Uw eigen reis samenstellen - Maatwerk - Mozambique
 
Home AanbiedingenOns reisaanbod & MaatwerkBrochureContact & medewerkersVacaturesPartnersReisvoorwaarden
  Home / Mozambique / Uw eigen reis samenstellen - Maatwerk
zoek:
TanzaniaKeniaKenia & Tanzania combinatiereizenOegandaRwanda BotswanaZuid-AfrikaNamibieZambiaZimbabweMozambique16-daagse self drive Avontuurlijk Zuid Afrika & Mozambique15-daagse self drive Authentiek Zuid-Afrika & Mozambique12-daagse combinatiereis Safari & Strand--STRANDHOTELS MOZAMBIQUE--Uw eigen reis samenstellen - MaatwerkSeychellenMauritiusMadagaskarVerrassende Combinatiereizen Golf & Safari Golf & StrandTreinreizenVluchtenVervoer ter plaatseGame drives & wildlifeLodges, tented camps & strandhotelsReisbrochureDuurzaam toerisme

Uw eigen reis samenstellen - Maatwerk

Uw wens, ons advies!Jambo Safari Club is onder meer gespecialiseerd in het aanbieden van maatwerkreizen, die geheel zijn afgestemd op uw persoonlijke wensen. Het grote voordeel van een maatwerkreis is flexibiliteit; interesses zijn immers zo persoonlijk dat het bijna onmogelijk is om alle gewenste reizen te publiceren in één brochure. Onze jarenlange ervaring garandeert dat u een reis gaat maken die niet alleen voldoet aan uw wensen, maar die ook logistiek verantwoord en scherp geprijsd is! In principe is er niets onmogelijk bij het samenstellen van uw persoonlijke reis. Het kan echter zijn dat u in drie dagen alle hoogtepunten van Mozambique wilt zien, wat praktisch onmogelijk is. Een dergelijke reis zouden wij niet aanraden en ook niet aanbieden. In nauw overleg werken wij samen met u aan uw ideale reis, waarbij wij ons baseren op onze eigen reiservaringen en die van onze klanten. Ook het inplannen van een speciale gelegenheid, zoals een verjaardag of jubileum behoort tot de mogelijkheden! Bij een combinatie van bestemmingen zorgen wij voor de beste en voordeligste vluchtverbindingen. Een internationale vlucht per comfortabele business class is ook zo geregeld.

Veel bestemmingen uit ons aanbod kunnen gemakkelijk gecombineerd worden. De strandhotels die u op onze website aantreft, zijn slechts een selectie uit ons totale aanbod op Mozambique. Wellicht vindt u op onze website al de reis of het strandhotel naar uw wensen. Onze voorbeeldreizen kunt u natuurlijk ook laten aanpassen als u andere of aanvullende wensen heeft. Wilt u liever terugvliegen vanaf Inhambane? Wilt u doorrijden naar Vilanculos? De mogelijkheden zijn talrijk.


Voor duikliefhebbers kunnen wij op maat een rondreis samenstellen, die geheel is toegespitst op bijzondere duiklocaties. Op onze website vindt u reeds een voorbeeld van een exclusief verblijf in de Quirimbas Archipel. De echte safariliefhebbers kunnen een bijzonder verblijf in het Lugenda Wilderness Camp overwegen. Dit is een kleinschalig tentenkamp gelegen in een privé-concessie, in het nog bijna onontdekte Niassa wildreservaat in het noorden van Mozambique.


Tijdens een eerste gesprek nemen wij alle details met u door. Hoe groot is uw reisgezelschap? Hoe lang wilt u verblijven? Wat zijn uw interesses? Kunt u een indicatie geven van uw budget? Welk luxeniveau wenst u? Hoeveel nachten wilt u verblijven? Wilt u eilanden combineren? Of wilt u uw verblijf combineren met een safari? Eén van de belangrijkste punten is of u flexibel bent in uw vertrekdatum. Wij gaan dan vervolgens op zoek naar de voordeligste vluchtmogelijkheid, waarbij wij tevens kijken naar de beschikbaarheid van de hotels. En zo zijn er nog veel meer vragen die voor ons essentieel zijn om tot een passend voorstel te komen. Om het vluchttarief te kunnen garanderen, boeken wij altijd graag de vluchten vrijblijvend in optie. Hiervoor hebben wij uw namen conform paspoort nodig, inclusief volledige voornamen. Voor een exacte prijsberekening ontvangen wij ook graag de geboortedata en gewenste kamerindeling. Een eventuele vroegboekkorting, een korting voor lang verblijf of voordeel voor honeymooners nemen wij in onze offertes uiteraard op!

 Ook kunt u
 via een e-mail naar js@jambo.nl al uw wensen aangeven. U kunt natuurlijk ook bellen naar 020-2012740 of een afspraak maken voor een bezoek aan ons kantoor in Diemen!

Aangesloten bij: Jambo Safari Club is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds