Home AanbiedingenOns reisaanbod & MaatwerkBrochureContact & vacaturesPartnersReisvoorwaarden
  Home / Reisaanbod / Reis Zuid Tanzania
zoek:
KeniaTanzaniaOegandaMozambiqueZuid-AfrikaNamibiŽBotswanaZambiaMauritiusSeychellenMadagaskarVluchtenVervoer ter plaatseGame drives & wildlifeLodges, tented camps & strandhotelsFotografie workshop Tanzania

Reis Zuid Tanzania

Afrika reisbureau Jambo Safari Club heeft een ruim aanbod aan formules voor een reis naar Zuid-Tanzania. We selecteerden verschillende accommodaties in de regio en kozen voor een aantal hoogtepunten en ontspanningsmogelijkheden. U kan hieruit naar wens een reis samenstellen door Zuid-Tanzania. U kan ook kiezen voor een reis volgens een standaard formule.

Selous
Eén van de hoogtepunten van Zuid-Tanzania is het Selous Game Reserve. U zult dit zeker zien en belven als u kiest voor een reis volgens een standaard formule naar Zuid-Tanzania; de 12-daagse Fly in Zuid-Tanzania en strand. U reist van hoogtepunt naar hoogtepunt en maakt onderweg gebruik van vliegtuigen om grote afstanden te overbruggen. De verschillende stops en hoogtepunten zijn:

  • Dar es Salaam
  • Rufiji rivier
  • Selous Game Reserve
  • bootsafari
  • wandelsafari
  • Lazy Lagoon Island
  • Ras Kutani
  • Ruaha National Park


Bekijk onze aanbiedingen    Bekijk de brochure

U kan zelf uw luxeniveau bepalen en aanpassen of verlengen waar gewenst.

Aanbod
We informeren u graag verder over onze fly in Zuid-Tanzania & Strand en over onze fly in safari Bijzonder Zuid & West-Tanzania. U kan ons ook contacteren voor meer informatie over maatwerk, een brochure of voor een vrijblijvende offerte.

 

Kijk hier onder voor meer informatie over ons uitgebreide reisaanbod:
Reisbureau Afrika†-†Tanzania tour†-†Groepsreis Kenia†-†Hotels Madagaskar†-†Kenia Tanzania reizen†-†Reis naar Namibië†-†Reis Zambia†-†Autovakantie Zuid-Afrika†-†Reis Tanzania†-†Reis naar Kenia

leeuwen 

lemur 

Aangesloten bij: Jambo Safari Club is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds