Uw eigen reis samenstellen- Maatwerk - Namibie
 
Home CoronaAanbiedingenOns reisaanbod & MaatwerkBrochureContact & medewerkersVacaturesPartnersReisvoorwaarden
  Home / Namibie / Uw eigen reis samenstellen- Maatwerk
zoek:
TanzaniaKeniaKenia & Tanzania combinatiereizenOegandaRwanda BotswanaZuid-AfrikaNamibie19-daagse self drive Namibiė Compleet 16-daagse self drive Hoogtepunten van Namibiė17-daagse self drive Avontuur & Cultuur16-daagse fly in safari Namibiė in Vogelvlucht22-daagse self drive Woestijnen, Wildparken & Watervallen17-daagse self drive Bijzonder Namibiė15-daagse self drive Wildrijk Namibiė20-daagse fly & drive Het beste van Namibiė & Botswana17-daagse self drive Familieavontuur in NamibiėUw eigen reis samenstellen- MaatwerkAutohuur NamibiėZambiaZimbabweMozambiqueSeychellenMauritiusMadagaskarVerrassende Combinatiereizen Golf & Safari Golf & StrandTreinreizenVluchtenVervoer ter plaatseGame drives & wildlifeLodges, tented camps & strandhotelsReisbrochureDuurzaam toerisme

Uw eigen reis samenstellen- Maatwerk

Uw wens, ons advies!Namibië is op veel manieren te ontdekken. Als u nog andere wensen heeft, kunt u contact met ons opnemen door te mailen naar info@jambo.nl of te bellen naar 020-2012740. Graag overleggen we de uitvoerbaarheid van uw plannen met u!

Combinaties van luxeniveaus en onze reizen
Reizen naar Namibië worden op drie luxeniveaus aangeboden: A, B en C. Wij hebben een weloverwogen accommodatiekeuze gemaakt tussen de verschillende niveaus. Spreekt een accommodatie uit een ander niveau u meer aan? Dan maken wij graag een voorstel gebaseerd op een combinatie van niveaus. Onze inspiratiereizen kunt u naar wens verlengen of inkorten. Ons advies is om minstens twee nachten in dezelfde accommodatie te verblijven, zodat u optimaal kunt genieten van de diverse activiteiten.

Strandverlenging
Hoewel Namibië over stranden beschikt, is het aanbod aan strandhotels en –resorts zeer beperkt. Daarbij is de temperatuur van het zeewater van mei t/m september te laag om een duik in zee te nemen. Wilt u uw reis in Namibië toch verlengen met een strandverblijf, dan raden wij u Mozambique of Mauritius van harte aan. In beide gevallen vliegt u eerst naar Johannesburg, waar u overnacht in een hotel bij de luchthaven. De volgende ochtend vliegt u door naar uw tropische bestemming aan de Indische Oceaan.

Combinatie met Zuid-Afrika
Een reis naar Namibië kunt u zeer gemakkelijk combineren met een verblijf in Zuid-Afrika. Dagelijks zijn er vluchten tussen Johannesburg of Kaapstad en Windhoek. U kunt ook per huurauto van Kaapstad naar Namibië reizen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een combinatie van de self drive ‘Kaap & Kalahari’ en de self drive ‘Namibië Compleet’. Vanuit Kaapstad rijdt u via West Coast National Park, de Cederbergen en Namaqualand naar de Oranjerivier, waar u de grensovergang met Namibië passeert. Vervolgens rijdt u naar de Fish River Canyon en volgt u het schema van ‘Namibië Compleet’ vanaf dag 4. Een bezoek aan de regio ten noorden van Zuid-Afrika is zeker in het voorjaar (augustus-oktober) een aanrader. Dit is een doorgaans droog woestijngebied dat in deze maanden verandert in een kleurrijke zee van wilde bloemen.

Combinatie met Botswana
Safariliefhebbers kunnen een reis door Namibië combineren met een bezoek aan buurland Botswana. Deze exclusieve safaribestemming biedt een aantal zeer wildrijke parken en reservaten, waaronder Chobe National Park, de Okavango Delta, Moremi Game Reserve, de Makgadikgadi pannen en Central Kalahari Game Reserve. Voor een ultieme kennismaking met beide landen kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een combinatie van de fly in ‘Namibië in Vogelvlucht’ eenvoudig verlengen met een fly in safari naar Botswana. Wilt u Namibië graag per huurauto verkennen en via de wildrijke Zambezi regio naar Botswana rijden? Kijkt u eens naar de reis ‘Woestijn, Wildparken & Watervallen’ die u kunt uitbreiden met een fly in safari naar de Okavango Delta.

Fly in safari
De afstanden in Namibië zijn immens. Als u weinig tijd heeft en toch zoveel mogelijk wilt zien denkt u dan eens aan een fly in safari. Vanuit Windhoek vliegt u met een propellervliegtuigje naar Sossusvlei, Swakopmund, Damaraland en Etosha. Dit bespaart u uren rijden. Kijkt u ter inspiratie eens naar onze inspiratiereis ‘Namibië in Vogelvlucht’. Allerlei variaties op deze route zijn mogelijk.

Jambo Deluxe
Zoekt u nog meer comfort en luxe? Voor u hebben we een exclusieve fly in safari samengesteld; ‘Jambo Deluxe Namibië’ biedt accommodaties die behoren tot de beste van het land! Deze accommodaties zijn ook in te passen in onze andere reizen.

 Ook kunt u via een e-mail naar js@jambo.nl al uw wensen aangeven. U kunt natuurlijk ook bellen naar 020-2012740 of een afspraak maken voor een bezoek aan ons kantoor in Diemen!

Aangesloten bij: Jambo Safari Club is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds