Home AanbiedingenOns reisaanbod & MaatwerkBrochureContact & vacaturesPartnersReisvoorwaarden
  Home / Luxe & lodges / Luxe safari vakantie
zoek:
KeniaTanzaniaOegandaMozambiqueZuid-AfrikaNamibiŽBotswanaZambiaMauritiusSeychellenMadagaskarVluchtenVervoer ter plaatseGame drives & wildlifeLodges, tented camps & strandhotelsFotografie workshop Tanzania

Luxe safari vakantie

Zuidelijk Afrika is een ideale bestemming voor een luxe safari vakantie. De regio heeft een heel diverse natuur en in heel wat wildparken ziet u de volledige Big Five. Jambo Safari Club selecteerde de beste accommodaties, excursies en ontspanningsmogelijkheden voor luxe safari vakanties in Afrika.

Strandverlenging
We hebben formules voor een luxe safari vakantie in Tanzania en Zuid-Afrika, maar ook op onze andere bestemmingen kunnen we eenvoudig uw luxe safari vakanties samenstellen.

Elke reis – behalve de groepsreis – passen we aan volgens uw wensen en budget. Zo reist u op eigen tempo, in de gewenste luxe, met de verkozen inhoud. Een standaard privé-safari wordt zo een luxe privé-safari. We stellen aan de hand van de door u of ons geselecteerde accommodaties, hoogtepunten en ontspanningsactiviteiten ook maatreizen samen.

Bekijk onze aanbiedingen    Bekijk de brochure

U kan uw luxe safari ook afsluiten met een strandverlenging. Zo rust u op het einde van uw vakantie uit aan de Afrikaanse kust. Hiervoor zijn heel wat combinaties mogelijk. Kenia, Tanzania, Zanzibar, Pemba, Mozambique, Madagaskar, de Seychellen en Mauritius zijn uitstekende bestemmingen voor een strandverlenging.

Jambo Safari Club
Heeft u interesse in ons aanbod voor uw luxe safari vakantie? We sturen u graag een brochure. Hierin konden we niet het hele scala aan mogelijkheden opnemen. Daarvoor kan u natuurlijk wel contact met ons opnemen per mail of telefoon.

Jambo Safari Club maakt ook vrijblijvend een offerte voor u waarin we onze aanbiedingen en kortingen verwerken. We geven korting aan senioren, honeymooners, gezinnen en kinderen.

 

Meer informatie over onze luxe reizen en lodges:
Huwelijksreis Afrika†-†Luxe safari Tanzania†-†Huwelijksreis Kenia†-†Huwelijksreis Mauritius†-†Huwelijksreis Oeganda†-†Huwelijksreis Zanzibar†-†Lodge in Zambia†-†Lodge Serengeti†-†Lodge Zuid-Afrika†-†Luxe rondreizen

resto 

steigers

luxe kamer 

Aangesloten bij: Jambo Safari Club is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds