Home AanbiedingenOns reisaanbod & MaatwerkBrochureContact & vacaturesPartnersReisvoorwaarden
  Home / Safari / Safari Zambia
zoek:
KeniaTanzaniaOegandaMozambiqueZuid-AfrikaNamibiŽBotswanaZambiaMauritiusSeychellenMadagaskarVluchtenVervoer ter plaatseGame drives & wildlifeLodges, tented camps & strandhotelsFotografie workshop Tanzania

Safari Zambia

Een safari door Zambia kan op verschillende manieren. U kan kiezen voor een rondreis per kano, te voet, per boot en auto of u kiest voor een hotelverblijf met een safari als excursie. Reisbureau Jambo Safari Club biedt veel formules en mogelijkheden voor safari's in Zambia.

Wandelsafari
De wandelsafari en kanosafari zijn tochten voor avonturiers. U legt een traject af, afwisselend met de auto, te voet, per kano of vliegtuig. Ze zijn ook geschikt voor gezinnen, vraag naar de mogelijkheden op maat voor uw safari in Zambia.

Tijdens de safari bezoekt u enkele parels van Zambia, zoals:

  • Victoria watervallen in Livingstone
  • South Luangwa National Park
  • Kafue National Park
  • Lower Zambezi National Park


Bekijk de brochure    Bekijk onze aanbiedingen

U kan eenvoudig kiezen voor de gewenste luxe, invulling en desgewenst aanvullen met een excursie, strandvakantie of andere bestemming. Zambia en Malawi zijn twee landen die we vaak gecombineerd aanraden.

Voorwaarden
Heeft u interesse in onze formule´s voor een safari in Zambia?
Kijk op deze website voor meer informatie over prijzen en voorwaarden of bestel een brochure. Wij helpen u ook graag verder voor een vrijblijvende offerte.

 

Bekijk onderstaande links voor meer informatie over onze Safarireizen en -locaties:
Safari Zuid-Afrika†-†Serengeti Tanzania†-†Privé safari Kenia Tanzania†-†Safari reizen†-†Safari vakantie Tanzania†-†Wildlife Tanzania†-†Tanzania wildlife safari†-†Safari Kenia†-†Safari lodges†-†Safari reis

luipaard 

tomaatkikker 

Aangesloten bij: Jambo Safari Club is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds