Reissuggesties & Maatwerk - uw eigen reis samenstellen - Zimbabwe
 
Home AanbiedingenOns reisaanbod & MaatwerkBrochureContact & medewerkersVacaturesPartnersReisvoorwaarden
  Home / Zimbabwe / Reissuggesties & Maatwerk - uw eigen reis samenstellen
zoek:
TanzaniaKeniaKenia & Tanzania combinatiereizenOegandaRwanda BotswanaZuid-AfrikaNamibieZambiaZimbabwe14-daagse self drive Avontuurlijk Zimbabwe14-daagse safari Hoogtepunten van Zimbabwe11-daagse fly in safari Zimbabwe in Vogelvlucht13-daagse reis Het beste van Zimbabwe & Botswana Reissuggesties & Maatwerk - uw eigen reis samenstellenLodges & tented campsMozambiqueSeychellenMauritiusMadagaskarVerrassende Combinatiereizen Golf & Safari Golf & StrandTreinreizenVluchtenVervoer ter plaatseGame drives & wildlifeLodges, tented camps & strandhotelsReisbrochureDuurzaam toerisme

Reissuggesties & Maatwerk - uw eigen reis samenstellenZimbabwe biedt veel reismogelijkheden. Een selectie hiervan is in onze brochure en op onze website opgenomen. Zijn uw wensen niet, of niet geheel, in deze brochure terug te vinden? Wij doen u graag nog een aantal aanvullende suggesties, die u wellicht op nieuwe ideeën brengen. Maatwerk is ons specialisme, wij overleggen graag de mogelijkheden voor aanvullende wensen met u. Samen werken wij uw ideale reis uit, waarbij wij ons baseren op reiservaringen van onszelf en onze klanten.

Matusadona NP Matusadona NP ligt op de zuidelijke oever van Lake Kariba en biedt een aantal uitstekende lodges en camps. Het park herbergt een diversiteit aan dieren, die u tijdens wandelsafari’s, gamedrives en boottochten kunt spotten. U heeft hier het gevoel van rust en ruimte en geniet van fantastische zonsondergangen. Matusadona NP is een fijne bestemming om na een intensieve safari nog wat tot rust te komen en laat zich eenvoudig combineren met een bezoek aan de Victoria watervallen en Hwange NP.

Houseboat Lake Kariba
Reis u met een groter gezelschap en wilt u eens iets anders? Een verblijf aan boord van een houseboat (woonboot) op Lake Kariba biedt families, grotere gezelschappen of samenreizende vrienden de mogelijkheid op privébasis te genieten van de prachtige natuur rond het meer. Vanaf het dek geniet u van een verscheidenheid aan wild dat zich aan de oevers ophoudt. Sportvissers kunnen hun hart ophalen: tijgervis en brasem komen veelvuldig in het meer voor en vormen een uitdaging voor de bekwame visser. Het sleutelwoord aan boord van de houseboat is ‘ontspanning’; u huurt de woonboot met bemanning.

Zimbabwe & Botswana
Zimbabwe grenst aan Botswana, een land dat eveneens tot de verbeelding spreekt. Na een reis door Zimbabwe, steekt u vanuit Victoria Falls eenvoudig de grens over voor een bezoek aan Chobe National Park en/of de fascinerende Okavango Delta. Kijkt u ter inspiratie naar onze reis ‘Het beste van Zimbabwe & Botswana’. U kunt een safari in Hwange NP ook combineren met een bijzonder verblijf aan boord van de ‘Chobe Princess’. Deze kleinschalige, comfortabele houseboat vaart op de beroemde Chobe rivier in Botswana, die vooral in het droge seizoen grote aantallen olifanten aantrekt. Vanaf het water ervaart u de natuur op geheel andere wijze! Stelt u zich voor dat u de Chobe rivier met alleen de olifanten deelt!

Combinatie met Zambia
De Zambezi rivier vormt de grens tussen Zimbabwe en Zambia, waardoor een combinatie van beide landen eenvoudig is te realiseren! Mana Pools NP in Zimbabwe wordt door de Zambezi rivier van het Lower Zambezi National Park in Zambia gescheiden. Na een boottocht op deze rivier kunt u uw safari voortzetten in Zambia!

Een reis door Zimbabwe is ook eenvoudig te verlengen met een reis door Zuid-Afrika. Daarbij kunt u denken aan een self drive, maar ook aan een combinatie met wereldstad Kaapstad, waar u kennismaakt met een heel ander Afrika. Vanuit Kaapstad kunt u uitstapjes maken naar o.a. het wijngebied, natuurreservaat Kaap de Goede Hoop en het beruchte Robbeneiland.

Een zeer bijzondere afsluiting van een reis door Zimbabwe is een reis met de historische trein van Rovos Rail. Deze trein vertrekt regelmatig vanuit Victoria Falls en rijdt dwars door Zimbabwe en buurland Botswana naar de hoofdstad van Zuid-Afrika, Pretoria. Tijdens deze reis verblijft u in een prachtig gerestaureerd rijtuig, waar de elegantie en romantische sfeer van koloniale tijden wordt gecombineerd met hedendaags comfort. Vanuit uw compartiment geniet u van een grote verscheidenheid aan Afrikaanse landschappen, die aan uw oog voorbij trekken.

Strandverlenging
Zimbabwe ligt volledig ingesloten door buurlanden en heeft hierdoor geen kustlijn. Voor een strandverlenging kunt u denken aan de prachtige witte zandstranden van Mozambique, het eiland Mauritius of de idyllische Seychellen. Vanuit Victoria Falls of Harare vliegt u eerst naar Johannesburg, waar u overnacht. De volgende dag vliegt u door naar uw eindbestemming. 
 

 Ook kunt u
 via een e-mail naar info@jambo.nl al uw wensen aangeven. U kunt natuurlijk ook bellen naar 020-2012740 of een afspraak maken voor een bezoek aan ons kantoor in Diemen!


Aangesloten bij: Jambo Safari Club is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds