzaam in het toerisme. Zij heeft daarbij ervaring opgedaan als verkoopmedewerkster en productmanager bij bestemmingsspecialisten. In de loop der jaren heeft zij al verschillende continenten bezocht. De liefde voor Afrika begon met een vakantie in 2017 waarbij zij voor het eerst Zuid-Afrika bezocht en kennismaakte met het begrip 'safari'. Een hele dag rijden door bijvoorbeeld het Kruger National Park gaat haar zeker niet vervelen. Sterker nog het liefst neemt zij zo min mogelijk pauze om zo niets te missen van het te spotten wild. Maar een verblijf in een van de vele privéwildreservaten daar wordt zij ook heel blij van. Samen met de gids op zoek gaan naar de laatste verse sporen en het wildlife is een onvergetelijke ervaring. De dag afsluiten met een 'Sundowner Safari' en een gin & tonic midden in de bush maakt de safari dag compleet. De vriendelijke bevolking, de prachtige verscheidenheid aan landschappen en het overheerlijke eten hebben er voor gezorgd Zuid-Afrika voor altijd in haar hart gesloten is. In 2019 bezocht zij Namibië en Botswana. Het indrukwekkende landschap van Namibië met de rode zandduinen in Sossusvlei, de eindeloze zoutpan van Etosha met de enorme verscheidenheid aan wild tot de Caprivistrook heeft een diepe indruk achtergelaten. Melanie was tijdens één van de droogste periodes sinds jaren in Botswana maar de indrukwekkende Okavanga Delta, de zoutvlakte bij Nata, het Moremi Game Reserve en het prachtige Chobe National Park met de honderden olifanten hebben voor een onvergetelijke ervaring gezorgd. Melanie is verantwoordelijk voor de productontwikkeling naar Zuid-Afrika, Namibië, Mozambique, Seychellen en Mauritius. Met veel enthousiasme reist zij af naar de verschillende bestemmingen op zoek naar leuke, nieuwe adresjes, mooie locaties en nieuwe routes waarmee zij de Jambo klanten kan verrassen. Melanie deelt graag haar ervaringen met u!

Joyce van der Knaap
Al sinds haar studie Tour Manager aan de NHTV in Breda is Joyce werkzaam in de reiswereld. Na eerst een aantal jaar als reisleider in Amerika te hebben gewerkt, is zij aan de slag gegaan als reisadviseur en office manager bij een grote reisbureau keten. In 2011 heeft zij de overstap naar Jambo Safari Club gemaakt. In de jaren dat ze bij ons werkzaam is, heeft ze inmiddels verschillende delen van het continent bezocht. Zo was het spotten van een luipaard kill op de vlaktes van het Ndutu gebied een onvergetelijke ervaring. Ook een ballonvlucht boven de Masai Mara was adembenemend. De stilte, het prachtige licht bij de zonsopgang én het gevoel helemaal ‘los’ te zijn van de aarde zijn onvergetelijk. De afsluiting met een champagneontbijt op de vlaktes  van de Masai Mara maakten de ervaring helemaal compleet. Om haar familie kennis te laten maken van al het moois dat de Afrikaanse bush te bieden heeft, zijn zij in 2017 met z’n allen op safari in Kenia geweest. Neefjes en nichtje stonden oog in oog in giraffen en olifanten. Tijdens een reis door Oeganda in 2016 stond Joyce zelf oog in oog met zowel chimpansees als gorilla’s. De intensieve trekking om de gorilla’s in de dichte bossen van Bwindi te vinden was meteen vergeten! Een reis naar Madagaskar liet Joyce kennismaken met een heel ander deel van het continent: de lemuren, de kameleons, de verrassende landschappen en niet te vergeten de vriendelijke bevolking gaven haar een heel nieuwe kijk op de grote afwisseling die Afrika te bieden heeft. Ook in Namibië trof Joyce volop afwisseling in landschappen. Bij twee reizen in 2016 en 2019 trok ze door het land dat zo bekend staat om z’n prachtige landschappen en eindeloze vergezichten.  Het samenstellen van reizen op maat is voor haar het leukste onderdeel van het werk en zij deelt dan ook graag haar ervaringen met u!


Linda Bartels
Al vanaf 1989 is Linda werkzaam in het toerisme. Omdat reizen één van haar grootste hobby’s is, is er volgens haar geen leukere branche om werkzaam in te zijn dan de reisbranche! In 2015 maakte zij met haar familie een prachtige reis naar Tanzania en trof daar in de Serengeti de migratie aan. Deze reis heeft een grote indruk op haar gemaakt. Het overnachten in tented camps met de geluiden van de dieren op de achtergrond heeft zij ervaren als een echt avontuur. Ook Zanzibar met zijn witte stranden beviel erg goed om lekker bij te komen na een intensief safari avontuur. Nadat zij enkele jaren buiten de reisbranche gewerkt heeft, is Linda in 2017 teruggekeerd in het toerisme bij Jambo Safari Club. In 2019 heeft zij met een aantal collega’s een mooie reis naar Kenia gemaakt, waar zij weer het geluk had de migratie te treffen. Op deze reis heeft zij onder andere Lake Nakuru, Lake Naivasha, de Masai Mara en Amboseli bezocht. Doordat het regenseizoen net pas achter de rug was en de wegen hier en daar erg modderig, heeft zij erg genoten van de gamedrives in de Masai Mara waarbij de chauffeur zijn stuurkunsten goed kon laten zien! De enorme kuddes olifanten in Amboseli vond zij geweldig om te zien. Bij Jambo is Linda op allerlei fronten inzetbaar, van verkoopondersteuning, administratie en automatisering tot aan personal assistant.

Christine van de Groep
Christine is al ruim 30 jaar werkzaam in de reiswereld en heeft zich in de loop der jaren als luchtvaartspecialist ontwikkeld, bij grotere en kleine reisorganisaties. Door haar jarenlange ervaring kent de luchtvaart geen geheimen meer voor haar. Ingewikkelde routes, creatieve tariefconstructies, Christine gaat graag de uitdaging aan om de beste route tegen de meest gunstige prijs en voorwaarden te vinden! Tijdens calamiteiten en zeker ook recentelijk de situatie rondom COVID-19 bleek eens te meer hoe waardevol het is om deze kennis ‘in-house’ te hebben. Zo kunnen wij u 24/7 terzijde staan en oplossingen vinden voor repatriatie, hulp bij vertraging en geannuleerde vluchten. Met slechts één telefoontje – zonder wachttijden – kunnen wij u adequaat van dienst zijn. Hoe waardevol is dat? Geen ellenlange wachttijden om uiteindelijk iemand te spreken die niet de autoriteit of kennis heeft om u te helpen. Christine heeft uiteraard – net als haar andere collega’s – een passie voor reizen en heeft hierbij uiteenlopende continenten bezocht. Favoriete bestemmingen zijn Peru, India, Israël en haar reis door Zuid-Afrika heeft een onuitwisbare indruk achtergelaten!

Nathalie Beersma
Nathalie is sinds het afronden van haar studie Manager Travel Trade aan de NHTV in Breda in 2015 werkzaam in de reiswereld. In de jaren als medewerker touroperating voor luxe reizen specialisten heeft ze ervaring opgedaan met het gehele proces van de inkoop van reizen tot en met de aftersalesgesprekken met klanten. Eind 2021 trad Nathalie toe tot het team van Jambo Safari Club. Ze ondersteunt de verkoopafdeling met het uitwerken van maatwerkoffertes, het verwerken van boekingen en het versturen van bevestigingen. Daarnaast laat zij haar creativiteit los op teksten voor onder meer de accommodaties, reisbescheiden en website. Nathalie is van mening dat het spotten van de Big Five in bijvoorbeeld het Kruger Park in Zuid-Afrika of de Ngorongoro krater in Tanzania op ieders bucketlist zou moeten staan. Met daaronder uiteraard de vele andere wonderen van dat prachtige safaricontinent, zoals de intens rode Sossusvlei in Namibië, waar de zon zorgt voor een fraai schouwspel van unieke kleur- en lichtschakeringen,  of het overweldigende spektakel van de Victoria watervallen… Haar grote passie is het opzoeken van de mooiste bekende en onbekende plekken op de wereld om haar enthousiasme voor en kennis van deze bestemmingen vervolgens met u te mogen delen door middel van het samenstellen van een persoonlijke, unieke en perfect passende droomreis van de hoogste kwaliteit, waar u uw leven lang met veel plezier op terugkijkt.

Bereikbaarheid

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. 

 
Uw reisplannen persoonlijk bespreken?
U bent ook welkom op ons kantoor. Tijdelijk kunnen wij in verband met de richtlijnen van de overheid maximaal 2 personen (uitsluitend op afspraak) ontvangen. Daarnaast bestaat uiteraard ook de mogelijkheid om op een tijdstip dat het u schikt een telefonische afspraak te maken.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 Marloes Commandeur

 

 

 

 

 
Berry Fuselier
 

 

 

 


Katja de Snoo
Melanie Modder
 


 

 

 

 

 

 

 

 
Joyce van der Knaap

 

 

 

 

Linda Bartels 
Christine van de Groep


 

Nathalie Beersma

 

   


 

Aangesloten bij: Jambo Safari Club is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds