XX-daagse fly-in safari Zuid-Afrika & strandvakantie Seychellen - Zuid-Afrika
 
Home CoronaAanbiedingenOns reisaanbod & MaatwerkBrochureContact & medewerkersVacaturesPartnersReisvoorwaarden
  Home / Zuid-Afrika / XX-daagse fly-in safari Zuid-Afrika & strandvakantie Seychellen
zoek:
TanzaniaKeniaKenia & Tanzania combinatiereizenOegandaRwanda BotswanaZuid-Afrika24-daagse self drive Zuid-Afrika Compleet16-daagse self drive Bijzonder Zuid-Afrika14-daagse self drive Het Beste van Zuid-Afrika17-daagse self drive Familieavontuur in de Kaap23-daagse self drive Hoogtepunten van Zuid-Afrika16-daagse self drive Kaapstad & Tuinroute19-daagse self drive Avontuur & Cultuur17-daagse self drive Wildparken van het Noorden & Safari Botswana11-daagse self drive Pretoria, Panoramaroute & Safari Greater Kruger Park17-daagse self drive Bergen, Safari & Strand16-daagse self drive Oost-Kaap & Lesotho16-daagse self drive West-Kaap & Kalahari15-daagse reis Golf & Safari in de Kaap9-daagse fly-in Safari Greater Kruger Park13-daagse fly-in Safari Greater Kruger Park & Kaapstad13-daagse klassieke Rovos Rail, Kaapstad - Johannesburg & fly in Safari Greater Kruger Park16-daagse luxe Blue Train Pretoria-Kaapstad, Safari Greater Kruger Park & Stellenbosch-------- SAFARI & STRAND -------15-daagse Safari Zuid-Afrika & strandverblijf Mauritius15-daagse Safari Zuid-Afrika & strandverblijf Seychellen16-daagse self drive Panoramaroute, Greater Kruger Park & strandverblijf Mauritius16-daagse self drive Panoramaroute, Greater Kruger Park & strandverblijf Seychellen21- daagse self drive Het Beste van Zuid-Afrika & strandverblijf Mauritius21-daagse self drive Het Beste van Zuid-Afrika & strandverblijf SeychellenAutohuur Zuid-AfrikaUw eigen reis samenstellen - MaatwerkNamibieZambiaZimbabweMozambiqueSeychellenMauritiusMadagaskarVerrassende Combinatiereizen Golf & Safari Golf & StrandTreinreizenVluchtenVervoer ter plaatseGame drives & wildlifeLodges, tented camps & strandhotelsReisbrochureDuurzaam toerisme

XX-daagse fly-in safari Zuid-Afrika & strandvakantie SeychellenDeze ook met Mauritius

Hoogtepunten
Greater Kruger Park / Sabi Sand privéwildreservaat – Seychellen

Vertrek: dagelijks
Reissom: vanaf € 4.516,- per persoon (exclusief vluchten)

Begint deze afwisselende reis met een safari in de exclusieve privéwildreservaten Madikwe en Sabi Sand. De reservaten verschillen onderling in landschap en trekken daardoor verschillende wild- en vogelsoorten aan. U reist per propellervliegtuig naar de reservaten en wellicht spot u vanuit de lucht zelfs het eerste wild! Ter afsluiting van de reis verblijft u een paar dagen aan de parelwitte zandstranden van Mahé. Deze reis combineert een indrukwekkende safari met een ontspannen strandverblijf.

Voor uw verblijf kunt u een keuze maken uit drie niveaus: A, B of C. Niveau A zijn voornamelijk 3/4*, B voornamelijk 4* en C voornamelijk 5* accommodaties.

Dag 1: naar Johannesburg
U vliegt met KLM van Amsterdam rechtstreeks naar Johannesburg, waar u ’s avonds aankomt. U wordt hartelijk verwelkomd door onze lokale vertegenwoordiger en loopt vervolgens naar uw hotel, op steenworp afstand van de aankomsthal. Overnachting:
Niveau A - City Lodge OR Tambo Airport (LO)
Niveau B - City Lodge OR Tambo Airport (LO)
Niveau C - City Lodge OR Tambo Airport (LO)

Dag 2-4: Madikwe Privéwildreservaat
Na een vroeg ontbijt loopt u naar de vertrekhal waar u incheckt voor uw vlucht naar Madikwe. Per propellervliegtuigje vliegt u in noordwestelijke richting naar dit prachtige wildpark, gelegen op de grens met Botswana. Na aankomst op de airstrip wordt u hartelijk verwelkomd en naar de lodge gebracht. Na de lunch trekt u er in een open 4x4 voertuig op uit voor een eerste gamedrive. U doorkruist dichte bossen, uitgestrekte graslanden en open vlakten met rood Kalahari-woestijnzand. Door deze bijzondere landschappelijke combinatie vindt u hier een grote variëteit aan wild- en vogelsoorten. Uw Engelssprekende ranger kan u alles vertellen over de olifanten, neushoorns, wilde honden, leeuwen en vogelsoorten die u onderweg tegenkomt. U kunt hier ook diersoorten tegenkomen die zich hier heel goed hebben aangepast aan het leven in de woestijn, zoals gemsbokken en stokstaartjes. Zodra de zon achter de horizon verdwijnt stopt u op een mooie locatie in de bush voor een sundowner, alvorens de gamedrive in het donker voort te zetten met een zoeklicht. Het is een bijzondere ervaring om getuige te zijn van een troep leeuwen die gezamenlijk op jacht gaat zodra het afkoelt op de savanne. Bij terugkomst in de lodge geniet u in de boma, onder de Afrikaanse sterrenhemel, van een voortreffelijk diner. Op dag 3 en 4 maakt u ’s ochtends en ’s middags ook een gamedrive samen met de overige gasten van de lodge. Overnachting:
Niveau A - Thakadu River Camp (VP+)
Niveau B - Impodimo Game Lodge (VP+)

Niveau C - Madikwe Hills Privat Game Lodge (AI+)

Dag 5-7: Sabi Sand Privéwildreservaat
Na een laatste gamedrive en het ontbijt wordt u naar de airstrip gebracht, vanwaar u naar het befaamde Greater Kruger Park vliegt waar u in het privéwildreservaat Sabi Sand verb;ijft. U vindt hier dezelfde grote aantallen wilde dieren als in het Kruger National Park, maar veel minder toeschouwers. Tijdens uw verblijf geniet u dagelijks, samen met de overige gasten van de lodge, van twee gamedrives. Sabi Sand staat bekend om de grote aantallen luipaarden die hier voorkomen. U heeft dan ook een goede kans om deze schuchtere kat tijdens een gamedrive tegen te komen. Het wildpark ontleent zijn naam aan de rivieren Sabi en Sand die het reservaat doorkruisen en het wild het gehele jaar van water voorzien. Grote kuddes olifanten trekken naar de rivieren om hier hun dorst te lessen. Na de lunch vertrekt u voor uw eerste gamedrive, die na zonsondergang nog even doorgaat om ook dieren die in het donker actief zijn te spotten. U kunt onder meer kameleons, uilen en bushbabies tegenkomen, maar ook roofdieren als leeuwen en luipaarden. Uw tracker herkent de sporen van de Big Five feilloos! Regelmatig verlaat hij het voertuig om een spoor nader te onderzoeken en te volgen, waarbij hij nauw contact houdt met de ranger. U kunt tussen uw gamedrives door deelnemen aan een begeleide wandelsafari, waarbij de nadruk ligt op het herkennen van sporen, bomen en planten, of ontspannen aan de rand van het zwembad. Overnachting:
Niveau A - Elephant Plains Game Lodge (VP+)
Niveau B - Arathusa Safari Lodge (AI+)
Niveau C - Arathusa Safari Lodge (AI+)

Dag 8: Johannesburg
Na een laatste gamedrive neemt u afscheid van het vriendelijke personeel en heeft u een transfer naar de luchthaven van Hoedspruit of naar Skukuza. U checkt in voor uw vlucht naar Johannesburg. Bij aankomst heeft u een transfer naar het African Rock Hotel. Hier heeft u de midag ter vrije besteding. Overnachting:
Niveau A – African Rock Hotel - luxe suite (LO)
Niveau B – African Rock Hotel - luxe suite (LO)
Niveau C – African Rock Hotel - superior suite (LO)

Dag 9-13: Seychellen
Na het ontbijt wordt u in ca 20 minuten naar de luchthaven gebracht, waar u incheckt voor uw vlucht naar de Seychellen. Verlaten parelwitte zandstranden, blauwgroen zeewater en wuivende palmen! De paradijselijke eilanden van de Seychellen liggen in de Indische Oceaan te wachten om door u ontdekt te worden! Mahé is met haar witte palmenstranden en bergachtige binnenland het grootste eiland. De bijzondere natuur is de geliefde woonplaats van een aantal zeer bijzondere dieren, waaronder schildpadden. Bovendien is de fantastische onderwaterwereld, van koraal en kleurrijke flora en fauna, een ontdekking op zich. Op deze archipel vindt u geen grootschalige resorts met veel entertainment, maar een intiem verblijf, rust en een wonderschone natuur. U verblijft vijf dagen op Mahé, bij aankomst wordt u door onze lokale vertegenwoordiger verwelkomd en naar uw hotel gebracht. Aan de noordwestkust ligt Beau Vallon Bay, het populairste strand van het eiland, waar u ook duik- en watersportcentra vindt. Het eiland biedt fraaie wandelroutes en voldoende mogelijkheden voor een aangenaam verblijf. U kunt een bezoek brengen aan de hoofdstad Victoria, wandelen, een eilandtour of boottocht boeken, een auto huren of gewoon helemaal niets doen. Overnachtingen:
Niveau A - Crown Beach Hotel - junior suite met zeezicht (LO)
Niveau B - Double Tree by Hilton Allamande Resort - king deluxe ocean view kamer (LO)
Niveau C - Hilton Northolme Resort & Spa - king sunset villa (LO)

Dag 14-15: naar Amsterdam
Uw vakantie is bijna ten einde. Aan het einde van de middag brengt een transfer u naar de luchthaven van Mahé en vliegt u via Nairobi terug naar Amsterdam, waar u de volgende ochtend arriveert.

(LG) = Logies - (LO) = logies/ontbijt - (HP) = halfpension - (VP+) = volpension + gezamenlijke safari-activiteiten - (AI+) = volpension + geselecteerde drankjes + gezamenlijke safari-activiteiten


Prijzen per persoon
 2023 (exclusief vluchten)
Bij boekingen van minimaal 130 dagen voor vertrek kunnen wij u speciale vroegboekkortingen aanbieden. Vraagt u ons voor een vrijblijvende offerte!

Niveau A - voornamelijk 3/4* 2 of 4 personen
1 januari t/m 6 januari € 5.354,-
7 januari t/m 31 maart € 5.007,-
1 april t/m 30 september € 4.907,-
1 oktober t/m 31 oktober € 5.083,-
1 november t/m 23 december € 5.264,-
24 december t/m 31 december € 5.454,-
 

Niveau B - voornamelijk 4* 2 of 4 personen
1 januari t/m 9 januari € 6.604,-
10 januari t/m 2 april € 6.404,-
3 april t/m 10 mei € 6.499,-
11 mei t/m 27 juni € 6.404,-
28 juni t/m 7 september € 6.499,-
8 september t/m 30 november € 6.404,-
01 december t/m 19 december € 6.570,-
20 december t/m 23 december € 6.739,-
24 december t/m 31 december € 7.309,-
 

Niveau C - voornamelijk 5* 2 of 4 personen
1 januari t/m 10 januari € 9.274,-
11 januari t/m 2 april € 8.091,-
3 april t/m 6 mei € 8.199,-
7 mei t/m 27 juni € 8.091,-
28 juni t/m 7 september € 8.199,-
8 september t/m 30 september € 8.009,-
1 oktober t/m 31 oktober € 8.091,-
1 november t/m 23 december € 8.256,-
24 december t/m 31 december € 9.596,-

Inclusief:
overnachtingen in een 2-persoonskamer, maaltijden en drankjes zoals vermeld, activiteiten zoals vermeld, transfers, binnenlandse vluchten Johannesburg - Madikwe / Madikwe - Sabi Sand (Hoedspruit) / Sabi Sands (Hoedspruit) - Johannesburg.

Exclusief: 
Vluchten, luchthavenbelasting, overige maaltijden en drankjes, fooien, entreegelden nationale parken en overige bezienswaardigheden, milieuheffing Seychellen € 7 per kamer per nacht, eventuele toeslagen schoolvakanties/feestdagen en/of brandstof.

Prijzen voor een afwijkend aantal personen en 1-persoonskamers zijn op aanvraag. Bel of mail ons gerust voor een prijsopgave.

Vluchtschema (onder voorbehoud):

Vlucht
Verbinding
Vertrek
Aankomst
KL 591
Amsterdam - Johannesburg
10.35
21.20
HM 060
Johannesburg - Mahé
13.50
20.45
KL 4133 Mahé - Nairobi 17.50 20.00
KL 566 Nairobi - Amsterdam 23.59 07.20 +1


Vluchtprijsindicatie:
KLM/Air Seychellen vluchten: vanaf € 1.750,- p.p. inclusief luchthavenbelasting en toeslagen. Uiteraard zijn er ook andere vluchtcombinaties met andere luchtvaartmaatschappijen, passend bij uw wensen! Wij kunnen geheel vrijblijvend vluchten voor u in optie reserveren, zodat uw vluchtprijs is gegarandeerd. Aarzelt u niet om ons te bellen!

 Hoogtepunten:Ver weggestopt in het noordwesten, op de grens met Botswana, ligt het Madikwe Game Reserve. In dit prachtige wildpark wisselen dichte bossen, open vlakten met rood Kalahari-woestijnzand en uitgestrekte graslanden elkaar af. Door deze bijzondere landschappelijke combinatie vindt u hier een grote variëteit aan wild- en vogelsoorten. U kunt hier tijdens uw gamedrives onder meer de zeldzame zwarte neushoorn, wilde hond en bruine hyena tegenkomen. Ook vindt u hier diersoorten die zich hebben aangepast aan het leven in de woestijn, zoals de gemsbok en het stokstaartje. Madikwe is bekend vanwege de grote aantallen leeuwen en olifanten.Aan de rand van het Greater Kruger National Park vindt u verschillende privéwildreservaten waar u kunt overnachten in kleinschalige lodges en sfeervolle tented camps. U vindt hier dezelfde grote aantallen wilde dieren als in het Kruger Park, maar veel minder toeschouwers. De meest bekende privéwildreservaten zijn Timbavati, Klaserie, Balule en het befaamde Sabi Sand. Samen met de overige gasten van de lodge maakt u ’s ochtends en ’s middags een gamedrive, waarbij een tracker feilloos de sporen van de Big Five herkent. Regelmatig verlaat hij het voertuig om een spoor nader te onderzoeken en te volgen. In de privéreservaten zijn de wegen niet geasfalteerd en is het toegestaan om off road te rijden, waardoor u het wild dichter kunt naderen. Een verblijf in een privéwildreservaat staat garant voor een onovertroffen safari-ervaring! De vrije uurtjes tussen uw activiteiten kunt u doorbrengen aan de rand van het zwembad, terwijl u uitkijkt over de Afrikaanse savanne. U kunt ook deelnemen aan een wandelsafari, waarbij de nadruk ligt op het herkennen van sporen, bomen en planten. Misschien kruist een neushoorn uw pad wel! Aan het eind van de middag maakt u een tweede gamedrive, die na zonsondergang wordt voortgezet met een zoeklicht. De nadruk ligt dan op het observeren van de dieren die in het donker actief zijn; u kunt onder meer kameleons, uilen en bushbabies tegenkomen. Na terugkomst in uw lodge geniet u van tongstrelende gerechten, die worden geserveerd in een door kaarslicht verlichte boma. Een fantastische afsluiting van uw dag in de bush!PRIJSNIVEAU SEYCHELLEN
De Seychellen is een zeer bijzondere strandbestemming die menigeen tot de verbeelding spreekt. Door de afgelegen ligging van deze kleine bestemming, midden in de Indische Oceaan, dienen veel producten geïmporteerd te worden. Ter plaatse zal u opmerken dat het prijsniveau van eten en drinken hierdoor aanzienlijk hoger ligt dan in Nederland en/of België. Hoewel de meerprijs voor een verblijf op basis van halfpension (ontbijt & diner) of volpension (ontbijt, lunch en diner) op het eerste oog fors kan lijken, is dit uw overweging waard. Enerzijds liggen veel accommodaties dusdanig afgelegen dat u voor uw maaltijden aangewezen bent op uw hotel, anderzijds leert onze ervaring dat u in verhouding vaak voordeliger uit bent dan wanneer u alle kosten van maaltijden ter plaatse voldoet. Tevens heeft u hierdoor voor vertrek al een goed beeld van uw totale uitgaven. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.


Aangesloten bij: Jambo Safari Club is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds