Accommodaties Rwanda - Rwanda
 
Home CoronaAanbiedingenOns reisaanbod & MaatwerkBrochureContact & medewerkersVacaturesPartnersReisvoorwaarden
  Home / Rwanda / Accommodaties Rwanda
zoek:
TanzaniaKeniaKenia & Tanzania combinatiereizenOegandaRwanda 10-daagse privreis Hoogtepunten Rwanda11-daagse privreis Rwanda Compleet13-daagse privreis Hoogtepunten Rwanda & OegandaAccommodaties RwandaAkagera National ParkKigaliLake KivuNyungwe ForestVolcanoes National ParkBotswanaZuid-AfrikaNamibieZambiaZimbabweMozambiqueSeychellenMauritiusMadagaskarVerrassende Combinatiereizen Golf & Safari Golf & StrandTreinreizenVluchtenVervoer ter plaatseGame drives & wildlifeLodges, tented camps & strandhotelsReisbrochureDuurzaam toerisme

Accommodaties RwandaIn Rwanda kent men geen officiële sterrenclassificatie, de accommodaties kennen zich zélf het aantal sterren toe. Het aantal sterren dat een accommodatie-eigenaar zich zelf geeft, is echter niet altijd conform de Europese verwachting. Om die reden hanteren wij onze eigen waardering in de vorm van luxeniveaus. Wij zijn in onze beoordeling kritisch en conservatief - om te waarborgen dat u krijgt wat u verwacht, maar liever net iets meer. In Rwanda is het accommodatieniveau bovendien niet consequent onder te verdelen in onze reguliere accommodatieniveaus A, B, C of D. Op de meeste locaties is er simpelweg geen ruim aanbod of ligt het niveau van de accommodaties ver uit elkaar. U zult zien dat wij onze reizen over het algemeen aanbieden op niveau A, niveau C of zelfs niveau D.

Niveau A kenmerken wij in Rwanda als eenvoudige tot goede accommodaties, vergelijkbaar met 3/3*+. Veelal zijn de accommodaties van dit niveau wat soberder, u beschikt echter altijd over uw eigen badkamer met douche en toilet. Hier en daar is de service wat minder vlot, maar die is in Rwanda wel altijd met een glimlach. Niveau C zijn goede tot uitstekende accommodaties, vergelijkbaar met 4/5*. Niveau D bevat voornamelijk accommodaties in de categorie 5*deluxe.

Als u eerder in Oost-Afrika bent geweest - of als u een reis naar Rwanda met bijvoorbeeld Kenia of Tanzania combineert - houdt u er dan rekening mee dat het niveau van de accommodaties in Rwanda zich moeilijk laat vergelijken met dat van haar buurlanden. Gemiddeld genomen ligt dit in Rwanda voor wat betreft niveau A lager. Luxeniveau A is in Rwanda niet per definitie van hetzelfde niveau als bijvoorbeeld luxeniveau A in Kenia of Tanzania.

Welk accommodatieniveau het best bij u past, hangt onder meer af van uw persoonlijke wensen en voorkeuren, maar ook van uw reisbudget. In onze uitgekiende reizen hebben wij binnen de verschillende luxeniveaus een weloverwogen accommodatiekeuze gemaakt, wat zorgt voor een goede balans en juiste prijs-kwaliteitverhouding. Spreekt een accommodatie uit een ander niveau u meer aan? Laat het ons weten! Wij kennen alle accommodaties en gebieden uit eigen ervaring en kunnen u de (prijs)verschillen goed duidelijk maken, zodat u een juiste afweging kunt maken. Wij kunnen u met onze jarenlange ervaring die locaties en mogelijkheden bieden, die het best passen bij uw wensen en u zodoende een onvergetelijke reis bezorgen!

Aangesloten bij: Jambo Safari Club is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds