Reissuggesties & Maatwerk - Madagaskar
 
Home AanbiedingenOns reisaanbod & MaatwerkBrochureContact & medewerkersVacaturesPartnersReisvoorwaarden
  Home / Madagaskar / Reissuggesties & Maatwerk
zoek:
TanzaniaKeniaKenia & Tanzania combinatiereizenOegandaRwanda BotswanaZuid-AfrikaNamibieZambiaZimbabweMozambiqueSeychellenMauritiusMadagaskar16-daagse priv-rondreis Het bijzondere zuiden18-daagse priv-rondreis Het bijzondere zuiden by ROAD 19-daagse priv-rondreis Hoogtepunten Madagaskar21-daagse priv-rondreis Hoogtepunten by ROAD & Mauritius21-daagse priv-rondreis Vogels, natuur n meer16-daagse priv-rondreis Intens vogelen in Madagaskar (NIEUW)23-daagse privrondreis Avontuur in Madagaskar12-daagse priv-rondreis Het groene oosten15-daagse priv-rondreis noord-Madagaskar & Strand28-daagse priv-rondreis Madagaskar Compleet 5-daagse rondreis Tsingy de Bemaraha4-daags verblijf Sainte Marie Island5-daags verblijf Maroantsetra/Masoala regio4-daags verblijf Fort Dauphin - Mandrare River Camp5-daags verblijf Nosy Komba4-daags verblijf Nosy Tsarabanjina Nosy Be - L'Heure BleueAnjajavy- Anjajavy HotelReissuggesties & MaatwerkVerrassende Combinatiereizen Golf & Safari Golf & StrandTreinreizenVluchtenVervoer ter plaatseGame drives & wildlifeLodges, tented camps & strandhotelsReisbrochureDuurzaam toerisme

Reissuggesties & Maatwerk

Uw wens, ons advies!

U kunt Madagaskar op diverse manieren bereizen. Wij hebben reeds een selectie in onze brochure en op onze website vermeld. Het is echter mogelijk dat uw wensen niet, of niet geheel, in deze reizen zijn opgenomen. Wij doen u daarom een paar extra suggesties aan de hand die u wellicht op nieuwe ideeën brengen. Daar maatwerk ons specialisme is, werken wij graag één van deze suggesties voor u uit. Heeft u nog andere wensen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor overleg over de uitvoerbaarheid van uw plannen. In nauw overleg werken wij samen met u aan uw ideale reis, waarbij wij ons baseren op onze eigen reiservaringen en die van onze klanten. Tijdens een eerste gesprek nemen wij graag al uw reiswensen met u door. Graag ontvangen wij ook een indicatie van uw budget, zodat wij vooraf reeds goed kunnen inschatten of al uw wensen haalbaar zijn. Bij een combinatie van bestemmingen zorgen wij voor de beste en voordeligste vluchtverbindingen. Desgewenst kunt u ook kiezen voor een comfortabele business class vlucht. Onze jarenlange ervaring garandeert dat u een reis gaat maken die niet alleen voldoet aan uw wensen, maar die ook scherp geprijsd en logistiek verantwoord is.

Reissuggesties & Maatwerk
In Madagaskar staat het toerisme nog in de kinderschoenen. Dat bepaalt mede de charme van het land en maakt het een unieke bestemming. In deze brochure vermelden we slechts een selectie van alle mogelijkheden. Het is daarom heel goed mogelijk dat uw wensen niet, of niet geheel, in deze inspiratiereizen zijn opgenomen. Daarom doen we u graag een paar extra suggesties, die u wellicht op nieuwe ideeën brengen. Op verzoek werken wij deze graag verder voor u uit. Ook als u andere wensen heeft, kunt u contact met ons opnemen om te overleggen over de uitvoerbaarheid van uw plannen. Met een indicatie van uw budget kunnen we vooraf al goed inschatten wat de mogelijkheden zijn. Op deze manier werken wij samen uw ideale reis verder uit, waarbij wij ons baseren op eerdere reiservaringen van onze klanten en onze eigen expertise. Onze jarenlange ervaring garandeert dat u een reis gaat maken die niet alleen voldoet aan uw wensen, maar die ook scherp geprijsd en logistiek verantwoord is!

Accommodaties & vluchten
De accommodaties op Madagaskar zijn moeilijk te classificeren. Vanwege de geringe kwaliteit van veel accommodaties bieden wij hier dan ook geen budgethotels aan, maar twee luxeniveaus met de beste optie per plaats in niveau B. Reizen naar Madagaskar vraagt om een flexibele reisinstelling, mede omdat schemawijzigingen regelmatig voorkomen bij Tsaradia. Eenmaal ter plaatse wacht u echter een bijzonder stukje Afrika! Kiest u voor een combinatie van bestemmingen, dan zorgen wij voor de beste en voordeligste vluchtverbindingen. U kunt hierbij ook kiezen voor een comfortabele vlucht in business class.

Verlenging in Madagaskar
Is de reis van uw keuze korter dan de tijd die u tot uw beschikking heeft? Wellicht wilt u de reis dan verlengen of combineren met één van onze overige gepubliceerde reizen. Zo is het aan te raden om twee gebieden met totaal verschillende landschappen, flora en fauna te combineren. De reis naar de hooglanden en het relatief droge zuiden laat zich bijvoorbeeld gemakkelijk combineren met een verblijf in Masoala in het oosten, een prachtig tropisch regenwoud! De reis naar het groene oosten kunt u verlengen met een bezoek aan de droge stekelwouden in de omgeving van Fort Dauphin en Berenty. Hier bieden wij een kleinschalig, luxe tented camp aan, het Madagascar Classic Camp, gelegen aan een rivier. Een bijzondere locatie waar u mooie wandelingen kunt maken! Echte avonturiers kunnen denken aan het ongerepte Tsingy de Bemaraha National Park in het westen. De reis ‘Avontuur in Madagaskar’ biedt inspiratie.

Strandverlenging
Ook een verlenging aan het strand is eenvoudig te realiseren in Madagaskar zelf. Al onze reizen zijn uit te breiden met een aangenaam strandverblijf op bijvoorbeeld Nosy Be, Nosy Komba, Tsarabanjina, Anjajavy of Sainte Marie. Ook een bijzondere cruise, naar de Mitsio Islands in het noorden, is een aanrader. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een iets eenvoudiger strandverblijf aan de zuidkust, bijvoorbeeld in Salary, Ifaty of Anakao.

Hoewel Madagaskar over mooie stranden beschikt, kunt u uw reis ook verlengen op Mauritius. Vanaf Antananarivo is er een rechtstreekse verbinding naar dit tropische eiland. Op Mauritius heeft u een zeer ruime keuze uit uitstekende hotels, die beschikken over diverse (onderwater-)sportfaciliteiten, een kidsclub, Spa, maar bovenal prachtige zandstranden!

Combinatie met een safari
Wilt u een echt complete indruk krijgen van Madagaskar, dan heeft u op zijn minst 3 à 4 weken nodig. De variatie in gebieden is zo groot, dat het bijna onmogelijk is het hele land tijdens één reis te ontdekken. Een combinatie met één van onze safaribestemmingen ligt dan ook niet direct voor de hand. Het kan echter zijn dat u slechts één van de bijzondere streken in Madagaskar wilt bezoeken, in combinatie met een safari in bijvoorbeeld Oost-Afrika of zuidelijk Afrika. Reizen naar Madagaskar zijn het gemakkelijkst te combineren met een bezoek aan Kenia of Zuid-Afrika. Vanuit Antananarivo gaat er een aantal keer per week een rechtstreekse vlucht naar Nairobi en Johannesburg.

 Uw wensen kunt u ook mailen naar info@jambo.nl of telefonisch bespreken via 020-2012740!


 
Ook kunt u via een e-mail naar info@jambo.nl al uw wensen aangeven. U kunt natuurlijk ook bellen naar 020-2012740 of een afspraak maken voor een bezoek aan ons kantoor in Diemen!

Aangesloten bij: Jambo Safari Club is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds