Aanbiedingen - Welkom bij Jambo Safari Club
 
Home AanbiedingenOns reisaanbod & MaatwerkBrochureContact & medewerkersVacaturesPartnersReisvoorwaarden
  Home / Aanbiedingen
zoek:
KeniaTanzaniaKenia & Tanzania combinatiereizenOegandaRwanda MozambiqueZuid-AfrikaBotswanaNamibiŽZambiaZimbabweMauritiusSeychellenMadagaskarVerrassende Combinatiereizen Treinreizen - NIEUWVluchtenVervoer ter plaatseGame drives & wildlifeLodges, tented camps & strandhotelsReisbrochure

Aanbiedingen

NIEUW KERST SPECIAL Tanzania
Op zoek naar een safari & strand avontuur tijdens de geliefde Kerstperiode? De beschikbaarheid van accommodaties en vluchten is schaars voor deze reisperiode. Gegarandeerd plek voor een vaste prijs op 22, 23 en 24 december 2017! Vraag onze specialisten naar alle mogelijkheden!


Uitzonderlijk prijsvoordeel Tanzania:

Op korte termijn naar Tanzania? Juni vertrek
In de maand juni 2017 kunnen wij u in samenwerking met Serena hotels een zeer aantrekkelijke korting van 15% bieden op uw safari overnachtingen in Manyara, Ngorongoro Krater en de Serengeti. Deze korting op de accommodatie is onder meer ook van toepassing op onze geliefde reizen Avontuur in Tanzania & Zanzibar, B en Dwars door de Serengeti, B en vanzelfsprekend op alle maatwerkreizen met Serena Lodges in juni. Vraag ons om een prijsopgave!

Actiereis Kennismaking met Tanzania - januari t/m december
Een inspirerende reis met verblijf in relatief eenvoudige accommodaties waardoor u voor een voordelige prijs op safari kunt! Naast natuurschoon bezoekt u Zanzibar waar u een aantal dagen kunt nagenieten. Vraag onze specialisten om advies! Vanaf € 3.200,- per persoon, exclusief vluchten en luchthavenbelastingen.


Actiereis Rustige Safari & Intens noord-Tanzania-
januari t/m maart, december 2017
In samenwerking met onze lokale partners, bieden wij u een inspirerende 3/4* reis of 5* reis met voordeel oplopend tot € 1.000,- p.p.! U heeft keuze uit een rustiger tempo, of een reis met meer locaties, gericht op de jaarlijkse imponerende migratie rondom Ndutu van december tot maart. Vraag onze specialisten om advies!
Vanaf € 3.852,- per persoon, exclusief vluchten en luchthavenbelastingen.

Uniek reisconcept: Big 5 garantie
Wie wil er nu geen garantie op het zien (‘spotten’) van de bekende Big 5? Jambo biedt u deze unieke garantie bij de rondreis Big 5 Special Kenia & Big 5 Special Tanzania. De olifant, leeuw, luipaard, buffel en neushoorn staan hoog op het verlanglijstje van vele safariliefhebbers. Tijdens deze reis wordt u begeleid door de beste chauffeur/gids en zijn de accommodaties, gebieden en game drives zo geselecteerd, zodat dat u de grootst mogelijke kans heeft om de Big 5 ook daadwerkelijk te zien. Bij deze twee reizen is de kans is zo groot dat wij u zelfs een garantie durven te geven dat u de Big 5 zult zien! Het blijft echter wel natuur en daarom is er een zeer geringe kans dat u toch een lid van de Big 5 mist. Mocht u tijdens uw safari onverhoopt 1 of meer leden van de ‘Big 5’ missen dan bieden wij u bij thuiskomst een compensatie. Per gemist Big 5 lid ontvangt u een restitutie van 5% van de prijs van uw safari en een kortingsvoucher van 5% voor een eventuele volgende reis bij Jambo Safari Club, om alsnog het ontbrekende Big 5 lid in het wild te bewonderen! Deze twee reizen bieden u een vaststaand programma met de bekendste hoogtepunten van Kenia of Tanzania!

Jambo extra voordeel (V)
In een aantal van onze inspiratiereizen in zowel onze brochure als op onze website vindt u in de prijstabel het label ‘Jambo extra voordeel', aangeduid als (V). In deze reizen hebben wij voor bepaalde reisperiodes en op verschillende niveaus gebruik gemaakt van een aantrekkelijk prijsvoordeel. Het voordeel, dat onder andere kan bestaan uit een korting op de overnachtingsprijs, één of meer gratis overnachting(en) of zelfs een gratis binnenlandse vlucht, is reeds in de reissommen verwerkt.

Aanbiedingen Kenia
Strandverblijf Mombasa: Leopard Beach Resort & Spa****+
& The Residences Villa's

20% korting voor een standaard kamer van 26 juni t/m 22 december en 4 januari t/m 27 april vertrek.
25% korting voor de superior kamer en chui class cottage voor dezelfde periode.
Zeer aantrekkelijke prijzen voor een verblijf in The Residences Villa!

Masai Mara: Governors'Camps: Main Governors****/Little Governors****+/Il Moran****deluxe 25% korting
Indien u in de periode 1 december t/m 30 juni verblijft in Governors' Camp dan profiteert u van 25% korting, vraag ons om een prijsopgave!


Aanbiedingen Tanzania
Laagseizoen Special Tanzania
9-daagse privé-safari noord-Tanzania
Voor de periodes april & mei en november bieden wij u een klassieke prive-safari inclusief twee gratis excusies naar Mto wa Mbu en een Maasai dorp. Deze reisperioden staan bekend als de regenseizoenen. We onderscheiden een lange regentijd (van half maart tot eind mei) en een korte (van half oktober tot eind november). Dit betekent echter niet dat het geen goede periode is om te reizen. Een groot voordeel is dat deze periode zeer scherp geprijsd is en het is rustiger in de parken! Bovendien heeft u als voordeel dat de kleuren doorgaans intenser zijn (helder blauw) en u heeft minder last van stof in de lucht; bij droog weer ideaal voor uw foto's en/of filmopnames. In het voorjaar beweegt de migratie van de wildebeesten en zebra's zich in westelijke richting en bevindt zich in april & mei doorgaans in het centrale gedeelte van de Serengeti. In het najaar keren de dieren weer terug uit de Keniaanse Masai Mara en trekken via het centrale deel van de Serengeti in zuidelijke richting. In beide perioden verblijft u in het wildrijke centrale deel van de Serengeti, een ideale locatie voor uw safari's! Zie bovenstaande link voor meer informatie en prijzen.
Vanaf € 2.262,- per persoon, exclusief vluchten en luchthavenbelastingen.


Lemala Camps Tanzania: 3=2 | 4=3 | 6=4 | 7=5 | 9=6 - heel 2017
Het gehele jaar kunt u bij verblijf in 1 of meedere camps van de Lemala keten, waaronder Lemala Ndutu (ook in februari!), Lemala Mara & Lemala Kuria Hills (uitgezonderd juli en augustus), Lemala Ngorongoro en Lemala Ewanjan profiteren van gratis nachten. Vraag ons om advies!

Speciale Aanbieding zuid-Tanzania
Bij verblijf in een van de lodges of camps van Selous Safari Company (Jongomero, Siwandu of Ras Kutani) profiteert u - ook bij verblijf in het hoogseizoen - van laagseizoen prijzen. Zie bovenstaande link voor meer informatie en prijzen.

Aanbiedingen Zanzibar
Ocean Paradise Resort****- Zanzibar
Special:
In de periode 10 januari t/m 8 juli en 20 augustus t/m 16 december 2017 kunt u in een zeegerichte superior kamer (chalet/rond huisje) verblijven voor de prijs van een superior tuinkamer. Een aanrader! 


Breezes Beach Club****deluxe  4=3 | 2 kinderen gratis
In de periode 7 januari t/m 30 juni 2017 (m.u.v Pasen) en 1 september t/m 19 december 2017 heeft u recht op 1 gratis overnachting in een deluxe kamer, minimaal 4 nachten verblijf (4=3). Indien u verblijft met kinderen dan verblijft het kind onder de 12 jaar in deze periode (max. 2 per boeking) gratis op de kamer van de ouders. Deze kids special is niet combineerbaar met de gratis nachten.


Bluebay Beach Resort & Spa****+ | 7=6 alle kamertypes
Bij een verblijf van tenminste 6 nachten, krijgt u 1 nacht gratis. Deze aanbieding is geldig in de periodes 16 t/m 31 januari, 16 maart t/m 15 april, 1 juni t/m 22 juli, 1 t/m 30 september, 1 november t/m 21 december 2017. Deze aanbieding mag niet gecombineerd worden.


HONEYMOONERS hebben bij vele hotels in Mauritius, Seychellen, Mozambique en Zanzibar recht op een aantrekkelijke korting die kan oplopen tot ruim 50%. Alle vroegboekkortingen en speciale aanbiedingen kunt u terugvinden bij de hotels, die gepubliceerd staan op onze website. Klik op de bestemming en het hotel van uw voorkeur en u vindt alle aanbiedingen onder de prijstabel!


 Aangesloten bij: Jambo Safari Club is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds