Home AanbiedingenOns reisaanbod & MaatwerkBrochureContact & vacaturesPartnersReisvoorwaarden
  Home / Safari / Serengeti Tanzania
zoek:
KeniaTanzaniaOegandaMozambiqueZuid-AfrikaNamibiŽBotswanaZambiaMauritiusSeychellenMadagaskarVluchtenVervoer ter plaatseGame drives & wildlifeLodges, tented camps & strandhotelsFotografie workshop Tanzania

Serengeti Tanzania

Met Jambo Safari Club kan u in tal van formules de Serengeti in Tanzania bezoeken. U boekt de safari als onderdeel van een privé-rondreis, groepsreis of als excursie bij een hotelarrangement. Onze standaardformules geven een indicatie van de mogelijkheden, maar u kan eenvoudig uw eigen reis op maat laten maken.

Wildreservaat
De Tanzaniaanse Serengeti is een wildreservaat in Tanzania met veel verschillende diersoorten. U vindt er de onder andere de Big Five, gnoes en giraffen. In het seizoen kan u in een rondreis de migratie van de gnoes volgen.

Bekijk de brochure    Bekijk onze aanbiedingen

We bieden tal van mogelijkheden om in de Serengeti te logeren tijdens een Tanzania reis. Er zijn heel wat kwalitatief hoogstaande lodges, tented camps en hotels die uw verblijf in het wildreservaat comfortabel maken. 's Nachts is er op veel plaatsen geen of nauwelijks elektriciteit om zo de natuur niet te verstoren. U hoort dan perfect de nachtelijke geluiden.

U kan na uw safari uitrusten door de reis te verlengen met een strandvakantie naar Zanzibar.

Aanvraag brochure
Wilt u meer weten over onze reizen naar de Serengeti in Tanzania en heeft u interesse in onze Afrika expertise? Wij sturen u graag een brochure op. We helpen u ook graag telefonisch verder voor meer informatie of persoonlijk advies.

 

Bekijk onderstaande links voor meer informatie over onze Safarireizen en -locaties:
Oeganda reizen†-†Privé safari Kenia Tanzania†-†Safari Tanzania Kenia†-†Selfdrive Zuid-Afrika†-†Wildpark Zuid-Afrika†-†Tanzania wildlife safari†-†Safari Kenia Tanzania†-†Tanzania safari lodges†-†Safari reis†-†Self drive safari

luipaard 

tomaatkikker 

Aangesloten bij: Jambo Safari Club is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds